erken hamilelikte bogaz sismesi ve titreme

Shakespearinlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
175
221
103
35
merhaba herkese. normalde hic hasta olan biri degilimdir ama 2 gun klimayla ise gidip geldim hastalandim. bu sabah basit bi bogaz agrisiydi sonra sismeye basladi bogazimin sag tarafi ufak bir yumurta kadar sismisti. simdi de icim usuyor yerimden bile oynayamiyorum. daha cok basinda 4+4. dinlenip gecmesini mi bekliyeyim yoksa doktora gideyim mi tehlikeli olabilir mi

merhaba herkese. normalde hic hasta olan biri degilimdir ama 2 gun klimayla ise gidip geldim hastalandim. bu sabah basit bi bogaz agrisiydi sonra sismeye basladi bogazimin sag tarafi ufak bir yumurta kadar sismisti. simdi de icim usuyor yerimden bile oynayamiyorum. daha cok basinda 4+4. dinlenip gecmesini mi bekliyeyim yoksa doktora gideyim mi tehlikeli olabilir mi
Geçmiş olsun. Doktora mutlaka gidin. Hamile oldugunuzu belirtirseniz ona göre ilaç verir. Bende 5. Haftamda hastalandim sağlik ocağina gitmistim. Doktor ilac vermemisti. Sıcak seyler iç dedi . 10 gün surdu kendime gelmem ama ilacsız atlattim. Gerekli gormezse hamilesiniz diye vermez ilaç zaten. Ben de boğaz kaşintisi hapsurma falan vardı.ilerlese mutlaka gel demisti doktor.

Back
X