Erken Hamilelik Belirtileri

Ben eşimle çalışıyorum kızlar bilir bazen işi yığar önüme Ya da senin tepkilerini verdiğim gibi verince alıştı artık garibim kadınlar kulubü diyor

selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum hamile kalan arkaşlar hamile kaldığınız halde adet gününüz yaklaşırken adet belirtileri oldumu ilk ayda

Daha o mertebeye ulaşamadım ama öyle oluyormuş zeynebim..

mavişşşşş kısss reglylen de alttan bakılıyooo. nerden çıkardın bakılmayacağınıı şimdi gitcek garibim göbekten bakcaklar diye ama sokacaklar jopu kaydirigubbakcemile3

merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım.izmirde oturuyorum bendede bazı belirtiler var ama tam olarak anlyamıyorum.bazen kasıkta sancım oluyo,gögüslerime hiç dokunamıyorum bile yorgunluk hissediyorum ve adet tarihimin üzerinden 8 gün geçti.test yapmak istemiyorum çünkü 2 ay üstüste yaptım yaptıktan 1 saat sonra adet oldum.

zeynep1978 bazılarında adet belirtisi gibi ağrı olurmuş canım. biz hamile kalamadık bilmios ama herkesde olcak diye bişi yok. inşallah allah muradını verir :)

Slm kızlar nasılsınız ben bi sabah geldim sonra çıktım çıkış o çıkış işlerden kafamı kaldıramadım ancak şimdi müsait oldum ne var ne yok kızlar varmı yeni hamiş.

oyyy canımmm hoşgeldinnnnnn, belirtilerin harikaa tam gebelik belirtisii 8 gün geçmiş olmasıda cabasıı. hemen test yaptır idrar testine güvenme kan testi yaptır. inşallah hamilesin canımmm masustanı koltuktan itikleyecek biri geliyoo yaşasınnn :sm_cool:

hoşgeldin canım. belirtilerin çok belirgin hemde adetinden 8 gün geçmiş. ben olsam 1 dak. beklemem. değil sekiz gün 1 gün geçse hemen yaparım. o kadar istiyorum yani sende ii zabır var. içini rahat tut ii düşün ii olsun yap bi test sonucu mutlaka yaz ok. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:teselli:

mawwi35 canim insallaaaaahhhh hamilesindir...!!eger sen hamileyim dersen ilk defa ben buradan yazarak sevinebilcem cunkuuu :):) daha once hep kendi kendime seviniyodum,nur'da,jasmincin'de filan..hadi nolur hamile olll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…