Erken Hamilelik Belirtileri

assprin soğan suyu hem adet düzenliyor hemde kistleri yok ediyormuş dene bence..
Bu ayda gecikirse dra gidicem drda çare olmazsa o zaman başlarım soğana sarmısağa off ya cidden içim sıkıldı kendimde sıkıldım artık istemiyorum bebek (desemde inanmayın ) bitsin şu adetim başka bi şey istemiyorum senağlama:çok üzgünüm::a015:

canlarım ben geldimmm, doktordan geliyorummm, eşim tahlil verdiii ayyy okadar üzüldümki halineee

ya kızlar adet gecikmesini biz strese bağlıyoruz. çou dr da öyle söylüyor ama benim hemşire arkadasım diyorkı yumurta ile sperm birleşiyor. ama kalitesiz embriyo ise rahim kabul etmiyor. o yüzden gec adet oluyorsunuz dedi. adeti düzenli olanlar için.

aspirincim üzülme benimde düzensizdi adetlerim çok şükür doktora gittim ilaç verdi şimdi düzenli geliyor ama ilacı hala kullanıyorum sanırım bebiş olana kadarda kullanıcam

Canım benim dr.ilaç veriyor yasminden sonra benim düzenli ama miktar olarak azaldı doktorum ilaç yazıyım eski haline dönmesi için ama korunması şart dedi bende asla dedim..Soğan suyu iyi geleceğini düşünüyorum yine önce bir dr.git.Seninleyiz..Herşey düzelecek bebeklerimiz kucaklarımıza alacağız
canlarım ben geldimmm, doktordan geliyorummm, eşim tahlil verdiii ayyy okadar üzüldümki halineee

hoşgeldin üzülme melekler için çok fedakarlık gerektiriyor her birimiz aynı sıkıntılar içindeyiz şekerrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:1hug:

ayy bak benim eşimide wcye sokmuşlardı fakat çok konforluYDU TV FALAN VARDI İÇİNDE İSTERSEN İZLEYEBİLİYODUN

Ama benim eşiminki özel laboratuarda yapılmıştı ayy kızım ne var bunda ya bu kadar strese gircek valla benim kocam hiç itiraz etmedi giderken biz nelere katlanıyoz bebiş için açmadığımız yer kalmadı onlar altı üstü bişey vercekler çokmu zor yani

aspirinci bu kadar sıkma canınını Allahım senin kucağınıda bo bırakmaz sadece sunu düşün sabır testinden geçiom bunuda baaracam de kendine

ne bileyim canım. benimki diyorki hani elle olcakya afedersin kaydirigubbakcemile3 ben yapamam daha neler diyor::::))))))))))))))))))))

kafamçokkarıştıKizlar gunaydin canlarim ben geldim ..ahahah ilahi guzelgozlum hic gulecegim yoktusırnaşık şeylaelaelaelaelae elle felan.. hahah ben hamile kalmadan once doktorda ayni seyi demisti bize.. ama onu yapacagima hergun gun asiri yaparim daha iyi dedi..gerek kalmadan hamile kaldim..insallah sizlerinde gerek kalmadan hamile kalirsiniz.

evlenmeden önce elle olmuyormumuş afedersin ne güldüm heee napalım bbebiş için katlanılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…