Erken hamilelik belirtileri

Merhabalar,
Bata 3 4 gun var kasiklarimda biraz agri var bacaklarima da vuruyor ayrica biraz akintim var ancak goguslerimde agri yok.sizce hamile olabilir miyim.

Merhabalar,
Bata 3 4 gun var kasiklarimda biraz agri var bacaklarima da vuruyor ayrica biraz akintim var ancak goguslerimde agri yok.sizce hamile olabilir miyim.
merhaba son durumu merak ettim inşallah istiyorsanız hamilesinizdir :)

Benim de batım 16 mayıs...kasık ağrım var adet olacakmışım gibi ama göğüs hassasiyeti sıfır...benim ztn hiç sinyal vermez göğüslerim...

merhaba herkese, aranıza yeni katıldım. 2-3 aydır bu başlığa girip belirtilerle ilgili yorumları okuyorum :) bizde 1-2 aydır çocuk istiyoruz. geçen ay adet olunca çok üzülmüştüm sonra araştırınca çevremdende duyduklarıma göre üzerinde baya çalışılması gerekiyormuş. bu ay için ümitliyim göğüslerim fazlasıyla şişti reglime 10 gün varken. göğüs ucu rengim sanki değişti gibi. ve adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ansızın zonklama/sızlama oluyo o bölgemde. vücut ısımda bir değişik ansızın ateşim varmış gibi ansızın üşüyomuşum gibi oluyor. acaba diyorum umutla, ya sizce? birde cahilliğimi mazur göründe bat nedir :)

Kızlar merhaba , bu yazacaklarımı merak eden arkadaşlarım için yazıyorum. İlk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra belirtilerim başladı. Bu kadar erken başlaması normal mi bilmiyorum ama yoğun olarak yaşadım tüm belirtileri. Geceleri vücudumun herbir zerresi çekiliyo gibi oluyodu , gün içinde ateşim çıkıyodu , hava çok sıcak olmasına rağmen çok üşüyodum yorganla yatıyodum , sürekli baş dönmem vardı , bulantı ve kusma yaşıyodum , göğüslerime dokunamıyodum bile çok ağrıyolardı uçları da çok acıyodu ve şişmişti göğüslerim , akıntıdan yürüyemiyodum , normal pedle bile başa çıkamayacak kadar çok akıntım vardı , pembe akıntım oldu , akıntımın içinde kırmızı pul tanesine benzer bişey oluyodu her akıntı geldiğinde , günün çok büyük bi kısmını uyuyarak geçiriyodum , sürekli uyku halindeydim , iştahım çok açılmıştı 10 dk'da acıkıyodum ve doymuyodum , yemek yedikten 10 dk sonra yine açlık hissediyodum ve ağzımda çok kötü bi tat oluyodu , adet günüme yakın adet olacakmış gibi kasıklarım ağrımıştı , birden ağrı giriyodu bişey geliyodu ben tuvalete koşuyodum adet oldum diye fakat gelen şey pul taneli akıntım oluyodu. Bunların hepsini sadece ilişkiden 1 hafta sonra yaşamaya başladım. Herkesin vücudu farklı ama umarım merak edenlere yardımı olur.

Bu arada tebrik ederim hamileymişsiniz. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun :)

Benim adetime bir hafta varken kasik ve bacak agrim basladi arada kalcam agriyor insanin kalcasi agrir mi goguslerim buyudu sanki bu gunlerde adetime 3 gun kaldi ama adettendir diyorum bi de sersemlik var tam bas donmesi gibi degil ama ne asiri gogus hassasiyetim var ne akintim sanki camasirma sari akinti gelmis dun arada seffaf akinti o da rahatsiz edecek boyutta degil bu rvliligimin 7 ayi bebek calismamizin 4.ayi rabbim hyirlisini versin ama oyle ulvi acayip hamileyim diyecek birseyim yok sadece ayakta durumca kasik cekmesi batmasi var bacaklarim sizliyor acidan o kadar bi de belim

Inşallah hamilesinizdir. Herkesin belirtileri farklı oluyo hatta hiçbir belirtisi olmayan da çok. Ne akıntı , ne göğüs hassasiyeti , ne kasık ağrısı yaşamayıp hamile olduğunu öğrenen çok oluyo. Umarım güzel haberlerinizi alırız.

İnşallah ç çok teşekkür ederim rabbim hayırlısını versın :) bu mucizeden mahrum bırakmasın bizleri

merhabalar,
bende yeni üyeyim. 2 yıldır bebek istiyoruz. 2 düşüğüm var. kasım ayında kürtaj oldum. eşimde de bende de bir problem yok. bizde süreci hızlandırmak için bu ay aşılama yaptırdık. sat 11 mayıs. cuma gününe kadar adet olmazsam kan vericem aşılamayı yapan doktorum randevusunu bile verdi. bendede bütün belirtiler var. kasık ağrısı bir haftadır devam ediyor. bu sabah özellikle çok midem bulandı. aşırı akıntım var bide. göğüslerde şişme var ama acı yok. şu an bile gözlerimi kapatmamak için direniyorum. anormal bir uyku hali. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.

Hayır ben hamile değilim :) polikist vardı bende doktorlar da tedavi olmadan hamile kalamayacağımı söylemişlerdi zaten düşünmüyodum korunmadım hiç. Hamile olduğumu öğrendim ve istemediğim için kürtaj oldum. Ilk yumurtlama gününde ilişkiye girdiğimde hamile kaldım. Sonra pişman oldum. Şimdi istiyorum ama olmuyo :) denk gelmiyo sanırım :)

Siz de hamilesiniz sanırım :) allah hayırlı saglıklı bir ömür nasip etsin ona siz ne kadar surede hamile kaldınız özel birsey yaptınız mı ?
Bu ay soğan kürü uyguladım içimi temizlesin diye. Gelecek ay da bal tarçın çörek otunu deniycem. Fakat ayda 1 ya da 2 kez ilişkiye giriyorum yumurtlama zamanıma denk gelmesi çok zor :) bakalım kısmet.

Arkadaşlar mera a benim bat cuma günü yani 5 gün var hangi topiği baksam hamilelik belirtisi Göğüs dolgunluğu ve hassasiyet var ama ben hiç hissetmiyorum hamile değilmiyim yoksa henüz erken mi?????

Arkadaşlar mera a benim bat cuma günü yani 5 gün var hangi topiği baksam hamilelik belirtisi Göğüs dolgunluğu ve hassasiyet var ama ben hiç hissetmiyorum hamile değilmiyim yoksa henüz erken mi?????
Canım benimki 1gün kala belli olmuştu ancak 5gün daha erken olabilir. Benim bile 2.çizgi çok silikti kanda net olarak çıktı

arkadaşlar yazılaların cogunu okudum benimde adet tarihim 5 hazirandı olmadı 2 gun kasık agrısı cektim sadece bugun oldu daha yok agzımım tadı sanki demir yemiş gibi dün carsıya cıktık kahve içmeyi hiç sevmem ama kokusu burnuma cok hoş geldi aksam oldugunda bile hala o kokuyu hissediyordum cok az beyaz akıntım oluyo ama yorgunluk halsizsizlik diz boyu dudaklarım cok kuruyor gögüs cevremde renk degişikligi var ama işin kötüsü yumurtlama döneminden sonra rahim enfeksiyonu için fitil kullandım ve babamın ameliyatı nedeniylede cok stresli bir zaman gecirdim sizce bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…