Kani ne zaman verdiniz.Cok saolun biz umudu kesmistik tup bebek icin para ayarlamis doktor arastiriorduk ki nasipAllah bağışlasın senin adına çok sevindim gerçekten. Daha öncede regl arası uzun süre kanamam olmuştu hamileymişim daha çok küçüktü düşük oldu ondan korkuyorum 8 gündür bugün olucam yarın olucam derken adet belirtisi var adetin kendisi yok
3. Gün gecikince verdim ama çıkmadı. Bu kanama eşimle birliktelikten sonra başlamıştı 10 gün devam etti işteKani ne zaman verdiniz.Cok saolun biz umudu kesmistik tup bebek icin para ayarlamis doktor arastiriorduk ki nasipIsteyen herkese insAllah
Ne kadarlik evlisin canim3. Gün gecikince verdim ama çıkmadı. Bu kanama eşimle birliktelikten sonra başlamıştı 10 gün devam etti işte
Şu anda da deli gibi kasıklarim ağrıyor dayanılacak gibi degil3. Gün gecikince verdim ama çıkmadı. Bu kanama eşimle birliktelikten sonra başlamıştı 10 gün devam etti işte
Yeni evliyseniz belki ilk iliski sonralarinda 1 ile 3 ay boyle seyler olabiliyor3. Gün gecikince verdim ama çıkmadı. Bu kanama eşimle birliktelikten sonra başlamıştı 10 gün devam etti işte
10 ay oldu canımNe kadarlik evlisin canim
Yarin bir kan daha ver canim mutlaka derim olsa cikarŞu anda da deli gibi kasıklarim ağrıyor dayanılacak gibi degil
Sen yarin acile git bence agrim var ve reglim gecikti kan testi istiyorum de bthg10 ay oldu canım
Valla birazdan çıkıp gidicem nerdeyse kasıklarıma taş koymuşlar gibi hissediyorum artıkSen yarin acile git bence agrim var ve reglim gecikti kan testi istiyorum de bthg
Gidebiliyorsaniz esinizle gidinValla birazdan çıkıp gidicem nerdeyse kasıklarıma taş koymuşlar gibi hissediyorum artık
Olmadı öyle yapıyım.Teşekkür ederim çok yardımcı oldun .Gidebiliyorsaniz esinizle gidin
Rica ederim haberdar edin lutfen insAllah istiyorsaniz guzel haberle gelirsiniz bekliyorum❤Olmadı öyle yapıyım.Teşekkür ederim çok yardımcı oldun .
Valla açıkcası simdiye kadar hiç düsünmemiştik yeni evliyiz biraz zaman gecsin bir birimize vakit ayıralım diye ama durum böyle olunca bi yandan korku bi yandan heyecan bastı inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sabahı bekleyip gidicem sonucu sanada yazarımRica ederim haberdar edin lutfen insAllah istiyorsaniz guzel haberle gelirsiniz bekliyorum❤
Evet gittim doktor yok dedi kan testinde sonuc <2 yaziyodu ama daha öncede bir kac kere kan testi yaptirmistim en son 5 gün önce mesela 1.20 yaziyordu orda anlamadim. Ama yokmusGittinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?