Kızlar merhaba :) ben bu ay ilk defa ovulasyom testi kullandık ve yumurtlama günümün bildiğimden 6 gün geç olduğunu öğrendim değerlendirdik tüm günleri ama sorum şu yumurtlamadan beri feci bel ağrım var hayatımda ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ve günlerdir geçmiyor aynı zamanda kasıklarımda da ağrı var özellikle idrara sıkıltığımda kasık ağrım rahatsız ediyor merak ettiğim acaba aynı şeyleri yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen var mı adetime daha çok var bu arada 8 gün ❤❤
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken hamilelik belirtisi?
- Konu Sahibi Happynew
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar gebelik testi hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2018
- 543
- 639
- 103
Henüz belirti hissetmeniz için çok çok erken. Psikolojik olabilir bu hissettikleriniz.Kızlar merhaba :) ben bu ay ilk defa ovulasyom testi kullandık ve yumurtlama günümün bildiğimden 6 gün geç olduğunu öğrendim değerlendirdik tüm günleri ama sorum şu yumurtlamadan beri feci bel ağrım var hayatımda ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ve günlerdir geçmiyor aynı zamanda kasıklarımda da ağrı var özellikle idrara sıkıltığımda kasık ağrım rahatsız ediyor merak ettiğim acaba aynı şeyleri yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen var mı adetime daha çok var bu arada 8 gün ❤❤
Çok erken olduğunun bende farkındayım ama ümit işte daha önceki 2kaybım var oblardada adetten çok önce belirtilerle anlamıştık ama hayatımda hiç bel ağrısı çekmemiştim devam ederse ağrıya çözüm bulmak için mutlaka doktora gidicem teşekkür ederimHenüz belirti hissetmeniz için çok çok erken. Psikolojik olabilir bu hissettikleriniz.
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Adetinize suan kaç gun varkızlar ekte ovülasyon testim var ben bu ayın 21 nde yumurtladım adetime 2 gün varken bu test oldu, ovülasyon testi ile hamilelik belli olur mu sizce koyumu
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
Adetinize suan kaç gun var
bugün adet günüm ama hala idrar testi negatif kasık ağrım yok karın ağrım var
Merhaba. Stres falan yaptıysanız ondan adet gelmeyebilir. Banada oluyor öyle arada. Çok fazla beklenti içine giriyorum hamilemiyim acaba diye. Öyle olunca gecikebiliyor. Bazende erken geliyorbugün adet günüm ama hala idrar testi negatif kasık ağrım yok karın ağrım var
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
daha adetim gecikmediki belki gün içinde olurumMerhaba. Stres falan yaptıysanız ondan adet gelmeyebilir. Banada oluyor öyle arada. Çok fazla beklenti içine giriyorum hamilemiyim acaba diye. Öyle olunca gecikebiliyor. Bazende erken geliyor
- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
Merhaba, ben adetime 1 hafta vardı hamile olduğumu öğrenmiştim doktor bile şaşırmıştı =) yumurtlama değerlendirmesinden sonra sağ kasikta devamlı bi batma gibi şeyler oluyordu.göğüslerde hassasiyet vardı aşırı şişmişlerdi. Öğrenmeden önceki son 2 günde gözlerim kararmaya başlamıştı. Keseyi de kalp atışını da böyle çok erken görmüştük.Kızlar merhaba :) ben bu ay ilk defa ovulasyom testi kullandık ve yumurtlama günümün bildiğimden 6 gün geç olduğunu öğrendim değerlendirdik tüm günleri ama sorum şu yumurtlamadan beri feci bel ağrım var hayatımda ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ve günlerdir geçmiyor aynı zamanda kasıklarımda da ağrı var özellikle idrara sıkıltığımda kasık ağrım rahatsız ediyor merak ettiğim acaba aynı şeyleri yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen var mı adetime daha çok var bu arada 8 gün ❤❤
- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hayırlısı olsun canm . Bekle bakalım belki yeni tutunmustr. Yada baska sebeplerden gecikmiştirbugün adet günüm ama hala idrar testi negatif kasık ağrım yok karın ağrım var
Maşallah canıımm hayırlı evlat olur inşallah :) benimde normalde arada adet günümdr belim hafif ağrırdı ama yumurtlamadan sonra 5 gün sürdü hiç geçmeden şimdi geçti birkaç hündğr göğüslerimde sızlamalar var 6 gün var adetime merak ediyorum inşallah benim gibi bekleyen herkes sizin gibi hayırlı haberler alır ❤❤ çok teşekkür ederim tekrarMerhaba, ben adetime 1 hafta vardı hamile olduğumu öğrenmiştim doktor bile şaşırmıştı =) yumurtlama değerlendirmesinden sonra sağ kasikta devamlı bi batma gibi şeyler oluyordu.göğüslerde hassasiyet vardı aşırı şişmişlerdi. Öğrenmeden önceki son 2 günde gözlerim kararmaya başlamıştı. Keseyi de kalp atışını da böyle çok erken görmüştük.
Canımm bi kan testi yaptır istersen daha net öğrenirsin beklemek stresli oluyor biliyorum inşallah vardır bebişin hem ovulasyon gösteriyor nu gebeliği öğrenmiş oluruz duaların seninle ❤❤kızlar ekte ovülasyon testim var ben bu ayın 21 nde yumurtladım adetime 2 gün varken bu test oldu, ovülasyon testi ile hamilelik belli olur mu sizce koyumu
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
canım sence ovülasyon kırmızı mı. kimisi soluk zaten normaldede böyle çıkıyor felan dediler . aslında haklısın bir kan testi yaptırmam gerek ya çalışıyorum ondan biraz zor oluyor kan testi. acile gitsemyaparlar mıCanımm bi kan testi yaptır istersen daha net öğrenirsin beklemek stresli oluyor biliyorum inşallah vardır bebişin hem ovulasyon gösteriyor nu gebeliği öğrenmiş oluruz duaların seninle ❤❤
C kadar kırmızı değil ama normalde daha soluk çıkıyor diye biliyıum en azından bende yumurtlama dışında daha soluk çıktı inşallah bebişler bizimledir belirtim var mı canım benim 5 gün bel ağrım oldu yumurtlamadan sonra göğüs sızlaması ve sürekli şeffaf akıntım var ama adete 6 gün var merakla bekliyorum ❤❤❤❤ acilde yaparlar tabiki 2 saatede sonuç çıkıyor yaptır bence ❤❤canım sence ovülasyon kırmızı mı. kimisi soluk zaten normaldede böyle çıkıyor felan dediler . aslında haklısın bir kan testi yaptırmam gerek ya çalışıyorum ondan biraz zor oluyor kan testi. acile gitsemyaparlar mı
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
canım akıntım yok kasık ağrımda yok sadece bel ve karın ağrım var okadar yani çok garip normalde kasıklarım ağrır ama bu ay karnım ve midem ağrıyor ama belirtiye yorsam mı bilmiyorum , bir sürü idrar testi yaptım ama hep negatif olunca umudumda kalmadıC kadar kırmızı değil ama normalde daha soluk çıkıyor diye biliyıum en azından bende yumurtlama dışında daha soluk çıktı inşallah bebişler bizimledir belirtim var mı canım benim 5 gün bel ağrım oldu yumurtlamadan sonra göğüs sızlaması ve sürekli şeffaf akıntım var ama adete 6 gün var merakla bekliyorum ❤❤❤❤ acilde yaparlar tabiki 2 saatede sonuç çıkıyor yaptır bence ❤❤
Niye olmasın canım her hamilelik ayrı okuyor hiç belirtisiz 9 ay geçirenleri biliyorum çok ümitlenmeyelim ama ümidimizi de kaybetmeyelim elbet Rabbim bizede yaşatacak inşallah ❤❤❤canım akıntım yok kasık ağrımda yok sadece bel ve karın ağrım var okadar yani çok garip normalde kasıklarım ağrır ama bu ay karnım ve midem ağrıyor ama belirtiye yorsam mı bilmiyorum , bir sürü idrar testi yaptım ama hep negatif olunca umudumda kalmadı
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
ne güzel söyledin gerçekten :) benim bugün adet günüm olduğu için acaba olucakmıyım acaba olmicakmıyım acaba hamilemiyim diye düşünmekten adetimi geciktirip daha çok acaba diyeceğim diye korkuyorum :) ama inşallah tez zamanda buradan mutlu haberleri veririz, ben bu ay çokbel ağrısı çektim inşallah hayırlara vesile olur .Niye olmasın canım her hamilelik ayrı okuyor hiç belirtisiz 9 ay geçirenleri biliyorum çok ümitlenmeyelim ama ümidimizi de kaybetmeyelim elbet Rabbim bizede yaşatacak inşallah ❤❤❤
İnşallah bebeğin yerleşirken yapmıştır o ağrıları canım bakalım inşallah senin zaten adet gününmüş bak hemen akşam acile git çıkar yüksek ihtimalle kanda ❤❤❤ne güzel söyledin gerçekten :) benim bugün adet günüm olduğu için acaba olucakmıyım acaba olmicakmıyım acaba hamilemiyim diye düşünmekten adetimi geciktirip daha çok acaba diyeceğim diye korkuyorum :) ama inşallah tez zamanda buradan mutlu haberleri veririz, ben bu ay çokbel ağrısı çektim inşallah hayırlara vesile olur .
- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
çıkar çıkmasına da ben o sonucu görmeye hazırmıyım bilmiyorum şuan bir umut diyoruz ozaman çıkmazsa çok zor oluyor sana da 6 gün şimdi 6 ay gibi geçer bilirimİnşallah bebeğin yerleşirken yapmıştır o ağrıları canım bakalım inşallah senin zaten adet gününmüş bak hemen akşam acile git çıkar yüksek ihtimalle kanda ❤❤❤
- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
çıkar çıkmasına da ben o sonucu görmeye hazırmıyım bilmiyorum şuan bir umut diyoruz ozaman çıkmazsa çok zor oluyor sana da 6 gün şimdi 6 ay gibi geçer bilirim
Canım idrar testi yapsana hiç yapmadınmı daha.. ovulasyon mu yaptın sadece?