Arkadaslar bende hamile kalmak istedikten sonra sürekli bu siteyi takip ediyordum ve kendime eğer hamile kalırsam belirtilerimi buraya yazacağıma söz vermiştim.
erken hamilelik belirtilerim;
Transfer gunu hastaneye gittigimizde tam odaya alindigimda o kadar su icmekten kustum AMA transfer odasinda alindigimda mesanemin yeter once dolu oldugunda karar verildi iki tane domdurulmus embriyo transfer edildi ve 20 dakika sonrasi Yataktan kaldirildim ve metro ile eve gectikEvde 3 gun tattily an sonra ucak yolculuguyla yasadigim sehre dondum bi hafta evdeydim ise gitmedim.Ilk belirtim sag kasigimdaki siziydi ve bacagima bitiyor digital ayni zamanda goguslerimde sisme olmadi AMA hassasiyet vardi transferi min 8. Gunu adet olacagim sandim Tum belirtilerim o yondeydi karnimdan sesler geliyordu kasiklarim agriyordu surekli kontrol ediyor dun AMA adet olmadim 11. Gun idrar testinde cikti 12. Gunde kan testinde cikti Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip Eder insallah ve Allah isteyen hic bir kadinin kucagini bos birakmasin Sevgiler...