Erken hamilelik belirtisi olanlar toplanalım herkes belirtilerini sürecini yazsın danışma amaçlı😍

Ay acaba daha evvelki zamandan gebelik oluşup ovulasyon testinde çıkmış olabilir mi kiii
daha sonra denediniz mi tekrar ovu testini
Bugün sabah daha silikti. Aksamzüzeri tekrar biraz koyu çıktı. Artık yapmamyı düşünüyorum çünkü psikolojim bozulucak varsa zaten günü geldiğinde öğreniriz. Ama ovulasyon testi bende daha çok stres yaptı halbuki rahattım ben ya

Kızlar benim de yumurtlama dönemi yeni bitti ama göğüs uçlarım aşırı derecede acıyor. Sadece uçları. Normalde adet öncesi bazen olurdu ama bu kadar erken dönemde olmamıştı. Gebelik belirtisi de olamaz bu dönemde. Acaba hormonlarımda bir sıkıntı mı var? Siz yaşadınız mı hiç yumurtlama döneminde göğüs ucu ağrısı?

Ay evet ya önemli olan strest yapmamak, her şey olucağına varıyor. Ben de başta heycanlı ve rahattım zaman yaklaştıkça terse dönmeye başladı Acil dönüyorum o yoldan. Umarım güzel haberler alırız

Ben yumurtlamada yaşamadım ama son bi kaç gündür göğüs hassasiyeti yaşıyorum aşırı olmasa da. Yumurtlama döneminde de olabiliyormuş hassasiyet.

Az zaman kaldıkça acabalarımız da artıyor ondandır :) az kaldı az daha sabır :) sonucu bildirelim olumlu olumsuz mutlaka :)

Merhaba bence normal olabilir, ben de yumurtlama döneminde regl dönemine yakın belirtiler yaşadım. hormonlarımız mı çoşuyor artık bilemiyorum

Merhaba bence normal olabilir, ben de yumurtlama döneminde regl dönemine yakın belirtiler yaşadım. hormonlarımız mı çoşuyor artık bilemiyorum
Ya evet sorma ben de çok ağrılı geçirdim bu ay yumurtlamayı. Hem göğüs hem kasık ağrısı fazlaydı. Endişelendim çatlama olmadı mı acaba diye

Teşekkür ederim canım cevap için. Regl öncesi ağrılar yetmezmiş gibi bir de yumurtlama dönemi yaşıyoruz
Evet maalesef öyle ama ben normalde mesela yumurtlama dönemimi anlamazdım bile. Testle takip edip korunmayı bıraktım diye mi bilmiyorum bu defa yumurtlama günü aşırı kasık ağrım oldu mesela. Normalde olmaz böyle bişey. Bi umut belki döllenmiştir diyorum :) sabredip bekliycez mecbur

Canım her ne kadar erken deseler de döllenmeden itibaren hissedenler var. Sen de hamilesindir inşallah Ne kadar var bata?

Canım her ne kadar erken deseler de döllenmeden itibaren hissedenler var. Sen de hamilesindir inşallah Ne kadar var bata?
7 gün var. Ben hissetme değil ama kaşık ağrısı yumurtlama ve çatlamadan dolayı hissettim diye düşünüyorum. Ondan 3 4 gün sonra hafif kahve damla şeklinde akıntım oldu. Ondan sonra da bugüne kadar hafif bel ve kaşık ağrısıyla devam etti. Hala da öyle. Eğer hamileysem demek ki gerçekten belirtiler önceden de olabiliyormuş dicem. Gerçi benim önceki hamileliğimde de çok erken fark ettim.

Ya evet sorma ben de çok ağrılı geçirdim bu ay yumurtlamayı. Hem göğüs hem kasık ağrısı fazlaydı. Endişelendim çatlama olmadı mı acaba diye
Olmuştur illaki siz canınızı sıkıp strest olmayın
Ay umarım yerleşme lekesidir

. Slm canım benimde yumurtlama sonrası 5. Günüm çok fena belim ağrıyor benimde göğüs hassasiyeti var yumurtlamadan iki gün sonra başladı. Üç aydır göğüslerim aynı hep iki gün sonra basılıyor o yüzden onu saymiyorum. Ama belim tutuk gibi sanki heran adet olacağım gibi. İnşallah vardır bebiş tutunmustur

Bende de tutulmuş gibi bi ağrı var. Ve aşırı gaz sancısı oluyor dünden beri. Ani kasık batması yaşıyorum nefesimi kesiyor o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…