Erken Hamilelik Belirtileri

güzelde ben çift çizgilerde hiç değerlendiremedim öncesinde çok sıkı çalışmydı merakımdan hala bakıyorum hala pozitif çıkıyor

kızlar doktoru aradım sordum ohh be rahatladım 5 gün boyunca günde 3 tane içicekmişim 5. güne kadar 1 kutu biterse 2.kutuya geçicekmişim ama sadece 5 gün içicen dedi
yok ceylancım sadece karından baktı adetliyim diye

iyi canım sevindim . bak telaşlanacak bişe yokmuş. rahat ol. hızlandırılmış tedaviye alındın demekki sen. hayırlısı canım. hadi bakalım. bu ay bekleyelim güzel bir haber

evet güzel gözlüm aramasam tedaviyi yanlış uygulayacakmışım iiki aramışım inş. canım şimdi 14.gün kontrole gitcem duruma göre çatlatma iğnesi verir belki ama benimkiler çatlıyomuş belkide vermem dedi

ben 14 aydır bekliyorum. habı bırakalı 14 ay oldu. tık yok.. ilahi ceylancım, güldürdün kızkaydirigubbakcemile3 beni valla:)))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anacım gül tabi....kaydirigubbakcemile3
1senelik evlisin kalmış aklımda ooooyyy epey olmuş Allah hepimizee versin :1shok:

Kizlar ben geldim yemekten.. ceylancim senin kocandada amma is aski varmis..ben benimkine gel eve gidelim isimiz var desem ucar herhalde..hele simdi garibim gariyi bile gormuyoo hahhaa.. hamile oldun beni unuttun diyor

Canım bulunur eczanelerde 5 tanesi 25ytl oluyor bazen
gittigidiyorda iyi testler bozukta değil bende iki çizgi çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…