- Konu Sahibi pudraskina
-
merhaba son durumu merak ettim inşallah istiyorsanız hamilesinizdir :)Merhabalar,
Bata 3 4 gun var kasiklarimda biraz agri var bacaklarima da vuruyor ayrica biraz akintim var ancak goguslerimde agri yok.sizce hamile olabilir miyim.
Bu arada tebrik ederim hamileymişsiniz. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun :)merhaba herkese, aranıza yeni katıldım. 2-3 aydır bu başlığa girip belirtilerle ilgili yorumları okuyorum :) bizde 1-2 aydır çocuk istiyoruz. geçen ay adet olunca çok üzülmüştüm sonra araştırınca çevremdende duyduklarıma göre üzerinde baya çalışılması gerekiyormuş. bu ay için ümitliyim göğüslerim fazlasıyla şişti reglime 10 gün varken. göğüs ucu rengim sanki değişti gibi. ve adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ansızın zonklama/sızlama oluyo o bölgemde. vücut ısımda bir değişik ansızın ateşim varmış gibi ansızın üşüyomuşum gibi oluyor. acaba diyorum umutla, ya sizce? birde cahilliğimi mazur göründe bat nedir :)
Inşallah hamilesinizdir. Herkesin belirtileri farklı oluyo hatta hiçbir belirtisi olmayan da çok. Ne akıntı , ne göğüs hassasiyeti , ne kasık ağrısı yaşamayıp hamile olduğunu öğrenen çok oluyo. Umarım güzel haberlerinizi alırız.Benim adetime bir hafta varken kasik ve bacak agrim basladi arada kalcam agriyor insanin kalcasi agrir mi goguslerim buyudu sanki bu gunlerde adetime 3 gun kaldi ama adettendir diyorum bi de sersemlik var tam bas donmesi gibi degil ama ne asiri gogus hassasiyetim var ne akintim sanki camasirma sari akinti gelmis dun arada seffaf akinti o da rahatsiz edecek boyutta degil bu rvliligimin 7 ayi bebek calismamizin 4.ayi rabbim hyirlisini versin ama oyle ulvi acayip hamileyim diyecek birseyim yok sadece ayakta durumca kasik cekmesi batmasi var bacaklarim sizliyor acidan o kadar bi de belim
çok teşekkür ederim amin inşallah darısı başınıza :)Bu arada tebrik ederim hamileymişsiniz. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun :)
İnşallah ç çok teşekkür ederim rabbim hayırlısını versın :) bu mucizeden mahrum bırakmasın bizleriInşallah hamilesinizdir. Herkesin belirtileri farklı oluyo hatta hiçbir belirtisi olmayan da çok. Ne akıntı , ne göğüs hassasiyeti , ne kasık ağrısı yaşamayıp hamile olduğunu öğrenen çok oluyo. Umarım güzel haberlerinizi alırız.
Amin inşallah :)çok teşekkür ederim amin inşallah darısı başınıza :)
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah ç çok teşekkür ederim rabbim hayırlısını versın :) bu mucizeden mahrum bırakmasın bizleri
Siz de hamilesiniz sanırım :) allah hayırlı saglıklı bir ömür nasip etsin ona siz ne kadar surede hamile kaldınız özel birsey yaptınız mı ?Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu ay soğan kürü uyguladım içimi temizlesin diye. Gelecek ay da bal tarçın çörek otunu deniycem. Fakat ayda 1 ya da 2 kez ilişkiye giriyorum yumurtlama zamanıma denk gelmesi çok zor :) bakalım kısmet.Siz de hamilesiniz sanırım :) allah hayırlı saglıklı bir ömür nasip etsin ona siz ne kadar surede hamile kaldınız özel birsey yaptınız mı ?
Canım benimki 1gün kala belli olmuştu ancak 5gün daha erken olabilir. Benim bile 2.çizgi çok silikti kanda net olarak çıktıArkadaşlar mera a benim bat cuma günü yani 5 gün var hangi topiği baksam hamilelik belirtisi Göğüs dolgunluğu ve hassasiyet var ama ben hiç hissetmiyorumhamile değilmiyim yoksa henüz erken mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?