- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
beklemek çok zor amaolur inş zamanı geldiğinde rabbim bilio o zamanıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemek çok zor amaolur inş zamanı geldiğinde rabbim bilio o zamanıda
aynen gün geçtkçe umudumuzda kırılıobeklemek çok zor ama
evleneli çok zaman geçmemesine rağmen sabırsızlığım ve sürekli hamile miyim diye düşünmemden dolayı acayip stres içerisindeyim rabbim hayırlısını versin hepimize.. var mı sizlerde bi gelişme ? ben 4.ayıma giricem evleneli daha bir şey yok bakalım beklemedeyiz...aynen gün geçtkçe umudumuzda kırılıo
cnm bn yaklasik 5 haftalik hamileyim hic canini sikma sen cok yenisin rahmin yeni alisiyor biraz zamana birak inan olur bnde gecen ay cok umutsuzdum bu ay hamile kaldim olursa olur dedim cunki cok kafya takmaevleneli çok zaman geçmemesine rağmen sabırsızlığım ve sürekli hamile miyim diye düşünmemden dolayı acayip stres içerisindeyim rabbim hayırlısını versin hepimize.. var mı sizlerde bi gelişme ? ben 4.ayıma giricem evleneli daha bir şey yok bakalım beklemedeyiz...
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerinde başına inş.. Evet kafaya takmamak lazım ama kadınların genel yapısı merak ve sabırsızlık:) dediğini dikkate alıcam canım çok sağol kendine iyi bak..cnm bn yaklasik 5 haftalik hamileyim hic canini sikma sen cok yenisin rahmin yeni alisiyor biraz zamana birak inan olur bnde gecen ay cok umutsuzdum bu ay hamile kaldim olursa olur dedim cunki cok kafya takma
Bnde de vardı o sabırsızlik ama ne y yapacaksın ınş güzel haberler alirsin en yakın zamandaHayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerinde başına inş.. Evet kafaya takmamak lazım ama kadınların genel yapısı merak ve sabırsızlık:) dediğini dikkate alıcam canım çok sağol kendine iyi bak..
inş cnm benim çok sağol gB
Bnde de vardı o sabırsızlik ama ne y yapacaksın ınş güzel haberler alirsin en yakın zamanda
canım hayırlısı olsun.. inş hamişsindir.. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz canım..arkadaslar bende ıkı aylık evlıyım fakat sizler gibi cocgumun olmasını cok istiyorum.. gecen ay regldan bı hafta sonra benden tekrar kan geldi ve asırı agrım vardı doktora gittim birsey cıkmadı akıntımın fazla oldugunu soyledi bu ay ıse goguslerımde asırı agrı var kasıklarımda ara ara oluyor ve sıddetlı bas donmesı yasıyorum uykuya cok meyıllıyım cokta halsizim test yapmaya cesaretım yok bugunde resmı tatıl dolayısıyla nobetcı eczane arayıp snunun hüsran olmasını ıstemıyorum reglme birgün kaaldı ..
inşallah canım çok sağol.. normalde 10 -11 kasım regl dönemim. ovülasyon tarihlerinde ilişkiye girdik eşimle. bakalım nasibimiz ne olacak. Allah'ım hayırlısı ile tez zmanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere.. Amin..B
Bnde de vardı o sabırsızlik ama ne y yapacaksın ınş güzel haberler alirsin en yakın zamanda
Amin insallah[/QUOTE]Amin inşallah canm yarn test yapmayi düşünüyorum çok heycanliyim inşallah olumsuz yanit alman :) ik_82, post: 37532630, member: 632966"]İ
inş cnm benim çok sağol g
canım hayırlısı olsun.. inş hamişsindir.. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz canım..