selam canım. bende erken menpozum kaç yaşındasın ve nasıl hamile kaldın bitkisel kür yaptın mı?Merhaba daha önce konuştuğum arkadaşlar sizlerle yeniden dertlesmek için burada toplanalım mi erken menapoza rağmen hamile kaldım doğum yaptım ama maalesef yine menapoz kapımı çaldı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...adayim-savasa-basladim-takilin-pesime.871579/ buyrun kızlar buradan devam edelimselam canım. bende erken menpozum kaç yaşındasın ve nasıl hamile kaldın bitkisel kür yaptın mı?
Merhaba kızlar, çok uzun zamandır girmiyordum foruma. 2012 Mayıs anneleri forumunda yazıyordum. Oğluşum mayısta 4 yaşında olacak. 4-5 aydır kardeş istiyorduk ama adetlerim düzensiz olunca doktora gittim fsh 132, amh çok düşük. Menapoza girmişim, şoktayım. Hormon tedavisi görsem mi bilmiyorum, sizce bebek için hiç şansım olmaz mı? 36 yaşındayım.
Tabiki önce hiç anneliği tatmayanlara nasip etsin ama benim oğluşum yalnız mı büyüycek, büyüyünce neden kardeşim yok benim diycek, ne diycem menapoza girdim sana kardeş yapamadık mı? Çok üzülüyorum, benim durumumda olup ilaçlarla fsh yi düşürenler var mı?
Liste yapmışsınız ama benim kadar fsh si yüksek olan kimse yok galiba(
Merhaba. Baya olmuş siz yazalı fakat benim de çok yüksek fsh o yüzden araştırıyorum. Düştümü sizin?Merhaba kızlar, çok uzun zamandır girmiyordum foruma. 2012 Mayıs anneleri forumunda yazıyordum. Oğluşum mayısta 4 yaşında olacak. 4-5 aydır kardeş istiyorduk ama adetlerim düzensiz olunca doktora gittim fsh 132, amh çok düşük. Menapoza girmişim, şoktayım. Hormon tedavisi görsem mi bilmiyorum, sizce bebek için hiç şansım olmaz mı? 36 yaşındayım.
Tabiki önce hiç anneliği tatmayanlara nasip etsin ama benim oğluşum yalnız mı büyüycek, büyüyünce neden kardeşim yok benim diycek, ne diycem menapoza girdim sana kardeş yapamadık mı? Çok üzülüyorum, benim durumumda olup ilaçlarla fsh yi düşürenler var mı?
Liste yapmışsınız ama benim kadar fsh si yüksek olan kimse yok galiba(
Canım benim o zaman gittiğim doktor sağolsun hiç bişeyden anlamayan bir doktormuş ve ben de hiç birşey bilmiyordum. Adetli olmadığım zamanda yapılmıştı hormon testleri. Şimdi fsh 17 e2 116 Yaş ilerledi 38 buçuk oldum. Yumurta geliştirici iğneye başlıycam bugün perşembe kontrolüm olacak. Umarım yumurtalarım olur ve büyür. Neden şimdiye kadar iyi bir doktor bulamadım ben. Çok korkuyorum inşallah bebeğime kavuşurum.Merhaba. Baya olmuş siz yazalı fakat benim de çok yüksek fsh o yüzden araştırıyorum. Düştümü sizin?
Adetli değildiniz öylemi yaptırırken? Çok ilginç. Nasıl bir dr muş buCanım benim o zaman gittiğim doktor sağolsun hiç bişeyden anlamayan bir doktormuş ve ben de hiç birşey bilmiyordum. Adetli olmadığım zamanda yapılmıştı hormon testleri. Şimdi fsh 17 e2 116 Yaş ilerledi 38 buçuk oldum. Yumurta geliştirici iğneye başlıycam bugün perşembe kontrolüm olacak. Umarım yumurtalarım olur ve büyür. Neden şimdiye kadar iyi bir doktor bulamadım ben. Çok korkuyorum inşallah bebeğime kavuşurum.
Adet düzensizliklerim vardı o ayda olmamıştım, öylesine randevu alıp gitmiştim, bana hormon testi yaptı sonra ee sen menopozdasın demişti. Nasıl ağlamıştım. Hiç birşeyden anlamayan ben 2 yıldır doğru düzgün bir doktora denk gelemedim. Şimdiki doktorum iyi ama fazla konuşmuyor. Umarım verdiği ilaçlar işe yarar. Letu ve merional 150 iğne başlıycam bugün. İnşallah sağlıklı kaliteli yumurtalarım olur. Sizde durumlar nasıl? Yaşınız kaç?Adetli değildiniz öylemi yaptırırken? Çok ilginç. Nasıl bir dr muş bu
39 yaşındayım. Ben de düzensizadet ile gittim cyclo verdi adet oldum fsh 80 çıktıdaha önce ilaç kullanmadan bakılan fsh normalken biranda fırladı oyüzden tedavi başlanılamıyor.peki sizin bu 2 yıl içindebirkeremi fsh bakıldı?Adet düzensizliklerim vardı o ayda olmamıştım, öylesine randevu alıp gitmiştim, bana hormon testi yaptı sonra ee sen menopozdasın demişti. Nasıl ağlamıştım. Hiç birşeyden anlamayan ben 2 yıldır doğru düzgün bir doktora denk gelemedim. Şimdiki doktorum iyi ama fazla konuşmuyor. Umarım verdiği ilaçlar işe yarar. Letu ve merional 150 iğne başlıycam bugün. İnşallah sağlıklı kaliteli yumurtalarım olur. Sizde durumlar nasıl? Yaşınız kaç?
Geçen ay yine test yaptırdım. FSH 17 E2 116 çıktı. Doktorum pek açıklama yapmıyor. Bu ay merional iğne verdi. Perşembe kontrolüm var. Umarım yumilerim büyür, tedaviye nasıl devam edicez bilmiyorum. galiba çatlatma iğnesi ve normal yoldan hamilelik deniycez.39 yaşındayım. Ben de düzensizadet ile gittim cyclo verdi adet oldum fsh 80 çıktıdaha önce ilaç kullanmadan bakılan fsh normalken biranda fırladı oyüzden tedavi başlanılamıyor.peki sizin bu 2 yıl içindebirkeremi fsh bakıldı?
Siz hiç hamile kaldınız mı? Benim 6 yaşında bir oğlum var. Çok istiyorum kardeşi olsun. Nasip tabi olmazsa da yapacak bişey yok. Allahım inşallah bu sene nasip eder. Olmazsa da daha fazla deneyebilme şansım yok. Tüp bebekle de eşim uğraşmak istemiyor.39 yaşındayım. Ben de düzensizadet ile gittim cyclo verdi adet oldum fsh 80 çıktıdaha önce ilaç kullanmadan bakılan fsh normalken biranda fırladı oyüzden tedavi başlanılamıyor.peki sizin bu 2 yıl içindebirkeremi fsh bakıldı?
16 aylık bir oğlum var ben de kardeşi olsun istiyorum.Siz hiç hamile kaldınız mı? Benim 6 yaşında bir oğlum var. Çok istiyorum kardeşi olsun. Nasip tabi olmazsa da yapacak bişey yok. Allahım inşallah bu sene nasip eder. Olmazsa da daha fazla deneyebilme şansım yok. Tüp bebekle de eşim uğraşmak istemiyor.
Merhaba. Tedaviye başladım. Cuma günü kontrolüm var yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiyse toplanacak.Bir tane yumurtam büyümüştü. Normal yoldan denedik ama olmadı maalesef. Dün kan testi yapacaktım ama adet oldum. Gerek kalmadı.Tedaviye nasıl devam edicez bilmiyorum? Marsay sen neler yapıyorsun? Var mı bir gelişme?
Siz tedavi olmuyorsunuz sanırım?Bir tane yumurtam büyümüştü. Normal yoldan denedik ama olmadı maalesef. Dün kan testi yapacaktım ama adet oldum. Gerek kalmadı.Tedaviye nasıl devam edicez bilmiyorum? Marsay sen neler yapıyorsun? Var mı bir gelişme?
o nasıl oldu adetten kesıldın annemı oldun ?Merhaba daha önce konuştuğum arkadaşlar sizlerle yeniden dertlesmek için burada toplanalım mi erken menapoza rağmen hamile kaldım doğum yaptım ama maalesef yine menapoz kapımı çaldı.