Erken Hamilelik Belirtileri

onu bende hissetmistim canim cok guzel bi duygu gercekten hele bebeginin icindi kipirdadigini hissettikce dahada inanamiyacaksin.. tadini cikar

onu bende hissetmistim canim cok guzel bi duygu gercekten hele bebeginin icindi kipirdadigini hissettikce dahada inanamiyacaksin.. tadini cikar

evet sanırım ancak karnım büyüdüğü zaman daha çok farkına varıcam...
değişik bir ruh halindeyim.. herkes çok sevinçli bende öyle tabi.. hele eşim sositososito

arkadaslar dün test yapmıştım ıkıncı çizgi silikti.adetımı 3gun gectı.hala olmadım.sızce yanıltmış olabılırmı.

birkaç gün sonra tekrar dene.. ben de bikaç gün arayla yaptım 2side 2. çizgi hafif silik çıktı.. bugün dr a gittim sonuç olumlu :)
inşallah seninde dilediğin gibi olur...

masustan kutlarım canım.Allah bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.

selam arkdaslar masallah ya nasıl cabuk ilerliyorsunuz boyle MASUSTAN canım cok tebrik ederim Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Allah bizlerede versin inşallah kacırdıgım baska hamişimiz var mı arkadaslar

tortu olayı nedır yazarmısın

Canım idrarını bir kaba yapıyorsun ve incelemeye başlıyorsunkafamçokkarıştı. Eğer içinde beyaz minik tortular, patikül maddeler varsa :CüvCüv:mişsin Saruboceq:yani inşaallah öyledir çünkü ben de var). Hayırlısı Allah'tan.

Suzan beni artık listeye ekleyebilir.....
bugün kesinleştirdim hamileyim....:lepi::1shok:
ama hala ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum...:sm_confused:
heyecan mı? endişe mi...?

Canım süper çok sevindim.:teytey::dance: Allah bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah sizleri nazarlardan saklasın. Bizler için de dua et olur mu?:Saruboceq:

arkadaslar dün test yapmıştım ıkıncı çizgi silikti.adetımı 3gun gectı.hala olmadım.sızce yanıltmış olabılırmı.

Canım silik çıktıysa büyük ihtimalle :CüvCüv:sindir :lepi:. Sabah ilk idrarınla testi yenile ve gidip hemen bir kan testi yaptır ve bize müjdeyi ver inşaallah. Bir de idrarını bir kaba yapıp baksana içinde böyle küçük, beyaz tortular var mı? Hamilelerde oluyormuş diyorlar. Haydi hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…