• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Ben de iyiyim canım. Evet ya kızlar nasıl hızlı bilsen. Daha bir mesaja cevap yazana kadar bir-iki sayfa ilerliyor. Okumak zaman alır. Kolay gelsin tatlım ben de buralardayım, konuşmak istersen. Öpüyorum tatlım.

Ben de iyiyim canım. Evet ya kızlar nasıl hızlı bilsen. Daha bir mesaja cevap yazana kadar bir-iki sayfa ilerliyor. Okumak zaman alır. Kolay gelsin tatlım ben de buralardayım, konuşmak istersen. Öpüyorum tatlım.

ya ben eski akşam muhabbetlerini özlüyorum ama nerdeee bizim kızlar gelmiyo artık buralara pek, bi ben kaldım hamiş olmayan tabi bıraktılar beni, adetin ne zamandı bu arada

masustan
seni çok çok tebrik ederim :)
keşke her bebek isteyen hemen hamile kalabilse..
hayırlı zamanda herkes inşallah anne olur...

Umutsuzcum evet ben takip ediyordum o zaman sizleri canım . Baya güzeldi muhabbetleriniz. Şimdiki kızlar da iyiler ama çok hoş sohbetler. Ama sen gündüzleri okuldasın galiba, akşamları giriyorsun genelde. Canım benim adet tarihim 2 ya da 4 aralık (inşaallah olma bir 40 hafta kadar inşaallah). Hayırlısı bakalım. Senin durumlar nasıl?

Umutsuzcum evet ben takip ediyordum o zaman sizleri canım . Baya güzeldi muhabbetleriniz. Şimdiki kızlar da iyiler ama çok hoş sohbetler. Ama sen gündüzleri okuldasın galiba, akşamları giriyorsun genelde. Canım benim adet tarihim 2 ya da 4 aralık (inşaallah olma bir 40 hafta kadar inşaallah). Hayırlısı bakalım. Senin durumlar nasıl?

inşallah olmaz ya, benim adet tarihimde 13 aralık yani şu aralar yumurtlama günlerim olsa gerek gerçi ben hiç takmıyorum artık bu günlere valla hiç umrumda değil olursa her şekilde olur zaten, evet muhabbetler hoş ama ben takip edemiyorum okuldayım gündüz

Evet tatlım bencede Rab'bim verecek olduktan sonra günmüş, saatmiş hiç önemli değil. Benim eşim bu ay sürekli görevdeydi şehir dışında ve yurt dışında. Şimdi yine görevde. Yani bizde bu ayı pek değerlendiremedik ama Rab'bim büyük inşaallah tez zamanda bize de nasip eder hamile olmayı.Boşver günlere falan takılma içinden geldiği gibi davran canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın kızlar. masustan tebrik ederim canım. allah hayırlı doğumlar nasip etsin. zeynep 1978 üzülme tatlım rahat ol kasma kendini. ne yapalım demek ki daha zamanı var. Allah hepimizin gönlüne göre versin. akşama kadar geleme büyük ihtimalle maaşlar erken verilecekmiş onları halledicem. hadi bakalım hamiş haberlerinizi bekliyorum.:)

kızlar bugun arkadaşımın yenii doğum yapmıs olduğunu öğrendim.daha önce kanseri yenmişti.şimide bebeği ne var ne yok kendine almıs tekrar kanser cıktı arkadaşım.tedavisi olacak tekrar.inşallah bişey olmaz.daha öncede göğüsleri alınmıstı silikon takmıstı doktoru pskolojisi bozulmasın diye.zaten hamile kalıncada doktorlar cok sasırmıstı imkansız birşey demişlerdi o zamanlarda.göğüsleri olmadığından emziremeyek bebeğini.

Gelgit herkese umutlarınızı kaybetmeyin derken güne umutsuz başlamışken senin yazını okudum şükür Allah ne güzel hediye etmiş arkadaşına Allah meleğine bağışlasın arkadaşına..
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

Tatlı hamişimiz saol bizlerde iyiyiz nerelerdesin bebiş nasıl?a.s.

Back