Kıs ndk kafamı bulandırma resmen regl oldum üstüne altına görmemişimdir karıştırma oraları:))) ben spermlerden oldugunu düşünüom heheehe
valla cildi güzelleştiren zamazingo belki senin durumunu da güzelleştirmiştir :sm_cool:
ceylannn bişi sorcammm sen bilirsin eskisinnnn bu topiki açan hatun nerelerdee hamilemi oooo?????? lütfen biri beni aydınlatsınn merak ediomm kafaya taktımm hep soruyom kimse cevap vermiyyyy
offf nekadar 08ocak ertelesemde birazcık miniminnacık umut var içimde biri yok etsin kendime getirsin beni
Kıslar ben yeni karar aldım atraksiyondan sonra 1 saat yatma felan yapmıcam allahın takdiri ne zaman tutarsa öle kasmıcam yani
Kıslar ben yeni karar aldım atraksiyondan sonra 1 saat yatma felan yapmıcam allahın takdiri ne zaman tutarsa öle kasmıcam yani
Sorma akılsız baş nereye çekerse oraya gidiyorumkaydirigubbakcemile
Evett..Ailem Başakşehir'deler bense burda napıyım sevda gözümü karattı allahtan kocam iyi millipiyangodan para çıkarsa İstanbul'a yerleşeceğizkaydirigubbakcemile3
Handancım öyle olmuyor erkek için daha kolay ama kız gurbette çok zorluk çekiyor
ben kütahya'da okurken tanıştım işi kurulu düzenini bozmamak için kaydirigubbakcemile geldim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?