selam millet.bende geldim ceylanın kankası olurum kendilerim.hamiş belirtisi olanda benim.bugün kan testi verdim yarın alıcam bakalım nolcak.ama dayanamayıp idrar testi yaptım biri silik çıktı nedemek.daha önce yapmıştım geçen ay ozaman tek cizgi vardı silik filan yoktu.cvp bekliyorum en acilinden.adetim geçeli daha üç gün oldu.
Ndkcim hissetmezmiyimm karnimda bi siskinlik gibi his var.. donlarima sigamaz oldum..bide benimki cok fena olcak herhalde acayip seyriyo/oynuyo bence ele avu sigmayan cocuk olcak ilk hamile kaldigim andan beri hissediyorum icimde biseyler kipirdadigini.
selam millet.bende geldim ceylanın kankası olurum kendilerim.hamiş belirtisi olanda benim.bugün kan testi verdim yarın alıcam bakalım nolcak.ama dayanamayıp idrar testi yaptım biri silik çıktı nedemek.daha önce yapmıştım geçen ay ozaman tek cizgi vardı silik filan yoktu.cvp bekliyorum en acilinden.adetim geçeli daha üç gün oldu.
hayatım saolasın.yaaaa.eft çok düzenlidir hatta ben hap kullandık bıraktım zaman bile düzensiz olmadım.son bikaç ayın adet dönemini hesapladım erken oldu olmuş ama geç olduğu hiç olmamış.kan testi yaptırdım yarın öğlen gidip alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?