• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Canım bulunur eczanelerde 5 tanesi 25ytl oluyor bazen
gittigidiyorda iyi testler bozukta değil bende iki çizgi çıktı..

ya işlerim çıkıyo takip edemiommmmkötükedihüso

canımm 5 tanesine 25 ytl vereceğime 10 tane gebelik testi alırım gün aşırı ilişkiye girer haftada 2 kez test yaparım içimde rahat olurkaydirigubbakcemile3

insallah canim ama sen boyle calismalara devam etmessen leylekler getirmez.. en az gun asiri..dik ayaklarini yukarii yat..

tuba içime kurt düşürdün heee..3 gündür çift ya hamiş olamammı adet biterbitmez çok sıkı alışmıştır doktırda tedirgin oldu ya hani ne biliyim idrarda negatif ama yeni olduğu için belki çıkmamıştır hiç belirtim yok
kaydirigubbakcemile3leylekler getirmeyecekte ooofffffffffffff akşam olsa da gitsek..kaydirigubbakcemile5

ayy ndk çok hoşsun valla ii diyon güzel diyonda gün aşırı ilişkiye girmekten bazen gına geliyo o yüzden test alalımda yumurtlarken gireyim diyom

kizlar ben kocisime bol bol muz yedirmistim..pekmezle cevizle beslemistim valla :) napim yoksa gun asiri zor bilirim ama 1 haftacik idare edin yahu

ayy ndk çok hoşsun valla ii diyon güzel diyonda gün aşırı ilişkiye girmekten bazen gına geliyo o yüzden test alalımda yumurtlarken gireyim diyom

anam bizdemi anormallik var yumutlıyım yumurtlamıyım sürekli gün aşırı ilişkiye giriyos :asigim: abarttık galiba olayı :roflol:kaydirigubbakcemile3

anam bizdemi anormallik var yumutlıyım yumurtlamıyım sürekli gün aşırı ilişkiye giriyos :asigim: abarttık galiba olayı :roflol:kaydirigubbakcemile3

hatta ilk zamanlar gün aşırıyı hergün zannediyodukkk:1shok: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy koptummmmmmmmmmmm:roflol:

bizim gelin doormuş kıslarrrrrrr, kızı olduu adınıda zeynep yaren koyacak akşam gidecemmm oyy normal doğum olduu nası oldu acabaa anlattırırımm heheheheh

kılzar merhaba
28ind e regl gunum bıkaçgunudr mide mde yanma var 2gundur yemk düzenimiz akrıştı bıraz aparatıftarzı yedık kahvaltı ogledn sonra cay ikram ben ona yoruyorum aslında kendımı kaptırmmak için ona yormaya calışıyorum ama varmı sızdede böe belirtiler

kılzar merhaba
28ind e regl gunum bıkaçgunudr mide mde yanma var 2gundur yemk düzenimiz akrıştı bıraz aparatıftarzı yedık kahvaltı ogledn sonra cay ikram ben ona yoruyorum aslında kendımı kaptırmmak için ona yormaya calışıyorum ama varmı sızdede böe belirtiler

belkide hamişsindirr bumu yani dersin bu belirtilere sırnaşık şey

Back