Erken hamilelik tespiti nasıl olur?

Turanlardanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
57
17
18
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim. Bir sorum olacak. Son adet başlangıcım 8 ocaktı. 22sinde cinsel ilişkim oldu. Eşim içime boşaldı evliyiz. Ama boşalma sırasında ben onun üzerindeydim. Daha sonra kalktım sildim ve uyudum. Üst pozisyonda hamile kalmak düşük diyorlar ama hamile kalan var mı onuda çok merak ediyorum. Şu an tahmini adetime 7 gün var ve göğüslerde inanılmaz hassasiyetim var kadıklarım ve belim ağrıyor ara ara. Hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim? Ya da adet belirtisi bu kadar erken başlar mı genelde 3 gün önce falan olurdu bende.

1 2 gün sonra sabah ilk idrarınızla erken gebelik testi yapabilirsiniz ya da beklemeden direkt kan testine gidebilirsiniz. Gebelik varsa kanınızda bugün bile en aşağı 30 larda değer görürsünüz. Pozisyonun hiçbir önemi yok. Her şekilde gebe kalınabilir.

Benim de adetim 7 gün var son bir haftadır ara ara kasıklarım ağrıyor bir başım ağrıyor tuhaf şeyler oluyor ilk defa adete 2 hafta kala böyle belirtiler oldu. Benim adetim gelmezse ben test yapacağım. Seninde test yapmanı öneririm. Hamilelik için illa yatar pozisyonda olmak gerekmiyor. Spermlerin hızı çok fazla yerçekiminden düşüp gitmiyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…