Erken Hamilelik Belirtileri

ceylannn bişi sorcammm sen bilirsin eskisinnnn bu topiki açan hatun nerelerdee hamilemi oooo?????? lütfen biri beni aydınlatsınn merak ediomm kafaya taktımm hep soruyom kimse cevap vermiyyyy

Kıs yok aspriin valla çaktırmama durumu felan yok öle bişe düşünmüom :))) ben herzamanki regl oldum sadece sancım yoktu daha önce korunuoduk ilk bu ay korunmadık ondan öle düşndüm ne bilim

ceylannn bişi sorcammm sen bilirsin eskisinnnn bu topiki açan hatun nerelerdee hamilemi oooo?????? lütfen biri beni aydınlatsınn merak ediomm kafaya taktımm hep soruyom kimse cevap vermiyyyy

Hiç girmiyor topicte ben eskiler var suzan geldi mi bir sor belki bilir..a.s.

offf nekadar 08ocak ertelesemde birazcık miniminnacık umut var içimde biri yok etsin kendime getirsin beni

QUOTE=handan2546;4443732]Ceylan hiçmi bi atraksiyonunuz olmadı yani[/QUOTE]

OLDU CANIM AMA EN ÖNEMLİ GÜNLERİ KAÇIRDIĞIM İÇİN UMUT ETMİYORUM YOKSA HALA EŞİM ÜMİTLİ ÇALIŞMALARA TAM GAZ :lepi:

Allahın işi belli olmaz gülüm bakarsın kıyıda köşede bi yumurtacık tutunmuştur küçük adamlar onu buluverir inşallah:))))

Ndk inşallah hepimiz aralıkta kalalım yok ya hiç umutlu değilim hadi hayırlısı hiç belirtimde yok ..pazartesi istanbuldayım yupppiiiiiiiiiiii

Kıslar ben yeni karar aldım atraksiyondan sonra 1 saat yatma felan yapmıcam allahın takdiri ne zaman tutarsa öle kasmıcam yani

klava:klava:O kadar da rahat olma tamam kasma da yine de sen yat bakın bacakları birleştirip havaya kaldırmak çok işe yarıyormuş :teytey::teytey:

yawrular ben geldiimm...yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgelmişşlerr...ben de folic asidimi aldım bugün..bi de tam eczaneden çıkarken test aldım..beklemiorum halbuki bu ay ama ne bilimm merak işte,ilk kez alıyorum ya :)) şimcik size bi soru..en son kasım 8de oldumdu..ondan önce de 3 ay hep 12sinde..şimcik ben bu ay kaçından sonra günüm geçti sayiim bu biiirr..emin ol 12si olsun diceksiniz ama 4 gün war nan arada dile kolay,çatlarunn...bideee idrar testini şööle bi 6 sında filan yapsam warsa silik de olsa çıkarmı bu da ikii..

Zuzuu google sat tarihlerini girerek otomatik hesaplayıcılardan bir bak düzenli olanlarda hiç yanılmıyor
2.3gün geçmeden idrar testi yapma stres te geçiktirici etken olabiliyor..

Yok hemen zıplamam kıslar 5 dk yatıom normalde de zaten gene normal şartlamı yapıcam illa olsun olsun die düşünmücem allahım ne zaman uygun görürse elbet tutar napıyım ya off relaxx relaxx:))

valla canım istanbul bambaşka bi şehir bir efsanee ben resmen istanbul aşığıyımm, bayılıyorum heryerineee heryerinde huzur buluyorummm. bu şehrin dışına çıkınca daralıyorummm insanlar bana yabancı geliyorrr. ne bilimm abartıyorum belki ama istanbula alışan bi insan için gurbet çoook zordurr tahmin edebiliyorumm. allah kolaylık versin canımm tüm gurbettekileree. doğduğun yer değil doyduğun yer önemli olurmuşş inşallah doyurucu güzellikleri vardır oranın da...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…