Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutsuzcum gittin galiba,neyse yarın görüşürüz belki
ya benim çok gecikti 8 gün kadar bacaklarım çok ağrıo
ya benim çok gecikti 8 gün kadar bacaklarım çok ağrıo
Ben de iyiyim canım. Evet ya kızlar nasıl hızlı bilsen. Daha bir mesaja cevap yazana kadar bir-iki sayfa ilerliyor. Okumak zaman alır. Kolay gelsin tatlım ben de buralardayım, konuşmak istersen. Öpüyorum tatlım.
Umutsuzcum evet ben takip ediyordum o zaman sizleri canım . Baya güzeldi muhabbetleriniz. Şimdiki kızlar da iyiler ama çok hoş sohbetler. Ama sen gündüzleri okuldasın galiba, akşamları giriyorsun genelde. Canım benim adet tarihim 2 ya da 4 aralık (inşaallah olma bir 40 hafta kadar inşaallah). Hayırlısı bakalım. Senin durumlar nasıl?
günaydın kızlar ben adet oldum yeni tarih nedir bilmiyorum henüz (((((((((zaten artık takmıycam olursa olur napalım
kızlar bugun arkadaşımın yenii doğum yapmıs olduğunu öğrendim.daha önce kanseri yenmişti.şimide bebeği ne var ne yok kendine almıs tekrar kanser cıktı arkadaşım.tedavisi olacak tekrar.inşallah bişey olmaz.daha öncede göğüsleri alınmıstı silikon takmıstı doktoru pskolojisi bozulmasın diye.zaten hamile kalıncada doktorlar cok sasırmıstı imkansız birşey demişlerdi o zamanlarda.göğüsleri olmadığından emziremeyek bebeğini.
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın