Dun bende diyorum aksam niye topicge bisey yazamiyorum demek kapanmis.. olsun Ndkcim canini SIKMA.. biz seni boylede seviyoruz hatanlada kabul ediyoruz seni -tatlicadiarzu- hahahah:roflol:
bende doktorumla konuştum bugün, rahim filmi çekelim bu ay demişti yaaa. ne dedi biliyonusmuuuuuuuuuuuu bu ay için ümitliyim dedi istersen bidahaki aya erteleyelim rahim filmini dedi. eşinin tahliline bakalım bu ay dedi. içime su serptiiiiiiiiiiiiii....
korkmuyorumkisositososito
nası kararsızzz? hamile ama doğurmak mı istemiyooo :1shok: ay ben bugün hiçbişeyi anlamıyomm. dünkü şok beni adapte edemedi hala topice-tatlicadiarzu-
hadi hayırlısı ndk sevindim senin adına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ay iişallahh gerenk bilem kalmas canım yaaa
nooooooolur:Saruboceq:cevap verin ya
nooooooolur:Saruboceq:cevap verin ya
ndkcim ben adet olmadım umudum kırıldığı için kendimi ocak listesine attım normalde 06 aralık adet zamanım
ceylancımm ben seni hep adet oldun diye biliyodummm:1shok: ya neden umudun kırılsınn çıkmayan candan umut kesilmezmiş bitanemmm. ayy çok sevindimm bu bile bi gelişme yaaa. eee ne zaman adet olman gerekiyodu normaldeehihoyyyt
Ayy ndk kız çok sevindim umarım bu ay hepimiz hamiş kalcaz bende çok umutluyum nedense bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?