bu arada o kadar uzun zamandir takip ediyorumki.yazmasam da sizinle birlikte hergun havalara ucuyorum,hergun uzuluyorum,hergun meraklaniyorum..tabi disaridan bi deisik oluyo goruntum.esim yan odada calisiyo.tabi haberi yok benim sizi takip ettiigimdem filan.sana noluyo yahu bi iyisin bi endiseli bi mutlu bi tedirgin,askim sen alisamadin valla buralara diyo :)
selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum hamile kalan arkaşlar hamile kaldığınız halde adet gününüz yaklaşırken adet belirtileri oldumu ilk ayda
Maviş83 smear testi oldun,mu daha önce nerdeki doktora gidiyorsun[/QUOTE
CANIM O DEDİĞİN TEST NASIL YAPILIYO BEN DOKTORA İLK DEFA BU YUMURTLAMA VE ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN GİTTİĞİMDE BENİ ÇATALA YATIRIP BİŞEYLER YAPTI BAKTI AMA OMU BİLMİYORUM TEMİZ ÇIKMIŞTI
Maviş83 smear testi oldun,mu daha önce nerdeki doktora gidiyorsun[/QUOTE
CANIM O DEDİĞİN TEST NASIL YAPILIYO BEN DOKTORA İLK DEFA BU YUMURTLAMA VE ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN GİTTİĞİMDE BENİ ÇATALA YATIRIP BİŞEYLER YAPTI BAKTI AMA OMU BİLMİYORUM TEMİZ ÇIKMIŞTI
çatala yatırdılarsa muayene olmuşsundur iştee,ilk değil yani ogün acı hissetmedinmi hiçç??? tahlil yapıldıysa büyük ihtimal smeardır. böle magnum çubuu gibi bişeye sürüyolar ıykkkkkknaniknanik
merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım.izmirde oturuyorum bendede bazı belirtiler var ama tam olarak anlyamıyorum.bazen kasıkta sancım oluyo,gögüslerime hiç dokunamıyorum bile yorgunluk hissediyorum ve adet tarihimin üzerinden 8 gün geçti.test yapmak istemiyorum çünkü 2 ay üstüste yaptım yaptıktan 1 saat sonra adet oldum.
merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım.izmirde oturuyorum bendede bazı belirtiler var ama tam olarak anlyamıyorum.bazen kasıkta sancım oluyo,gögüslerime hiç dokunamıyorum bile yorgunluk hissediyorum ve adet tarihimin üzerinden 8 gün geçti.test yapmak istemiyorum çünkü 2 ay üstüste yaptım yaptıktan 1 saat sonra adet oldum.
ya benim adetim 1 aralıkda ama karnım ağrımaya başladı henüz bir şey yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?