- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Merhaba arkadaşlar 16 Ekim'de doğum yaptım. Henüz Adet olmadım. Emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Spiralde taktırmamıştım.. Eşimde korunmuyor. Geri çekme yöntemi ile korunuyorduK henüz Adet olmadığım için eşim dün içime boşaldı. Internette araştırdım Adet olmamak yumurtlamaya engel değilmiş hamile kalma ihtimali Tabiki de varmış. Yeni doğum yaptığım için hamile olacağım endişesiyle Çok mutsuzum şu anda.. Sezeryanla doğum yaptım dikişim henüz tam oturmadı iyileşmedi.. Bebeğim çok küçük Henüz bu hamileliğe hazır değilim.. Dünden beri düşünüyorum ve eczaneye gidip yumurtlama testi varmış Ondan almak istedim fakat bulamadım. Yumurtlama testi yaparsam Yumurtlama döneminde olup olmadığımı öğrenirm Yumurtlama döneminde değilsem zaten hamile kalmamışmdr diye dusundum. Eczacı bayan bana erken hamilelik testini önerdi. Ellerinde yokmuş siparişle getirelim dedi.. Sipariş verdim 5 buçukta gelecek bugün ama internette baktım erken hamilelik testleri ilişkiden 1 hafta sonra falan bakılıyomus. Benim ihtiyacım aslında yumurtlama ovülasyon testiydi acaba beni anlamadılar O yüzden mi erken hamilelik testi sipariş ettiler anlamadım.. Daha dün ilişki oldu ve hemen bugün erken hamilelik testi ile öğrenebilir miyim ki zannetmiyorum...