Erken hamilelik testi

dilberak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
66
12
23
Kızlar gördüğümü görüyor musunuz hayal mi kuruyorum 3 gün var reglye

Eklentiler

• IMG_5576.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_5565.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım pozitif bu hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin iki gün sonra tekrarla artmışmı bak

Evet regl bekliyorum kan vermek için 13 gün kala pozitif çıkarması yanıltıcı olmuş ama hamilelik oluştu mu
Dün yaptım kız 12 gün var işte prodocktor almıştım o geldi ondada çok silik var 12 sinde yumurtlama var dedi Dr ilaç kur kullandım regl 1 gününden itibaren yani imkansız hamile olmam

Dün yaptım kız 12 gün var işte prodocktor almıştım o geldi ondada çok silik var 12 sinde yumurtlama var dedi Dr ilaç kur kullandım regl 1 gününden itibaren yani imkansız hamile olmam
Ya benim kafa bu aralar sıkıntılı hahahaha tamam şimdi oldu ben daha önce yaptınız olarak anladım zaten toplu almak ta bir bela insan kendini tutamıyor

Ya benim kafa bu aralar sıkıntılı hahahaha tamam şimdi oldu ben daha önce yaptınız olarak anladım zaten toplu almak ta bir bela insan kendini tutamıyor
He valla 25 tane almışım git gel yapmamak için eczane canım sıkıldıkca test yapiom haha hobi oldu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…