- 8 Eylül 2008
- 133
- 10
- 318
- Konu Sahibi pudraskina
-
Hadi yaaa olsun canım zamanı degilmiş demek ki. Ama insan cok uzuluyor degilmi. Bende az once test yaptim ve sonuc tek çizgi. Seni cok iyi anliyorum
Yok 1 gün gecikti canım ve duzensız birde benim adetlerim. Hic umudum yok. Agrımda var zaten. MalesefCanim senin baya gecikmis olmasi lazim adetin? Kan testi yaptirsana belki idrarda cikmamistir bi umut
Rabbim kızını sana bağışlasın canim. Bir oğluşun da olsun inşAllah :)Allah hayirlisini versin. Zamani degilmis demek ki gercekten. Artik beklemeyi birakcam galiba olursa olur olmazsa da Allah kizima uzun omurler versin ,o var.
canım benimde bebeğimi kaybetmeden hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün öncesinde regli olucam sanmıştım. geçtiyse reglinde bence test yapYok 1 gün gecikti canım ve duzensız birde benim adetlerim. Hic umudum yok. Agrımda var zaten. Malesef
Sabah yaptım canım tek cizgi. Malesefffcanım benimde bebeğimi kaybetmeden hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün öncesinde regli olucam sanmıştım. geçtiyse reglinde bence test yap
çift çizgi hallerini de görürüz inşallah canım. hayırlısı buymuşSabah yaptım canım tek cizgi. Malesefff
InsAllah canım hepimizzçift çizgi hallerini de görürüz inşallah canım. hayırlısı buymuş
Adetime 3 gün var demişsiniz 15 gün önce daha oluşmamıştır bike dr nerden anlasın :) aldınızmı kam sonucunuzu merak ettim inş hamilesinizdirMerhaba bayanlar, ben. Yeni üye oldum. Ben iki yıldır evliyim. 1aydir ilaç kullanmayı bıraktım. Şuan adet gunume 3gun var (bugünden sonra iki). Bugün çok enteresan bir şekilde baş dönmesi yaşadım iş yerinde. Aşağı doktora indim tansiyonun ölçüldü ve tansiyonum yükselmis. 14-9 15-9 gibi bir degerdeydi. Bu değerlere iğne yapmiyorlarmis o yuzden limonlu şeyler ye dedi gönderdi. Reglimede 3 gün var daha. Baş dönmesi ve tansiyon yüksekliği disinda bir belirti yok ama hamilelik olabilirmi. Böyle birşey yasayaniniz varmı aranizda. Normal kan testleri dışında gebelik içinde kan aldi. Sonuçların yarin cikicak ama bekleyemdim. Çok merak ediyorum. Sebebin ne olduğunu kafam karıştı. Aynı şeyleri yasayaniniz varmı. Sabahtan kulak tıkanıklığı gibi bi.durumum vardı kulağım yankı yapıyordu ondan sonra başladı dönmeler. Ayrıca iki hafta önce jinekolojik muayene oldum alttan. Bebek olsa anlamazmiydi doktor?
Aldım bugün malesef değilim değerin 0.1 çıktıAdetime 3 gün var demişsiniz 15 gün önce daha oluşmamıştır bike dr nerden anlasın :) aldınızmı kam sonucunuzu merak ettim inş hamilesinizdir
Aldım bugün malesef değilim değerin 0.1 çıktı
canım tariflerin klasik regl dönemi gibi gorunuyor su an ama geçirirse test yap bakalim, anca o zaman anlarsın. Daha 3 gun varmış istersen bekle ya da idrar testi yap.slm arkadaşlar bende yeni üye oldum benim adetime 10 gün varken adet sancısı gibi bi ağrım oldu tuvalete gittiğimde her an adet olacakmışım gibi biağrı.ama olmadım sonra ağrım geçti.şimdi adetime 3 gün var sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi.lütfen cevap yazın.birde göğüslerimde çok büyüdü ama ağr yok.
teşekkürler canım benimde adetime 10 gün varken ağrı falan olmazdı normalde bu ay incir kürü yapmıştım 21 günlük acaba onun etkisimi.canım tariflerin klasik regl dönemi gibi gorunuyor su an ama geçirirse test yap bakalim, anca o zaman anlarsın. Daha 3 gun varmış istersen bekle ya da idrar testi yap.
kanaman kesildiyse devam etmediyse hamile olabilirsin çok az miktarda kan yerleşme kanamsı olabiliyomuşMerhaba kızlar,
Benim son regl 29 agustos, 26 eylül de bu ay ki beklenen..
Bugün 7 gün kala kahverengi lekelenme oldu..yerleşme böyle bişey mi..?
kanaman kesildiyse devam etmediyse hamile olabilirsin çok az miktarda kan yerleşme kanamsı olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?