Erken hamilelik belirtileri

Kozlar adetin yarin bugün iki uç kere sadece peceteye gelen kahve çok az kanama gibi var camasirimda yok neden acaba kasiklarim sis agri gibi

Hamile olabilrmym lutfen boyle olan varmi

Canm adet oluyosun sanirim bnim de oype oluyo cnku adet.once peceteye geliyo kahverengmsi bikac saat snra dolu dolu geliyo idrarimla.ama sende ilk defa oluyosa bilmem onu tabi.sabredip beklicksin careszce.insaallah olmazsin canm.

Merhblr yeni üye oldm arkdslr 6 ay önce önce norml yoldan çocugnz olmz dedlr esmde problm çıktı tüp bbk dendk tutmadı.çok skntlı dönmlrdi Allh denyen herkse yardmcı olsn.3 ay sonra 20 günlk adet geckmem oldu kan testnde cıkmdı 10 gun snra öylsne dendgm idrrda cıktı inanlmz bi şeydi bzm içn cnku tüp bbek içn istnbla gdcektk adet olmayı bekliodm ama hamilymişm meger((; fakt kısa sürdü kimyasal gebelkmş normlde insan üzlr ama inanın hem üzldm hem çok sewndm norml yollrdan olyr die.esimn testlri tekrrlndı ve hiç bir problm çıkmdı.çok şasrdk bocaldk boşna zmn ve para kaybttk.12 hazrnda adet gördm ama sanki yıne hamilymş gbi hssedyrm adetime 7 gün var bgün test yaptm bi kaç saat snra 2.cizgi silik çıktı baska bi markyla yaptm çıkmdı hangsine güvenmeliyim sizce

Merhaba kızlar. uzun süre forumları okuyarak geçirdiğim günlerden sonra dün mutlu haberi aldım. Allah isteyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin
Bende ilginç şeyler oldu son bir hafta içinde onları yazayım belki size de fikir verir. Adetten 5 gün önce kan tahlilime bakılmıştı, beta hcg de yükselme yoktu. Adetten 2-3 gün öncesi gebelik testi yaptım oda negatifti. Adet günüme 2 gün kala da muayene oldum kadın doğum doktoruma, hem de vajinal ultrasonla muayene etti ama doktorum hiç bir şey görmedi. Bende bütün bunların üstüne tahmin edersiniz ki bu ay ümidi tamamen kestim. Derken adetim 2 gün gecikti (adetim çok şükür gün sektirmez kolay kolay) Evde tekrar gebelik testi uyguladım bu defa pozitif çıktı. Tekrar acile gidip kan verdim ve beta hcg 295.8 çıktı. Nasıl olabiliyor dedim daha 4 gün önce muayenede hiç bir şey görünmüyordu?? Gebelik çok çok yeni olduğunda kese oluşma aşamasında iken doktor görememiş olabilir dedi başka bir kadın doğum doktoru yakınım ama kesinlikle hamilesin dedi. 2 gün sonra beta hcg tekrarlanacak, hızla yükselip ikiye katlanması gerekiyormuş değerin. Heyecanla bekliyorum şimdi.
Erken gebelik belirtilerine gelince öncelikle şunu vurgulamak isterim; gördüğünüz gibi adet gecikinceye kadar yaptığınız her şey boş olabiliyor, her şey değişebiliyor o yüzden ümitsizliğe kapılmayın, kendinizi çok dinlemeyin derim !!Bende en belirgin olan belirtiler ise; şiddetli karın ve kasık ağrıları ile gaz oldu, o da adet günü geldiğinde başladı ama adet olmadım.. Adetten önceki hafta; kokulara hassaslaşmıştım biraz, ara ara da belli belirsiz bir mide bulantısı ve baş dönmesi oluyordu. Bunun dışında bir şey de yok sayılır. En güzeli adet gecikmesini beklemek kızlar...
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inş

Canim gozunaydin.Rabbim hayrlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insaallah cok sevindm bugun bn de kan verdm maalsf negatf cikti sonuc.adetime 1-2 gun kala yaptim yani.yikildm tabi yeni ogrendm sayilir ama bnmki cok dusuktu degerim.hic umut yok anlican bidahaki aya insaallah .senin ilk kanda kac ckmisti cok merak ettim.

Merhaba arkadaşlar. Hamile kalma sürecinde bu forumu çok yakından takip ettim ve hamilelik olursa belirtilerimi yazıp hamile kalmak isteyen arkadaslara yardimci olacağıma söz verdim. Bugün hem ıdrar hem de kan testiyle kesinlestirmis oldum. Öncelikle hashimato hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum ve prolaktinim yüksekti hepsini ilacla düşürdük çok şükür. Bunlar gebeliği engelleyen şeylerdi. Son olarak da geçen ay rahim filmi çekilmiştim. Onun da faydası olduğunu düşünüyorum. Belirtilere gelince regl günümden 8-9 gün önce karın ağrılarım başladı regl olacak gibi. Bir diğeri baş dönmesiydi. Bir de akıntım çok fazlaydı. Göğüslerimde çok fark edilir bir degisiklik yoktu. Herkesin belirtileri değişebilir tabi. Kafanıza takmayın diyemiycem bu mümkün olmuyor. Herşeyin hayırlısını diliyorum hepiniz için de.

Arkadaşım hayırlı olsun :) Kucağına alırsın inşallah sağlıkla mutlulukla...

Kızlar benim planlı olduğu için belirtileri kendimi dinleyerek fark ettim.
Yoksa plansız kalan biri eğer vücudunu da tanımıyorsa adet belirtisi ile hamilelik belirtisini birbirinden ayıramaz bence.

• İkisinde de göğüslerde hassasiyet ve acıma var.
  • İkisinde de kasık ve bel ağrısı var.
  • İkisinde de adette başlamadan birkaç gün önce, gebelikte tutunma ve sonrasındaki günlerde kahverengi açık renk lekelenme ve akıntı var.
  • İkisinde de baş ağrısı var.
  • İkisinde de yorgunluk var.
  • İkisinde de sinirlilik ve ruh halinde değişiklikler var (hormonlardan)
  • İkisinde de mide bulantısı var (hormonlardan olabiliyor) benim özellikle adet öncesi çok bulanırdı
  • İkisinde de (eğer bünyesi zayıf bir hanfendüyseniz) baş dönmesi ve halsizlik var.
  • İkisinde de rahimde ve içinizde hafif kasılmalar, batmalar oluyor.

Kısacası;
Eğer hamile kalmak istemiyorsanız ve hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsanız
Eğer hamile kalmak istiyorsanız ve hemen öğrenmek istiyorsanız

Kan testi yaptırın.
Beklenen adet tarihini birkaç gün geçince kesin sonuç verir.
İdrar testine de güvenmeyin. Bazen çat diye sonuç çıkıyor ama ben mesela hatıra saklayayım diye bir test aldım (en pahalısından) bir hafta kadar önce. Negatif çıktı :) bHCG seviyem 500 üstü olmasına rağmen :)

Arkadaşlar merhaba.ben de yeni üyeyim.bir şey sormak istiyorum.benm adetlerim çok düzensiz.bu ay çok fazla gecikti bugün son adetimin üzerinden 41 gün geçmiş oldu.en son iki gün önce idrar tahlili yaptım negatif çıktı dün de kan verdimsonuçlar pazartesi çıkacak.bugün çok açık pembe akıntım oldu.bir de bu ay hiçbir belirti yaşamadım ne kasık ne de göğüs ağrısı.yalnızca 25.günde sağ kasığımda batma oldu.sizce hamile miyim

akıntının devamı yoksa olma ıhtımalın var ama yınede kan sonucunu almadan ümitlenme ınsallah hamılesındır AL-Bİ gebelık testı var ondan dene ıstersen ben erken yapmıstım 4 test almıstım 2 sı Al-Bİ gebelık testı dıger ıkısı negatıfken albıde pozıtıfı gordum hamıleymısım

En erken hamilelik belirtim; içten içe yediklerime içtiklerime karşı çok az olmak kaydıyla tiksinti hali.

Yorumunuz için teşekkürler elifeva.maalesef bulunduğum yerde pek seçeneğim yok gebelik testi konusunda.küçük bir yerde yaşıyorum.dediğiniz gibi en iyisi kan sonucunu beklemek ama insan sabırsızlanıyo akıntının devamı yok ama bakalım hayırlısı

arkadaşlar yeni üye oldum yardım lütfeeen. uç ay önce düşüğüm oldu yine bebek istiyorum.geçen ay soğan ve bal+tarçın+keçiboynuzu kuru yaptım eşimede keçiboynuzu kuru ve bu ay çok umutluydum ama daha 3 günüm var bu gün test yaptım negatif .sol kasığım çok ağrıyor sizce kurden olabilir mi ve test için erken mi ya ne zaman yapmalıyım artık dayanamıyorum ya 1,5 yıl oldu.

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın. Adet gününüzde yaparsanız testi daha doğru bir sonuç alırsınız. Hatta adet gününüzün geçmesini bekleyin en doğru sonuç için. İki kürü aynı anda mı yaptınız? Bende uygulamıştım soğan küründe kasıklarımda ağrı olmuştu. Bal-tarçın-çörekotu küründe ağrım falan olmamıştı. Kürlerden kaynaklanıyo olabilir. İnşallah bebeğiniz sizinledir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…