- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
- Konu Sahibi pudraskina
-
nekadar oldu gittinmi bilmiyorum ama umraniye tepe tip merkezinde saime hanim kadin dogumda kesinlikle tavsiye ediyorumArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...
Tukenmek uzereyim..bolge hastanesine gidip de iyi sonuc alan varmi? Hic birsey yokken neden cocuk olmuyor anlamadim.nereye gidicegimi bilmiyorum artik.lutfen iyi bildiginiz umraniye ya madenler sancaktepe cevresinde iyi kadin dogum doctoru biliyorsaniz lutfen soyleyin..artik gucum yetmiyor mucadile etmege...
neresnde bu hast ?bnde ümraniyelym de ben afiyete fazilet hnma gidiorum gerçi memnunum amanekadar oldu gittinmi bilmiyorum ama umraniye tepe tip merkezinde saime hanim kadin dogumda kesinlikle tavsiye ediyorum
umraniyede vergi dairesi var onun hizasinda ozel umraniye tepe tip diye gecer saime hanim benim eltimi kuzenimi dogurttugu icin senelerdirde giderler bnde gtmeyevbasladim haliyle cokda memnunuz...tabi tek bi doktorun olmasi iyidirneresnde bu hast ?bnde ümraniyelym de ben afiyete fazilet hnma gidiorum gerçi memnunum ama
sağol cnm şuan dokrorumdan memnunum çok şükür eğer bi problem olursa not aldm tşklerumraniyede vergi dairesi var onun hizasinda ozel umraniye tepe tip diye gecer saime hanim benim eltimi kuzenimi dogurttugu icin senelerdirde giderler bnde gtmeyevbasladim haliyle cokda memnunuz...tabi tek bi doktorun olmasi iyidir
Merhabalar, ben de aylardır sizlerin yazılarını okuyup dayanamayıp üye olanlardanım. Ben de 32 yaşındayım ve 18 aylık evliyim ve hayırlısıyla anne olmak isteyenlerdenim.Ben de Dr a gittim ve klomen e başladık. Şuan adetim 2 gün gecikti ve ben hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekliyorum,sonrasında kan testi için hastaneye gideceğim.Ama şuan inanılmaz göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum...Belki psikolojik bilemiyorumAllah inşallah dileyen herkese ve bana evlat sevgisini nasip etsin. Amin...
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım.bugün benim normal adet günüm. Fakat 3-4 gündür garip belirtilerim var.sadece sol kasigimda ağrı , batma ve yanma oluyor.hamile olabilir miyim???
Günaydın canım. dün akşam gittik hastaneye ama sonuç negatif çıktı. test sonucuna sadece (... ) koymuşlar bir anlam veremedik. hala da regl olmadım.. Ayrıca kayınpederim de yoğun bakımda durumu çok ağır.. neye üzüleceğimi şaşırdım.. belki üzüntüden olmuyorumdur.. her şeyde vardur ir hayır diyorum.kendimi öyle teselli ediyorum.. sanırım önümüzde zor günler var.merhaba.inş hamilesinizdir.bence 2 gun geçmiş gidin hastaneye beklemeyin.akıntınız var mı.benımde akıntım var ama vajınal kaşıntım var o yüzden sevinemiyorumda adetimede daha var.kımset artık.siz haberin verın sonucu
Günaydın canım. dün akşam gittik hastaneye ama sonuç negatif çıktı. test sonucuna sadece (... ) koymuşlar bir anlam veremedik. hala da regl olmadım.. Ayrıca kayınpederim de yoğun bakımda durumu çok ağır.. neye üzüleceğimi şaşırdım.. belki üzüntüden olmuyorumdur.. her şeyde vardur ir hayır diyorum.kendimi öyle teselli ediyorum.. sanırım önümüzde zor günler var.
çok erken ama test için ama genede çizgi çıkmış.erken yumurtlamış olabilirsin bu yüzden test dogru olabilir.inş öyledir.benımde gögüslerim çok kaşınıyor hem butun vucudum:)buda resmi 9 gün varken yaptm adete
yok cnm sonra ki testlerde silindi bugünde pembe kanama varçok erken ama test için ama genede çizgi çıkmış.erken yumurtlamış olabilirsin bu yüzden test dogru olabilir.inş öyledir.benımde gögüslerim çok kaşınıyor hem butun vucudum:)
canim sonuc nedir belli oldumuCanim bu kadar erken sonuc vermezmi sonuc ancak kan tahlili yapman gerekiyor beklemelisin sabır iyidir bende bekliyorum 2 gun kaldi adetime ama daha olmadim belim feci halde agirio bas donmelerim de siklasti goguslerim sis beklmk en dogrusu
inş çevirmez.normalde de böyle mi adet olursun.kimisinde az kanama olur sonra yogunlaşır seninde öyle mi olur.öyle degilse bir ihtimal olabilir.her belirtiye dikkat etmeye başladık belki de psikolajık.bu ay bende belirti var gibi ama psikolojikte olabilir diyorum.akıntım var ama kaşıntımda var acaba mantar mı oldum diyorum.aslında butun vucudum kaşınıyor.sen de var böyle şeyleryok cnm sonra ki testlerde silindi bugünde pembe kanama varakşam sancım oldu bitti şuan hiç adet sancım yok.bakalım umarım adet kanamasına cevirmez
kaşıntı yok göğüsler hariç normalde kanama pembe başlar bnde ama 1 saat içinde söker.bide kasık ve bel ağrım kanamadn önce olur kanamayla bter.bu kez kanamadan önce btti.gece kanamaya çevrmş sökmüş yaniinş çevirmez.normalde de böyle mi adet olursun.kimisinde az kanama olur sonra yogunlaşır seninde öyle mi olur.öyle degilse bir ihtimal olabilir.her belirtiye dikkat etmeye başladık belki de psikolajık.bu ay bende belirti var gibi ama psikolojikte olabilir diyorum.akıntım var ama kaşıntımda var acaba mantar mı oldum diyorum.aslında butun vucudum kaşınıyor.sen de var böyle şeyler
kaşıntı yok göğüsler hariç normalde kanama pembe başlar bnde ama 1 saat içinde söker.bide kasık ve bel ağrım kanamadn önce olur kanamayla bter.bu kez kanamadan önce btti.gece kanamaya çevrmş sökmüş yanisoğan kürünü araştırıyorm bnde faydasını gören çok valla.ama içeblir mym blmiorum
ya bnm bi kzm var 4 yaşnda gebeliği engeleyecek bi sorunm olsa kzmda olmazdı diorum ama sonradan gebeliği engelleyecek bi sağlk sorunu çkar mı insanda.blinen bi sıkıntm yok çok şükür adet düzenszlğm hariç.şmdi adetn 7. gününde soğan kürüne başlıycam bide ovulasyon testi artk bu ayda böle deneyeceğm yine tutmazsa brakcam uğraşmayı belki o zmn olur :)geçen ay banada öyle oldu.önce hafif geldi sonra tam geldi.sogan kurunu uygulaa ve bence ılıkken dik agzına en iyi öye içiliyor.birde çivanperçemi çayı oda hormon dengeleyici.sizde bir sorun var mı
o yazımdan sonra bir yere gitmedim cnm tup bebek de dusundum bır ara ama parası coknekadar oldu gittinmi bilmiyorum ama umraniye tepe tip merkezinde saime hanim kadin dogumda kesinlikle tavsiye ediyorum
ya bnm bi kzm var 4 yaşnda gebeliği engeleyecek bi sorunm olsa kzmda olmazdı diorum ama sonradan gebeliği engelleyecek bi sağlk sorunu çkar mı insanda.blinen bi sıkıntm yok çok şükür adet düzenszlğm hariç.şmdi adetn 7. gününde soğan kürüne başlıycam bide ovulasyon testi artk bu ayda böle deneyeceğm yine tutmazsa brakcam uğraşmayı belki o zmn olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?