Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımmmm tam bir hafta sonra pozitif cıktıHerkese günaydın Erken hamilelik testinde Bi gün negatif çıkan ve 1 gün sonra kan testi yaptırıp kanda pozitif hamile çıkan varmi
İlk kana karıştığı için önce kanda belli oluyor gebelik. İdrara biraz daha geç karıştığı için testte çıkmamış olabilir. Yani dediğiniz çok normal.
Erken testte olsa hemen geçmiyor değil mi erken test aldim adetim ya 15 ya 18 inde olacakİlk kana karıştığı için önce kanda belli oluyor gebelik. İdrara biraz daha geç karıştığı için testte çıkmamış olabilir. Yani dediğiniz çok normal.
Canım çok erken yapmamış mısın testi?Erken testte olsa hemen geçmiyor değil mi erken test aldim adetim ya 15 ya 18 inde olacak
Belki 15 inde olurum diye yaptım bazen derler ya 4 5 gun önceden de cikiyo diye çevremden çok duydum belki çıkar diye :))Canım çok erken yapmamış mısın testi?
Benim 4 gün kala çıkmamıştı canım. 3 gün kala bile aşırı silikti. Resim ekliyorum.Belki 15 inde olurum diye yaptım bazen derler ya 4 5 gun önceden de cikiyo diye çevremden çok duydum belki çıkar diye :))
Benim dünkü asiri silik ama belliydi bugün ki de tek çizgi hangisi doğru bilemedim ama dediğin gibi erken dahaBenim 4 gün kala çıkmamıştı canım. 3 gün kala bile aşırı silikti. Resim ekliyorum.
Canım senin de mi idrar testlerin negatif çıkıyordu? Erken gebelik de yapmış mıydın? Bir hafta sonra kanda mı öğrendin?Ben varımmmm tam bir hafta sonra pozitif cıktı
valla idrar,kan hepsi negatif cıktı,adet geçince öğrendimCanım senin de mi idrar testlerin negatif çıkıyordu? Erken gebelik de yapmış mıydın? Bir hafta sonra kanda mı öğrendin?
Peki adetin kaç gün geçince kan verdin ? Benim bir gün geçti uygulamaya göre bana göre ise 2. Cumaya kadar bekleyeyim mi kan vermek için eğer regl olmazsam?valla idrar,kan hepsi negatif cıktı,adet geçince öğrendim
tam bir hafta sonra verdim600 çıkmıstı canımPeki adetin kaç gün geçince kan verdin ? Benim bir gün geçti uygulamaya göre bana göre ise 2. Cumaya kadar bekleyeyim mi kan vermek için eğer regl olmazsam?
Ah inşallah benim de öyle olur. Bu testler negatif çıkınca içimi hemen bir umutsuzluk kaplıyor. Bir de herkes akıntı diyor, göğüs ağrısı, kasık batması diyor bende yok diye de umudum azalıyor. Ama bir yandan da regl olmadıkça elimde olmayarak umutlanıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımtam bir hafta sonra verdim600 çıkmıstı canım
Amin canım inşallah merak etme herkesin belirtileri aynı olmuyor ama az da olsa bir belirti veriyorAh inşallah benim de öyle olur. Bu testler negatif çıkınca içimi hemen bir umutsuzluk kaplıyor. Bir de herkes akıntı diyor, göğüs ağrısı, kasık batması diyor bende yok diye de umudum azalıyor. Ama bir yandan da regl olmadıkça elimde olmayarak umutlanıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Regl gecikmesi dışında belirti yok diyeceğiz galiba :/ Geçen ay neler neler yaşamıştım kesin hamilelik belirtisi derken şak diye regl oldum. Bu ay bu şekilde hamile kalmışsam ben şok Hayırlısı olsun bekleyelim bakalım cumaya kadar…Amin canım inşallah merak etme herkesin belirtileri aynı olmuyor ama az da olsa bir belirti veriyor