• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken hamilelik belirtisinde bel ve bacak agrıları?????????????????????

0611GNC

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
125
86
53
erken hamilelik belirtisinde bel ve bacak agrıları yasayan varmı?regl gecıkmesı olmadannn

benim adetim çok düzensizdi 2. adet dönemim geciktikten sonra hamile kaldım o zamanlar bilmiyordum ama öğrenince fark ettim hamile kaldığım günden bu güne sadece bel ağrım var ama ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum üşüttüm diye düşünüyordum ayagıma belime sıcak sular koyuyordum.8.haftadayım hala aynı agrıyor belim

kızlar benım adet 3 gun gecıktı evde tets yaptım tek cızgı cıktı benımde belım agrıyo bıde ayagım agrıyo hayırlısı ınsallah

kızlar maalesef ben bugun regl oldum:( yumurtlama hersey cok guzeldı ama olmadı bu ayda:'(

benim de bacağıma kramplar giriyor bugün.
belim de bazen ağrıyor ama sürekli hafif kasık ağrısı var baş ağrısı gibi.
yarın sabah test yapıcam inş daha 4 gün var adetime.

mrb kızlar aynı sorun bendede var kasık ve bel ağrısı buna ilave bide bacağımda uyuşma oluyo kendi kendine yarın adet günüm ama inşallah olmam

benim kolum bacağım omzum garip garip yerlerim ağrıdı adete 3 gün kala, bir hafta önceden de sürekli kasık ağrısı durmadan. Şimdi baktım iki test ince çizgi var. Sanırım hamileyimmmm

benim kolum bacağım omzum garip garip yerlerim ağrıdı adete 3 gün kala, bir hafta önceden de sürekli kasık ağrısı durmadan. Şimdi baktım iki test ince çizgi var. Sanırım hamileyimmmm

çok güzell :))) doktordaki test sonuçlarınıda bekliyorum arkadaşım :) hamilelerin duası kabul olur bizler içinde dua et :)

benim de bacağıma kramplar giriyor bugün.
belim de bazen ağrıyor ama sürekli hafif kasık ağrısı var baş ağrısı gibi.
yarın sabah test yapıcam inş daha 4 gün var adetime.

3-4 gündür bende aynı durumdayım. Bel ağrısı ve kasık ağrısı var. birde 3 gündür deli gibi iştahlıyım sürekli bir şeyler yiyorum. Kasıklarımın ağrısını adet öncesine yoruyordum ama yazını görünce umutlandım. Haftaya test yapacağım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım:KK46:

kizlar bnde yeniyim bu stde ve bnmde inanlmaz kasiklatim agrio tek tarfli ozlllikle bole ara ara gelio gece yatrkn cogunlukla 4 gundur felnda isthim acildi ve goguslerim sisti adetime dah 6 gun var baklaim hayrlisi

slm kızlar ya bndede aynı problem var ilk gebeliğimdede sol bacak ve kasık ağrım vardı şimdide öle sol tarafıma yatamıyorum acaba hamile miyim ya yeniden ilki düştü maalesef :(

slm kızlar ya bndede aynı problem var ilk gebeliğimdede sol bacak ve kasık ağrım vardı şimdide öle sol tarafıma yatamıyorum acaba hamile miyim ya yeniden ilki düştü maalesef :KK43:
adetin geçtimi
hayır ztn diğer gebeliğimide adetten önce öğrenmiştim diorum ya aynı şeyleri yaşıyorum hayırlısı
o zaman şimdiden tebrik eder darısını başıma dilerim :D

Back