• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Dun bende diyorum aksam niye topicge bisey yazamiyorum demek kapanmis.. olsun Ndkcim canini SIKMA.. biz seni boylede seviyoruz hatanlada kabul ediyoruz seni -tatlicadiarzu- hahahah:roflol:

en çok senle didişemeyeceğime üsüldümmnaniknanik doğum kabuslarıyla korkutcaktım seni dahaaa.

bende doktorumla konuştum bugün, rahim filmi çekelim bu ay demişti yaaa. ne dedi biliyonusmuuuuuuuuuuuu bu ay için ümitliyim dedi istersen bidahaki aya erteleyelim rahim filmini dedi. eşinin tahliline bakalım bu ay dedi. içime su serptiiiiiiiiiiiiii....

bende doktorumla konuştum bugün, rahim filmi çekelim bu ay demişti yaaa. ne dedi biliyonusmuuuuuuuuuuuu bu ay için ümitliyim dedi istersen bidahaki aya erteleyelim rahim filmini dedi. eşinin tahliline bakalım bu ay dedi. içime su serptiiiiiiiiiiiiii....

ay iişallahh gerenk bilem kalmas canım yaaa

ndkcim ben adet olmadım umudum kırıldığı için kendimi ocak listesine attım normalde 06 aralık adet zamanım

korkmuyorumkisositososito

korkma canımmmmmm, valla çok kolay dedi bizim akraba. doğururken rahatlıyosun dedii 5 dk içinde çıkmış çocukk. sadece sancı insanı zorluyo dedii. onada katlanılır be gülümm, sonuçta en fazla sancıyı ne kadar çekebilirsinkiii. geçecekk bebeğim çıkınca rahatlicam dersinn. valla beni öyle motive ettikiii hamile kalırsam kesinlikle normal doğumdan korkmadan girerim heraldee.inşallah bi dereyi görelim de:CüvCüv:

nası kararsızzz? hamile ama doğurmak mı istemiyooo :1shok: ay ben bugün hiçbişeyi anlamıyomm. dünkü şok beni adapte edemedi hala topice-tatlicadiarzu-

ya test yapmış silik ama sanırım epey sonra görmüş silik olduğunu bende dedimki 5 dak.sonraki testleri umursama tekrar test yap anladınmı cicimm.kaydirigubbakcemile3

ndkcim ben adet olmadım umudum kırıldığı için kendimi ocak listesine attım normalde 06 aralık adet zamanım

ceylancımm ben seni hep adet oldun diye biliyodummm:1shok: ya neden umudun kırılsınn çıkmayan candan umut kesilmezmiş bitanemmm. ayy çok sevindimm bu bile bi gelişme yaaa. eee ne zaman adet olman gerekiyodu normaldeehihoyyyt

missedacımm allah gönlüne göre versin canımm. silikse hamile olma ihtimalin çok yüksek ama idrar testlerine olan güven tartışılır. oyüzden kan testi yaptır rahatla canım. olmassada takma kafana olacakkk, rabbim en hayırlı zamand verecek. senin bi tedavi sürecin olmuşmuydu nekadarlık evlisin? bu soruların cevabını yazdıysan kusura bakma ben kaçırdım sanırım?

ceylancımm ben seni hep adet oldun diye biliyodummm:1shok: ya neden umudun kırılsınn çıkmayan candan umut kesilmezmiş bitanemmm. ayy çok sevindimm bu bile bi gelişme yaaa. eee ne zaman adet olman gerekiyodu normaldeehihoyyyt

yannış bilmiyosam bu ara adeti neim yokceylanın bis aynı gidiyorus çünküm..CADIARZU

Ayy ndk kız çok sevindim umarım bu ay hepimiz hamiş kalcaz bende çok umutluyum nedense bu ay

valla 2008 bitmeden hamile kalmayı okadar istiyorumkiii. nedense 2009 a girince sanki 1 yıl daha atlamışım çocuğum olmamış gibi stres yapacağımı düşünüyorum. seninde dozun artmış umudun artmışş. benimde 2. yumurta takibimm umudum arttıı. ama busefer olmassa rahim filminden sonra dahada artcak umudum inş.hihoyyyt

Ndkcim zaten normal dogum istiyorum ben ablam sezeryan oldu valla cok cekti..keske normal dogurabilseydim diye soylendi..ama kizi ters yatiyodu biturlu donmedi sipa..bende normal doguracam insallah.. ama zaman gecmek bilmiyo ya..:( cok sabirsizlaniyorum melegimi bir an once kucagima almak icin :(

Back