erken hamilelik belirtisinde bel ve bacak agrıları?????????????????????

aynen gün geçtkçe umudumuzda kırılıo
evleneli çok zaman geçmemesine rağmen sabırsızlığım ve sürekli hamile miyim diye düşünmemden dolayı acayip stres içerisindeyim rabbim hayırlısını versin hepimize.. var mı sizlerde bi gelişme ? ben 4.ayıma giricem evleneli daha bir şey yok bakalım beklemedeyiz...

cnm bn yaklasik 5 haftalik hamileyim hic canini sikma sen cok yenisin rahmin yeni alisiyor biraz zamana birak inan olur bnde gecen ay cok umutsuzdum bu ay hamile kaldim olursa olur dedim cunki cok kafya takma

cnm bn yaklasik 5 haftalik hamileyim hic canini sikma sen cok yenisin rahmin yeni alisiyor biraz zamana birak inan olur bnde gecen ay cok umutsuzdum bu ay hamile kaldim olursa olur dedim cunki cok kafya takma
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerinde başına inş.. Evet kafaya takmamak lazım ama kadınların genel yapısı merak ve sabırsızlık:) dediğini dikkate alıcam canım çok sağol kendine iyi bak..

arkadaslar bende ıkı aylık evlıyım fakat sizler gibi cocgumun olmasını cok istiyorum.. gecen ay regldan bı hafta sonra benden tekrar kan geldi ve asırı agrım vardı doktora gittim birsey cıkmadı akıntımın fazla oldugunu soyledi bu ay ıse goguslerımde asırı agrı var kasıklarımda ara ara oluyor ve sıddetlı bas donmesı yasıyorum uykuya cok meyıllıyım cokta halsizim test yapmaya cesaretım yok bugunde resmı tatıl dolayısıyla nobetcı eczane arayıp snunun hüsran olmasını ıstemıyorum reglme birgün kaaldı ..

B
Bnde de vardı o sabırsızlik ama ne y yapacaksın ınş güzel haberler alirsin en yakın zamanda

İ
B

Bnde de vardı o sabırsızlik ama ne y yapacaksın ınş güzel haberler alirsin en yakın zamanda
inş cnm benim çok sağol g
canım hayırlısı olsun.. inş hamişsindir.. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz canım..

B

inşallah canım çok sağol.. normalde 10 -11 kasım regl dönemim. ovülasyon tarihlerinde ilişkiye girdik eşimle. bakalım nasibimiz ne olacak. Allah'ım hayırlısı ile tez zmanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere.. Amin..

Amin inşallah canm yarn test yapmayi düşünüyorum çok heycanliyim inşallah olumsuz yanit alman :) ik_82, post: 37532630, member: 632966"]İ

inş cnm benim çok sağol g

canım hayırlısı olsun.. inş hamişsindir.. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz canım..[/QUOTE]
Amin insallah

Amin insallah[/QUOTE]
maleseff negatif cıktı

Arkadaşlar daha bir hafta önce 50 kiloydum bugün tekrar tartildim 56cikti normalde ne kadar istahli olsamda asla bu kadar çok cabuk kilo almazdim buda bi belirtimidir yardimci olun lutfeenn bu arada bugun testin negatfti

Mrb kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 12. Günüm ama aşırı bel ve bacak agrım oluyor bir gün sag tarafımdaysa agrı ertesi gün sol tarafıma geçiyor 2 gün öncede kasıgıma adet olcakmısım gibi agrı girdi, ağzım çok kuruyo ve idrarımın renginde koyulasma var sizdede böyle oldumu? Çarsamba kan testi yapılacak ve çok merak ediyorum inşallah bende hamileyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…