Erken Hamilelik Belirtileri

cnm o dediğin hepsini yaptım ama görüntülemiyor..
html kodunu da url kodunu da denedim.. sendeki url kodu mu?

selam kızlarrrrr
nasılsınız canlarım ben cok mutluyum valla ya adetlerim cok duzensizdi 2.5 aydır glucophage kullanıyordum bende pko var o yuzden dün adet oldum kendiliginden duzene soktu ya yarın dr a gidicem klomene baslıyacaz inşallah guzel sonuc alırım canlarımŞeniz

canımm çok sevindimm tedaviye başlayacağınaaa, inşallh tez zamanda hamile kalacaksınn:CüvCüv:

canımm çok sevindimm tedaviye başlayacağınaaa, inşallh tez zamanda hamile kalacaksınn:CüvCüv:

cok tesekkur ederim canım inşallah hepimiz emeklerimizin karsılıgını alırız tez zamanda yavrularımıza guuzel sonuclara kavusuruz:Saruboceq:

ya kızlar ben çok kilo alıyom ya

kaydirigubbakcemile3 ah canım benim kıyamam ya tabiki alacaksın bitanem hamilesin sonucta bebişin yavas yavas buyuyor kimi insan 5-6 aya kadar kilo almaz kimi insan bir aylıktan sonra baslar hafif hafif uzme canım kendini kilo alıyorum diye de sakın yediklerinden kısma lutfen bebişin beslensin guzel gelişsin canım dert etme a.s.:1hug:

ammaaan kız taktığın şeye bak ben şimdi bile 90 kilonun üstündeyim hamiş kalınca kesin 100 geçerim ama ben bile takmıyom valla bi hamiş kalsam

ya bendede gaz sorunu var kıslar yaa taş gibi karnımmm, nası geçirebilirim yaaa ne yesem gaz sıkıştırıyo karnıma valla sancı gibi offfffffff, nası geççek bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…