Erken Hamilelik Belirtileri

yannış bilmiyosam bu ara adeti neim yokceylanın bis aynı gidiyorus çünküm..CADIARZU

ozaman sürekli çalışmalara katılmanıs lasımkaydirigubbakcemile3inşallah olacak bu ayy yaa içimizden en az 3 tane hamiş çıkacak inanıyorummm:teytey:

evet 6 aralık adet zamanım yani haftaya cumartesi olmam gerek tam yumurtalama zamanımı değerlendiremedim hiç o yüzden umudum yok demiştim

kaç aylık hamişsin canım sen

inşallahhh canımmm. nasıl gidiyor senin hamilelikkk bulantın falan yookmuu??? gidemedin daha doktora dimiii. hissediyomusun hamile olduğunuuhihoyyyt

iyi gidiyor şimdilik ama bilmiyorum canım doktor ne der bulantılarım yok sadece kasıklarıma ağrı giriyo herkez de bir ilgi görsen var ya şımarıyorum artık naz yapmaya sıkıldı o derece doğurduktan sonra çıkartıcaklar bütün hepsini benden
annem tutturmuş sezeryana izin vermem normal doğum yap bütün hastalıkların doğumla beraber gidecek diye normal istiyorum ama yinede tırsıyorum hakketen kaç dk sürüyomuş normal doğum

bizim o akrabanın da ters yatıyomuşşş, hatta aşşa bile inmemişşş. doktor kesin sezeryana alcaz demişş. ama diyoki 1 saat içinde ne olduysa oldu diyoooo. umarım seninki çok kolay olacakkk nas ve felak okunursa doğururken çok rahatlatırmış. öyle demişler ona da onunda etkisi oldu belkide diyoo

ozaman sürekli çalışmalara katılmanıs lasımkaydirigubbakcemile3inşallah olacak bu ayy yaa içimizden en az 3 tane hamiş çıkacak inanıyorummm:teytey:

doktora gitttiğim gün yumurtlama zamanımdı..bugünü we yarını değerlendirin dedi doktor ama misafir filan geldi kaldı ööle..son bi haftadır da okadar çok uykum warki akşam yemeği zor yiyorum..pek bi kardeş kardeş takılıyorus şu sıralar bisss..nası olcaksa o bebiş ööle

hayirlisi canim melegim icin aciya raziyim sonunda bana gelcek ya insallah.. allahim sizleride en kisa zamanda hamile haberlerinizi alirim.. kendime sevinmis kadar sevincem canlarim benim

canım bak bizim akraba sabah 9 da gitmiş hastaneye açılma olmamış sonra 11 e kadar beklemiş sancısı artmış bakmışlar biraz açılmış sonra sunnu sancı vermişler 13:05 te girmiş doğuma 13:20 de de doğdu diyooo 15 dk sürmüş hazırlanmasıyla doğurması düşün artıkk çok kolaydı diyoo. bencede kesinlikle normal doğum yapabiliyosanız normali tercih edinn.
hastalıklar doğumla atılıyomuymuş kii???

evet canım atılıyomuş ben bunu bi çok kişiden duydum doğduktan sonra gelen boşalan su pislik bütn hastalığı götürüyomuş sezeryanda 9 ay birikimiş pislik içinde kalıyomuş

zuzucumm uyumayı bırak be canımm. bak bi iki günlük boşluk kocaaa bir ayının umutsuz geçmesine neden oluyooo. gözünü sevem zorlada olsa atlatm bu günleri

canım yazdım ama atladınız sanırım benim yeni tarihim 5 aralık. geçen ayki durum aynen var. karın ağrısı sancılar gaz şikayeti bel ağrısı. ama bunlar geçen ayda vardı. bu ay beklemiyorum zaten ama yine de bir umut. işlerimiz okadar yoğundiki pek çalışamadık açıkçası. neyse hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…