Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlarvben yeni katıldım aranıza ve 10 gündür hamilemiyim diye düşünmekten deli olucam..
sizede söyliyeyim ve lütfen yardım cı olun banada..adetimin bittiği gün ilişkiye girdik o günden sonra mide bulantısı mide yanması ağzımda garip bir tat baş dönmesi ara ara kasıklarımda ağrı ve en önemlisi depresif anlar yaşıyorum ama göğüslerimde henüz birşey yok..
napiyim sizce daha adetime çok var..ama bende bir gariplik var sanki :)
lütfen fikir verin bana...
şimdiden teşekkür ederim..

bencede jasmıncım cok sacma ya ...bu arda brn cnm senın bence daha coook erken ole seylere bunlar pısıkolojık ya yanı donlenme gerceklestıkten sonra bunlar yavas yavas ortaya cıkar kı adet gecıkmedende cıkmıyor sen ole takarsan kafaya hıc olmaz solıyım yanı bunlarla yanılma bence sadece psıkolojıktır

benım 3 gun kaldı ya yanı gercekten hhıc bole kafasına takmayıpta dusunmeyen varsa alınından operım ya ımkansız dusnmemek ya kafana akılına takılıyor ya aman nedrtmıs cocuk yapmak ya gelmeden ugrastırıyor seni

ılacmı kullandın yoksa esınmı korundu ...yok ya yanı sole gercekten bılımsel olarak kanıtlanmıs ılac kullanlar bıraz gec kalıyor cunku yumurtalar temeblesıyormus ama yanı bazılarıda ılacı bıraktıgı ayda hamıle kalıyor ben hıc ılac kullanmadım esım korundu bu ayla 5 denemız olacak hala tık yok kısmet işi ve sans ışı

benimki kesınlıkle stresten ole oldu...2 ayımda hamılelık belırtılerını cok yasadım adetım gecıkınce test yaptım hep 2 cızgı sılık cıktı hamılemıyım dıye gıttım kan testı yaptım degerım 32 cıkmıstı vardı bıseyler ama sonradan cok buyuk bı sıkıntı yasadım o gun ole uzulmustum ole stres yasamıtım kı bı anda adet oldum ve bole kabuklu bısey geldı benden 2 gun boyunca doktora gıttım doktor tutmadan tam dustu dedı bana o gunden sonra o sıkıntıyı hala yasıyorum ve o stersten kalamıyorum.......

sagol cnm ...ole tabı kısmet degılmıs dıye dusunuyorum...ama korkuyorum yasım 28 yakında 29 olacak yanı ya olmazsa ya sorun cıkarsa ole cok korkuyorum ki...ve burdan seslenıyorum kım yenı evlı ise hemen cocuk yapsın beklemsın yok su planımız var yok bunu yapalım sonra bos laf bunlar sımdıye kadar olsaydı 2 yasında cocugum olmus olurdu gecıktıkce zor oluyor.......

bence ole cnm yanı ıhtımal olabılır tabı ınsallah bu ay hamıle kalırsın ama şimdiden bu belirtileri hamılemıyım dıye algılama cunku cok erken yanı adet gunune 3 gun yada 1 hafta kalan kıslere bıle umıtlenmeyın dıyoruz cunku ole vucut kandırıyor senı ve ole hıssetmenı saglıyor.....

iyi akşamlar hanımlar, bende uzun zamandır sessiz takpçinizdim.Ama bu ay adetim ilk defa gecikince size danışmak istedim.Günüm 6 gün geçti iki defa test yaptım negatif çıktı. Bundan sonra pozitif çıkmaz değilmi. Çok stres yaptım.

Suzan beni artık listeye ekleyebilir.....
bugün kesinleştirdim hamileyim....:lepi::1shok:
ama hala ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum...:sm_confused:
heyecan mı? endişe mi...?

kızlar bugun arkadaşımın yenii doğum yapmıs olduğunu öğrendim.daha önce kanseri yenmişti.şimide bebeği ne var ne yok kendine almıs tekrar kanser cıktı arkadaşım.tedavisi olacak tekrar.inşallah bişey olmaz.daha öncede göğüsleri alınmıstı silikon takmıstı doktoru pskolojisi bozulmasın diye.zaten hamile kalıncada doktorlar cok sasırmıstı imkansız birşey demişlerdi o zamanlarda.göğüsleri olmadığından emziremeyek bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…