Erken Hamilelik Belirtileri

mrb kızlar işlerim var biraz pek giremiyorum öğleden sonra daha fazla uğrarım ndk canım bana cevap vermişsin ama ben yine anlamadım bu ilaç işini başka yardımcı olacak yokmu

kafamçokkarıştıbende hemen anneme aradım söyledim. oda teyzeme sormuş:) teyzem zararı olmaz. neden olmasın. o bir yağ sadece demiş. kullansın demiş. dün aldım hemen. yarın adetimin 5. günü . ay baslasam mı acaba bilmiyorumki

dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni

sorumu bilmeyenlere hatırlatmak için tekrar yazıyorum

ayy kızlar rüyamda ne gördüm biliyormusunuz hayır olsun :: ben karbonatı denemişim acaip köpürmüş idrarım :))))))) rüyama bile girdi yani :)))))

canım sabah aksam 1 içerken ağırdan almış dr heralde. şimdi 1.5 diyorsun yani hızlandırmış. şöyle düşün bir agrı kesici bazen agrımızı kesmeyince 2. yi içiyoruzda o zaman kesilebiliyor ya. bunun gibi. sadece aynı sayıda kutu ama daha hızlı sonuç için yapmış sanırım

ya sakın deneme kaş yapaym derken göz çıkarırsın:dilcikar::dilcikar:

aspirin bende hamile kalmadan oyle sacma sapan ruyalar gorurdum... hayirdir insallah..kafaya cok taktigindan ruyalarinada giriyor canim.relax ol

kızlar bende burdayım pc başında tıkınıyorum tuba sen yumurtanı takip ederekmi hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…