Ndk benim yazdıgımı gördünmü canım banada bi kere bile demedi kaynanam şimdi benden sonra gelen küçük eltim hamile ilk gelin benim önce o hamiş kaldı bende kalırsam bu sefer onu kıskandı dicekler hahah ama bilmiolar tabi benim neden hamiş kalmam gerektigini
merhaba kizlar.nihayet uzun ugraslardan sonra uye olmayi basardim.ben size teee ummanlardan yaziyorum.isim geregi esimle 8 ay once buraya geldik bir firmayla.ben mimarim.gecen mayis ayinda bunu cok uzulerek soyluyorum.bebegimizi aldirdik.aptallik iste.yeni gelmistik buralara.goze alamadik ya alisamazsak ya kotu giderse hersey diye.sonra 6 ay yasmin kullandim.simdi biraktim.gecen ay yasmin olmadan ilk ayimdi.yasmin kullaniyorken 7 gunluk boslugun her seferinde 4. gununde regl oluyodum. yani tam 28 gunde bir. biraktim ve 2 akimde regl oldum.daha sonra da 2 kasimda.simdi ne zaman regl olmam gerektigini bilmiyorum.regl olucakmis gibi karnim agriyor her sabah ve oglen geciyor.ama asil merak ettigim akinti olayi.hic akintim yok.kupkuru.acaba bu hic hamilelik ihtimalim olmadigini mi gosterir bu ay?ve ne zaman beklemeliyim reglimi sizce?pardon cok uzattim galiba..hamile arkadaslari cook tebrik ederim.ve olmak isteyenlere tum iyi dileklerim sizinle...
Kusura bakmayın ya kızlar sabahtan beri söylüyorum doktora gitceğimi kızmayın sakın bana çok stress yaptım o yüzden böyleyim
ceylancim cok haklisin ama inanki o zaman goze alamadik.bi de esimde istemeyince tabi daha zor hersey.bide tabii ben nerden biliyim o zamanlar bu sitenin ve sizlerin varligini.aptal gibi hersey kolay olacak saniyorum. sizleri takip etmeye basliyali anliyorum dunyanin kac bucak olduunu.ama eger bi ise yaricaksa sizinle o zamanki belirtilerimi paylasmak isterim. benim de herkes gibi goguslerim cok fazla sismisti ve aciyodu.o kadar ki sutyeni goguslerimi tutarak cikariyodum :) uyku cok fazlaydi. himm..du bakiimmm.. kasiklarimda agri filan hicbisi yoktu.sadece normal regl olucakmisim gibi agri vardi. hatta ben kesin regl olucam diye dusundum.heralde degisik bi yere geldiim icin gecikiyo dedim..hic ihtimal vermedim..
Ya ben zaten ilk defa alttan muayne olmuyorum ama yinede stress yapıyom şimdi adetliyim sadece karından muayne eder sanırım ama işte o bikaçgün sonra alltan yumuşlarada bakacak onuda stress yapıyom birde şimdi iğnemi vercek iğnedende korkuyom offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?