• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik-gebelik

Dilos14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
231
87
48
28
Merhabalar hanımlar benim bir sorum olucaktı regl bitiminden 10 gün sonra kanamam başladı 3 gün boyunca gün içinde 1 damla geldi. Daha sonra biraz daha yogunlasti ve daha sonra kahverengi olarak devam etti bir gün boyunca.Ertesi gün 1 damla geldi ve kesildi kanamam. Toplam 10 gün icinde oldu bu anlattıklarım. Şuan beklenen regl günümden 8 gün geçti ve hala regl olmadım daha önceleride kanamam oluyordu ama tam günümde yinede reglim geliyordu.doktorda ara ara bu kanamalar normal demişti. 3. Gün gecikmesinde kan tahlili yaptirdim ama negatif çıktı doktor gebelik varsa bile daha çok erken 10 gün sonra gel dedi. Bu süre içersinde fazlasıyla bel ağrım ve karnımda küçük küçük batmalar hissettim.böyle bişey yaşayan var mı acaba ? Aklımdan bin bir türlü şey geçiyor annem 4 çocuğunda da sıkıntılı bir hamilelik geçirmiş. Yaşayan varsa bu konuda bilgilendirebilir mi ??

Benim 1 ay once cok ciddi kasık batmalarim oldu klomen kullanmistim yumurtaliklarin buyudugu ve catladigini dusundum bel agrim ve idrar sıklıgım oldu enfeksiyon var bende bunuda ona yordum adet yapici hormanal ilac kullaniorum heray duzenli adet gormek icin pco kistlerim var ilac bitmesine ragmen adet olamadim kan vermeye gidicekken adet oldum kan geldi ama gun sonunda o kan pembemsi oldu 2 gun bole iken 3.gun kahverengi ve 4 5 6 gunlerde acik kirmizi kanamam oldu hamile oldugumu ogrendim ikizlerime 7 haftalik hamileyim.Ama hayal kirikligi olmasin derseniz umutlanmayin.Ama kan verin mutlka ben cok kucukken ogrendim 7 8 gunluklermis kana karismislardi bthg 26 cikmisti adetime o zamn 9 gun vardi ama adet gorunce testte sorun vardi deyip gitmemis meger gebeligimin ustune adet gormustum🙏

Allah bağışlasın senin adına çok sevindim gerçekten 🤗. Daha öncede regl arası uzun süre kanamam olmuştu hamileymişim daha çok küçüktü düşük oldu ondan korkuyorum 8 gündür bugün olucam yarın olucam derken adet belirtisi var adetin kendisi yok

Allah bağışlasın senin adına çok sevindim gerçekten 🤗. Daha öncede regl arası uzun süre kanamam olmuştu hamileymişim daha çok küçüktü düşük oldu ondan korkuyorum 8 gündür bugün olucam yarın olucam derken adet belirtisi var adetin kendisi yok
Kani ne zaman verdiniz.Cok saolun biz umudu kesmistik tup bebek icin para ayarlamis doktor arastiriorduk ki nasip🙏Isteyen herkese insAllah

Kani ne zaman verdiniz.Cok saolun biz umudu kesmistik tup bebek icin para ayarlamis doktor arastiriorduk ki nasip🙏Isteyen herkese insAllah
3. Gün gecikince verdim ama çıkmadı. Bu kanama eşimle birliktelikten sonra başlamıştı 10 gün devam etti işte

Rica ederim haberdar edin lutfen insAllah istiyorsaniz guzel haberle gelirsiniz bekliyorum❤🙏
Valla açıkcası simdiye kadar hiç düsünmemiştik yeni evliyiz biraz zaman gecsin bir birimize vakit ayıralım diye ama durum böyle olunca bi yandan korku bi yandan heyecan bastı inşallah vardır. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sabahı bekleyip gidicem sonucu sanada yazarım 🤗

Back