Erken hamilelik belirtileri

Kızlar acil yardım !hcg 2,50 çıktı Batı'na 4 gün var bu değer yükselir mi?
canım ben 1 gün varken yaptırdığımda 172 çıkmıştı. yükselir mi bilemem ama henüz düşük bir değer. belki daha 4 gün var diyedir. bu reglinin düzenine de bağlı olabilir. düzensiz oluyorsan geç döllenme oluyordur ve ondan da düşük çıkmış olabilir. ama bazı dönemlerde düşük düzeyde de olsa bchg artışı olabiliyormuş.

Sağol canım hayırlısı diyorum kısmette varsa olur yoksa napalım geç Döllenme bende okudum ama bilmiyorum.

canım hayırlısı dediğin gibi. benimde mesela bebeğim 4 gün geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi doktor. reglim düzensiz olduğu için

Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim gezip tozmaktan bebek yapmaya bi türlü fırsatımız olmadı şimdi bazı şüphelerim var hamile miyim degilmiyim bacaklarimda diz kapaklarima kadar aşırı ağrılar başladı , iştahım açıldı olur olmaz zamanlarda uykum gelir oldu adet günüm 5 gün geçti zaten çok düzenli olmam ama bu sefer kendimi bi başka hissediyorum acaba hamile miyim belirtilere inananlar da var inanmayanlar da boşuna kendimi heveslendirmekte istemiyorum birkaç gün daha geçsin bi doktora gidicem insallah ordasındır bebeğim

tatlım ben hamileliğimi reglime 1 gün kala öğrendim ama 10 gün öncesinden garip hissetmeye başlamıştım. göğüslerim 10 gün önceden acımaya uçları aşırı hassaslaşmaya ve rengi değişmeye başlamıştı. hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce regli olucam sandım o derece kasık ağrım vardı. kimin dizleri de ağrıyormuş bende olmadı. uyku da bir belirti evet ama iştahımda benimde aman aman bir değişme olmadı rejim yapıyordum çünkü. inşallah hamilesindir. hakkında hayırlısı canım

İnsallah oyledir tesekkur ederim haftasonu gecsin diye bekliyorum bakalim bende cok merak ediyorum sali gunu gitmeyi dusunuyorum doktora.

İnsallah oyledir tesekkur ederim haftasonu gecsin diye bekliyorum bakalim bende cok merak ediyorum sali gunu gitmeyi dusunuyorum doktora.
doktora gitmeden önce test yap istersen. idrar testleride kesin sonuç veriyor. 2.çizgi silik çıksa bile pozitif olduğunu baştan söyleyebilirim

Herkese iyi günler kızlar size bir sorum olacaktı canım çok sıkılıyor çok kafama takıyorum son 10 gündür peynir kesigi gibi beyaz vajinal akintim var ama çok yoğun geliyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? göğüs uçlarımda çok açıyordu ama geçti şimdi adetime 9 gün falan var kasiklarim her zaman ağrır şimdide arada ağrıyor hamile kalmak istemiyorum suan hazır değilim ama vajinal akinti moralimi çok bozuyor )))= eşim korunuyor ve sürekli gözlerim kararıyor

Son düzenleme:
Kızlar merhabaaa aranıza yeni katıldımm ben ayın 3 ünde hastalandım tahmini yumurtlama 16 sıydı ve benim o günden beri göğüslerim şişti ve dokununca acıyo gaz problemimde var akşamları belim çok ağrıyo ve sol kasığımda batmalar oluyo sizce gebelik varmıdır

Aslında pek beklemeye niyetim yok şekerim 2 gün kala yaparım sonra regl günü denerim :)
. Bu ağrılar nasıl bi ağrı adet sancısı gibimi yoksa karnnda ağrı geziyo gibimi cnm ya.. Bndede inalmaz halsizlik vd baş dönmesi başladı ağrımıda tarif edemiyorum buruk bi ağrı gibi ya inş bebektir.

Canim konu baya eski neredeyse dogum yapicam :)
insallah bebistir regl gecikince test yaparsin

Kızlar Merhaba,
28,29 günde düzenli adet olan biriyim. En son 27 Mayıs'ta adet oldum. Adetim 3 gün geçti. Kasıklarımda İğne batması gibi ağrılarım var. Birde metabolizmam iyi çalışırdı.Günde 2-3 defa lavaboya giderdim ama şu bir haftadır kabızlık söz konusu sizce hamilemiyim....

Merhaba kızlar...

Ben de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum. Şu an adetime 6 gün var. Kasıklarımda bişey gezinir gibi bir ağrı var, göğüs uçlarım sızlıyor ve aşırı üşüyorum. Acaba idrar testi yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim? sabırsızlanıyorum

Kizlar mrb yardimiza ihtiyacm var.ben yumurtlama donemnde miyim yoksa bunlar gebelik belirtisi mi gercekten cozemiyorum.28 gunde bir adet oluyrm.en son 17 sinde oldum 5 gun surer hep.tahmini 15inde adet gunum.yani bugun itibariyle 12 gun var adete.ama bikac gundur gogus uc kismnda batmalar ve agri var.hala devam eden kasik agrilarim var sol kisimda batma seklinde.bacagima da vuran bi agri.cok hafif akntm da oluyo.gecen aylarda bunlari yasamadim ya da ben farketmemus de olabilirim.bu ay ilk deneme zaten bizim.belim de cok agriyo ama fitik var o yuzdn o hep olur zaten.bu kadar erken gebelik belirtisi olur mu bunlari yasayan var mi aranzda.

Merhabalar. Ben de gebe miyim diye merak ediyorum. En son 17 sinde adet oldum. 5 gün sürüyor ve bu ay da 14 ünde tahmini adet günüm. 10 günüm var. Sol kasığımda ağrım var. İshal vardı önce. Şimdi de kabızlık başladı gibi. Yumurtlama gününü hesaplayıp öyle denedik. Bu ay ilk denememizdi. İnşallah olur.

Canim yaa ayni seyleri yasiyoruz nerdeyse benim de adet gunum 14 ya da 15i.ben de en son 17snde regl oldum 5 gun suruyor.sol kasgimda yaklask 5 gundr gecmeyen bi agri var batma da oluyo ve goguslerim aciyo agriyo.acaba biz yumurtlama zamanimizda miyz biz mi yanls hesapladk yumurtlama erkn mi acaba.adetimize baya var bu kadar erkn belirti olur mu acaba gunlerdir okumadgm yorum kalmadi ya bise bulamadm ama

Hatta senden onceki yoruma bak bana ait ayni her sey nerdeyse. İnsaallah gebelik belirtisdr bunlar baska bise cikmaz altindan :)

Hatta senden onceki yoruma bak bana ait ayni her sey nerdeyse. İnsaallah gebelik belirtisdr bunlar baska bise cikmaz altindan :)
Evet canım şimdi farkettim. İnşallah gebelik belirtileridir. Benim kasık ağrım sürekli değil. Dün birden ağrı girdi bugün yok. Gebelik testini şimdiden yapamıyoruz değil mi?

Evet canım şimdi farkettim. İnşallah gebelik belirtileridir. Benim kasık ağrım sürekli değil. Dün birden ağrı girdi bugün yok. Gebelik testini şimdiden yapamıyoruz değil mi?

Yok canm yaa suan mumkun degil belli olmaz.mecburen beklicez.kac gundr kafam karisik ne yasadgimi cozemiyorum.ama icimde tuhaf bi his var bebis var gbi:) ruyama da girdi zaten.insaallah olur Rabbim kabul etsi ln dualarimizi.buraya yazarm ben arada nasl belirti olusursa.ne de olsa ayni tarih reglimiz:) beraber beklerz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…