Erken Hamilelik Sarı Akıntı

bensuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
52
10
30
Merhaba, bu sabah beta 400 ile hamile olduğumu öğrendim. 3 gün gecikmem olmuştu. Yaklaşık 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağrılar saplanıyordu bugün epey azaldı. Biraz önce hafif koyu sarı renkli akıntı veya lekelenme tarzı bi şey olduğunu fark ettim. Yerleşme kanaması denen şey hamilelik öncesinde mi oluyor? Bu tarz bi şey yaşayan var mı sizce kimyasal mı geçiriyorum adet mi olacağım neden böyle olmuştur.

Yerleşme kanaması hamilelik öncesinde değil, genelde beklenen adetten 2 5 gün önce oluyor. Tabii bazı kadınlarda geç döllenme sebebiyle süreci farklı olabiliyor.

Kırmızı renge döndüyse mutlaka doktora gidin muayene olun. Sarı akıntı içinde genelde idrar tahlili verip enfeksiyon varmı diye kontrol edin

Benimde sarı akıntım var ama arada sırada geliyor kaşıntım yok idrar sıkışması yok..normal mi bu bide adet sancılarım var doktor kesemin 5 haftalık olduğunu söyledi sancılar beni çok korkutuyor kızlar

Bende aynı durumu yaşıyorum, merak etmeyin normal bir durum kahverengi ye dönse dahi yerleşme akıntısı oluyor, miktarı fazla ise doktora gidip söyleyin progestan başlatıyorlar

Bende aynı durumu yaşıyorum, merak etmeyin normal bir durum kahverengi ye dönse dahi yerleşme akıntısı oluyor, miktarı fazla ise doktora gidip söyleyin progestan başlatıyorlar
Bn 3 defa kürtaj oldum ve Mart ayında 2 haftalık düşük yaptım korkuyorum.. hiç böyle bir şey yaşamadım 2014 doğumlu kızım var onda hamile olduğumu geç öğrenmiştim bu çok değişik sürekli sancılarım var ve bel ağrılarım kızımda böyle şeyler yaşamadım..diğer gebelikerimde yaşamadım.. kürtaj psikolojisi yıllar geçmesine rağmen unutmuyorum bu yüzden kaygılıyım korkuyorum burada şiddetli mide bulantısı yaşıyorum.. duphaston ilac ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Benim de hala adet sancılarım var ben de tedirginim aynı şekilde bir anda saplanıyor özellikle sabaha karşı. Yarın 2. Kanı vermeye gideceğim düzenli artış olması için dua ediyorum ben de 4 haftalığım içimizi ferah tutalım

Bende benzer süreçlerden geçtim, kürtaj psikolojisi gerçekten çok zor, ben psikolojik danışman desteği ile atlatmaya çalıştım. Ama şöyle düşünün hastaneye gitseniz dahi yapabilecekleri bir şey yok, zaten gerekli tedbirleri almışsınız. Gerisi Rabbimin elinde. Mümkün olduğunca iyi düşünmeye çalışın bebeğiniz yerleşiyor kendi yerini büyütüyor geçecek o ağrılarda inşaAllah. Onunla konuşun onu benimseyin, kaybetme korkusuyla sevmekten korkmayın, inanın sizin enerjiniz onuda etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…