• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Aryahope

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
5
1
6
45
Arkadaslar bende hamile kalmak istedikten sonra sürekli bu siteyi takip ediyordum ve kendime eğer hamile kalırsam belirtilerimi buraya yazacağıma söz vermiştim.
erken hamilelik belirtilerim;
Transfer gunu hastaneye gittigimizde tam odaya alindigimda o kadar su icmekten kustum AMA transfer odasinda alindigimda mesanemin yeter once dolu oldugunda karar verildi iki tane domdurulmus embriyo transfer edildi ve 20 dakika sonrasi Yataktan kaldirildim ve metro ile eve gectikEvde 3 gun tattily an sonra ucak yolculuguyla yasadigim sehre dondum bi hafta evdeydim ise gitmedim.Ilk belirtim sag kasigimdaki siziydi ve bacagima bitiyor digital ayni zamanda goguslerimde sisme olmadi AMA hassasiyet vardi transferi min 8. Gunu adet olacagim sandim Tum belirtilerim o yondeydi karnimdan sesler geliyordu kasiklarim agriyordu surekli kontrol ediyor dun AMA adet olmadim 11. Gun idrar testinde cikti 12. Gunde kan testinde cikti Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip Eder insallah ve Allah isteyen hic bir kadinin kucagini bos birakmasin Sevgiler...

kızlar sacma olacak belkı ama süreklı nefes nefese kalıyorum. gebelik belirtisi olabılır mı?

Test gunun ne zaman tup bebek mi normal gebelik mi?Umudunu Hic kaybetme Ben 8. Gunu adet olacagimi dusunup moralimi cok bozmustum.O yuzden sakin stress yapma pozitif ol lutfen

Merhaba nereye yazayim bilemedim kizlar bn yeni evliyim ilk iliskiden bir ay sonra adrt gunumdu ayin 20 si ama bnim ayin 15 inde kahverengi lapa gibi kanamam oldu iki gun surdu gecdi normal adetime 4 gun var bu kanama niye olmus olabilir acaba bazilari hamilelik kanamasi olabilir dedi fikri olan varmi boyle koskoyu bi kahve camur gibi ayni ve iki gun devam etti

Arkadaslar Ben 5+3 gunluk Hamileyim ve sag kasigimda iki gundur agri hissediyorum Cok rahatsiz edici degil AMA gecmedi bu normal mi???

Back