Bu ayda gecikirse dra gidicem drda çare olmazsa o zaman başlarım soğana sarmısağa off ya cidden içim sıkıldı kendimde sıkıldım artık istemiyorum bebek (desemde inanmayın ) bitsin şu adetim başka bi şey istemiyorum senağlama:çok üzgünüm::a015:assprin soğan suyu hem adet düzenliyor hemde kistleri yok ediyormuş dene bence..
canlarım ben geldimmm, doktordan geliyorummm, eşim tahlil verdiii ayyy okadar üzüldümki halineee
Bu ayda gecikirse dra gidicem drda çare olmazsa o zaman başlarım soğana sarmısağa off ya cidden içim sıkıldı kendimde sıkıldım artık istemiyorum bebek (desemde inanmayın ) bitsin şu adetim başka bi şey istemiyorum senağlama:çok üzgünüm::a015:
canlarım ben geldimmm, doktordan geliyorummm, eşim tahlil verdiii ayyy okadar üzüldümki halineee
Ama benim eşiminki özel laboratuarda yapılmıştı ayy kızım ne var bunda ya bu kadar strese gircek valla benim kocam hiç itiraz etmedi giderken biz nelere katlanıyoz bebiş için açmadığımız yer kalmadı onlar altı üstü bişey vercekler çokmu zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?