Erken menapoza girer miyim? Bilgisi olanlar bakabilir mi😔

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 25 bekarım öğretmenim adet düzenimi şöyle anlatarak soruma başlayayım; adetim 8 gün sürüyor sonra 15 gün dinlenme evresi sonra yine adet oluyorum yani mesela; 4 ağustosta adet oldum 11 ağustosta bitti 18-19 Ağustos gibi yine adet olacağım inşallah. Geçen ay yani temmuzda dedemi kaybettik ani bir ölümdü ve çok erken adet oldum korktum doktora gittim aşırı korkudan olur dedi ama Fsh değerlerime baktı adet düzenimi söyledim kaç günde bir olduğumu. Fsh 5 değerinde çıktı doktor bana bir an önce evlen çocuğun olsun dedi, bi problem mi var dedim hayır yani çokta bir sıkıntı yok ama hemen evlensen iyi olur çocuk açısından, sanki bir şeyleri sakladı çok moralim bozuldu erken menapoz mu olucam niye böyle bişey dedi? Değerlerim nasıl sizce ve adet düzenim sık mı adet oluyorum? Artı evlenmek ha deyince olmuyor ki görüştüğüm kimse de yok hiç olmadı zaten hayatımda çalıştığım okulda da hepsi evli erkek hocaların napıcam ben nasıl evlenicem? Çocukta o kadar çok seviyorum ki

Kadınlar her adet dönemi yumurta kaybeder. Sık sık adet olduğun için doktor erken menopozdan korkmuş olabilir. Allah şifa versin canım.. Yine de pek bilemiyorum. İnşallah bir şey yoktur.

Fsh değişen bi değer ona göre konuşmamıştır. Ne kadar zamanın kaldığını amh baktırarak öğrenebilirsin. Erken oluyosun bnce bu araştırılsın iyi bi doktor bul

Sadece 1 haftami temiz kaliyorsun adet dongusunun normali 21-35 arasidir.

Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin oncelikle. Degeriniz normal. Doktorunuz birsey olsaydi kesinlikle söylerdi. Böyle birseyi saklayamayiz. Daha gençsiniz farkli bir sebepten kaynakli bu durumu yasiyor olabilir misiniz? Kist falan var mi? Kendinize bos yere evham yapmayin evliyim 1 yillik vajinusmus hastasiyim cok cocuk istiyorum ama bak herseyin bir vakti zamani var. Doktoruna da aldirma malesef her meslek döngüsünde oldugu gibi doktorlarsa stres yasayip karsi tarafi bi bosluga dusurebilirler olmamasi gerek. Size tavsiyem bor dlktora daha gorunmeniz herseye ragmen. Cok gecmis olsun

Allah razı olsun, Rabbim size de tez Zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…