Erken Hamilelik Belirtileri

ay ne bilim annem abime demiş dayı oluyosun abimde zaten anlamıştım tosun gibi olmuş demiş

gebeligin getirdigi duygusallık var sanırım abinde fazla patavatsızmış ya kaydirigubbakcemile3 o ne demek oyle bosver canım sen takma kafanı yuzune falan derlese cok uzulursen uyarırsın aman takıyoruzda ne oluyor zarar hep bize zaten

yani kızlar takmayın böle şeyleri ben 58 kg olsam havalara uçarım veremiyom napiiim ölimmi yani...
canım pko adeti düzenli olanlardada oluyor

ndk canım bu gaz sıkıntısı bendede var doktor içtiğimiz ilaçların iğnelerin etkisi dedi o yüzden oluyomuş

nilüfer pko mu dedin nasıl bir tedaviyle başlandı ama benim adetlerim düzenli

canım ben korunmayı bırtaktıktan sonra birkac ay bekledim gebe kalamadım ve adetlerim duzensizlesti dr a gittim hormon tahlillerim yapıldı prolaktin(süt hormonu) yuksek cıktı o da adet duzensizligi yapıyor ilac verdi dusurrmek icin ama baska hicbirsey yapmadı yumurtalara bakma gibi esimin sperm tahlili yapıldı iste onun hızlı ileri hareketli cok az dusuk neyse ben baska dr a gittim sende pko var dedi ultrasonda kistlerimi gordu glucophage verdi onu kullanıyorum ve adetinin 3. gunu gel klomene baslıyacagız demişti ve yarın baslıyacagız iste canım

offfffffff............neden ozaman tedaviye başlamadı adetim düzenli diye mi bekliyor

olabilir valla canımm.

hemde doktorlar 1 sene geçmeden tam anlamıyla hızlanmıyolar sanırım tedavide. benim gibi uyanıklık yapsaydın keşke kaydirigubbakcemile3

Sanırım ndkcim hormonlarım iyi çıkmış oyüzden beklenmesi gerek dedi adama dedimki yumurtlama takibine geliyim o da erken dedi..İçimden diyorumki meraklı değilim joplanmaya

offfffffff............neden ozaman tedaviye başlamadı adetim düzenli diye mi bekliyor

canım bence adetinin duzenliligi tedavi olamaz anlamına gelmez kimi insan yumurtlamasa bile adet olabiliyormus ama bilmiyorum bence daha bir sene olmadı diye tedaviye baslamıyor benim cocuk isteyeli tam 1.5 sene oldu hep dr hatası yuzunden bekledim Allah tan ki doktorumu buldum sonunda şükür bence baska dr a git bir seneyi gecti de ndk nin yaptıgı gibi o zaman tedavine baslanır ama bu beklemekte insanı daha da strese sokup hormonlarını dengesizlestiriyor kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…