Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar aynı sorun bendede var kasık ve bel ağrısı buna ilave bide bacağımda uyuşma oluyo kendi kendine yarın adet günüm ama inşallah olmam
nasılsın canım gelişme var mı ?
benim kolum bacağım omzum garip garip yerlerim ağrıdı adete 3 gün kala, bir hafta önceden de sürekli kasık ağrısı durmadan. Şimdi baktım iki test ince çizgi var. Sanırım hamileyimmmm
benim de bacağıma kramplar giriyor bugün.
belim de bazen ağrıyor ama sürekli hafif kasık ağrısı var baş ağrısı gibi.
yarın sabah test yapıcam inş daha 4 gün var adetime.
adetin geçtimislm kızlar ya bndede aynı problem var ilk gebeliğimdede sol bacak ve kasık ağrım vardı şimdide öle sol tarafıma yatamıyorum acaba hamile miyim ya yeniden ilki düştü maalesef
hayır ztn diğer gebeliğimide adetten önce öğrenmiştim diorum ya aynı şeyleri yaşıyorum hayırlısıadetin geçtimi
adetin geçtimislm kızlar ya bndede aynı problem var ilk gebeliğimdede sol bacak ve kasık ağrım vardı şimdide öle sol tarafıma yatamıyorum acaba hamile miyim ya yeniden ilki düştü maalesef
o zaman şimdiden tebrik eder darısını başıma dilerimhayır ztn diğer gebeliğimide adetten önce öğrenmiştim diorum ya aynı şeyleri yaşıyorum hayırlısı
ay dur cnm heveslendirme inş hepimizn başına daha bndede bişi yok ama çok isterm gerçekten :)adetin geçtimi
o zaman şimdiden tebrik eder darısını başıma dilerim
ahhh ahhhh kimler istemioo kiiii offf offffay dur cnm heveslendirme inş hepimizn başına daha bndede bişi yok ama çok isterm gerçekten :)
olur inş zamanı geldiğinde rabbim bilio o zamanıdaahhh ahhhh kimler istemioo kiiii offf offff