Erken Hamilelik Belirtileri

ya ceylan ben bu soğan kürü topiğini okudum fakat bişey sorucam mor ve kırmızı soğan olmaz yazıyo beyaz soğan olurmu hani kar gibi beyaz dışlı olandan bahsediyom yada hani bu dışı sarımtrak olan soğanmı altın sarısı kahverengiye dönük olanmı

kedı79 5aralık
leylım ::::::::::8aralık
sweetbayb:1aralık
ebrubu ::::::::30kasım
sıla84hamiş
bu iismler bzım topıktede varyazayım dedım

Ndkcim hissetmezmiyimm karnimda bi siskinlik gibi his var.. donlarima sigamaz oldum..bide benimki cok fena olcak herhalde acayip seyriyo/oynuyo bence ele avu sigmayan cocuk olcak ilk hamile kaldigim andan beri hissediyorum icimde biseyler kipirdadigini.

biliyorum ceylancım içinde kötülük yok zaten masustan hamile bence.
xaracım iyiyim canım.sen nasılsın?

selam millet.bende geldim ceylanın kankası olurum kendilerim.hamiş belirtisi olanda benim.bugün kan testi verdim yarın alıcam bakalım nolcak.ama dayanamayıp idrar testi yaptım biri silik çıktı nedemek.daha önce yapmıştım geçen ay ozaman tek cizgi vardı silik filan yoktu.cvp bekliyorum en acilinden.adetim geçeli daha üç gün oldu.

amaninnnnnnnn hamiş geliyoooooooo:sm_cool: canımcımmm valla silik bile çıksa hamile sayılıyosun testlere göre adetinde geçmiş, düzenlimi oluyodun normalde? nekadardır deniyosun? istersen bi iki gün daha sık dişini sonra kan tahlilinde gör mucizeni:1hug:

valla ne güsel yaaaaaaa. harika bişeyyyyyyyyy bizde yaşıcakmıyızz hissetcekmiyiz tubişimmmmmmmmmsenağlama

hayatım saolasın.yaaaa.eft çok düzenlidir hatta ben hap kullandık bıraktım zaman bile düzensiz olmadım.son bikaç ayın adet dönemini hesapladım erken oldu olmuş ama geç olduğu hiç olmamış.kan testi yaptırdım yarın öğlen gidip alıcam

Ayyy İnşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrr :dance:

İnşallah kızlar sizlerçok tecrübeli var belirtileri anlarsınız diye kolundan tuttum sizin yanınıza getrdim hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya burayı bana kankam daha yeni söledi.siz ne hoşsunuz öle ya anında online cvp beklemek yok moral çokkkk.sevdim sizi.ve bu heycanı benmle paylaşan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletyrm.bilmiyorum ki tuba ya erkenmi hevesleniyorum

yarın öğlenmiii nekadar uzun yaaa biz çatlıcaz burdaaamirmirmirmir

aynen öyle sağlık ocağına gittim öle dediler napim.bizde çatlıyoruz oysa.siz şu slik çıkması ile ilgili ne diceksiniz.acep ne demek daha önce çıkmadı şimdi çıktı.neden netdeğilde silik sizce

başka isim bulamadınmı kısss kabusum olurmuşş olda görelimmmyasakkelime

ceyloşşş şuna güsel bi isim bul gızzz korkiom ben ondan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…