• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik

Ladyturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
38
9
36
30
Hanımlar merhaba sat 29 ekim bat 30 kasım daha 15 günüm var ama sol kasıgımda aşırı batma ve şişkinlik var oturamıyorum bile gün içinde uykum geliyo halbuki 10a kadar uyuyorum birde aşırı acıkıyorum sanki midem delinmiş gibi öyle böyle değil aniden acıkma hissi ve ağrı sizce hamile olabilir miyim ?kan versem beĺli olur mu ?

Canım bu belirtiler gebelik için çok erken bunlar yumurtlama belirtileri, kasık batması vs.ovulasyon testi alıp bak bence, eğer yumurtlama dönemindeysen değerlendirin bu birkaç günü

Canım bu belirtiler gebelik için çok erken bunlar yumurtlama belirtileri, kasık batması vs.ovulasyon testi alıp bak bence, eğer yumurtlama dönemindeysen değerlendirin bu birkaç günü
Acıkma hissi şüpheye düşürüyor benim gün aşırı 1 saatte bir acıkıyorum birden normalde iştahım pek yoktur

Adetinize 15 gün varsa daha yeni yumurtlama dönemine giriyorsunuz çünkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur iyi değerlendirin bugünleri

Adetinize 15 gün varsa daha yeni yumurtlama dönemine giriyorsunuz çünkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur iyi değerlendirin bugünleri
Adet bittikten sonra 3 kez ilişkim oldu ve yumurtlama dönemimin bitmesinie 2 gün var yumurtlama gününün ilk günüde iliskim oldu acaba hamilelik var mıdır diye merak ettim

Back