Erken Hamilelik Belirtileri

Beyazcim biz tiryakilik yapariz bende isi gucu birakip hergun buradayim.. hergun umutla acaba hamile daha varmi.. kizlar nasil..valla giren bidaha cikamiyo..Ndkcim en kisa surede hamile kalirsinda catur cutur dogrursun INSALLAH

hamile kaldıkta doğurmayı düşünüyoz ahh ahhh kafayı yedik artık

valla canımmm bu hep normal doğum olsun istiyoduu oyüzden son ana kadar bekledii. bugün sabah sancısı gelmişş 13:40 gibi doğurduuu. 1.5 yıl sonra oldu çocuğu rahim filminden sonra ayyy bende çektircemmm inşallah olur bizimdeee. akşama aırım havadisleri anlatırımmm. tubişi korkuturum birazzzkaydirigubbakcemile3

Kızlar selam, nasılsınız? Henüz bir hamile haberi alamadık galiba bugün. Masustan ne yaptı acaba?

beyazzz daha çok okumaman dileğiyle..

Saol ceylancım iyi dileklerin içinnnnnnnn..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bizden sonra evlenen herkesin oldu hemen hemen,şimdi o arkadaşların bebişlerinin resimleri var evimizde hep,Kendi bebişimizinkinide koyabiliriz umarım bigün evin her yerine senağlama

valla bu hafta bi masustan hamile. başka yok haa. ula kısır karılarrr sizden bi cacık olmaz. kız oturdu kalkmıyo tahttan.

Gicik senin bana gicikliginmi var.. zaten ruyalarima giriyo.. eltim dogumunu anlatti iyice korktum..off amann herkes dogruyo 7 8 tane benmi dogramiyacam dimi kizlar yaa:1closedeyes::dilcikar:

Beyazcim biz tiryakilik yapariz bende isi gucu birakip hergun buradayim.. hergun umutla acaba hamile daha varmi.. kizlar nasil..valla giren bidaha cikamiyo..Ndkcim en kisa surede hamile kalirsinda catur cutur dogrursun INSALLAH

Valla bende de başladı sanırım tiryakilik :roflol: çıkamıorum bi türlü bide o kaadar hızlısınızki inan bu bölümden başka bi yere bakamadım daha buraları okumakdan :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…