Erken Hamilelik Belirtileri

Umutsuzluk yok kizlar... hamile kalcam deyin aynanin karsisinda..bir rahat nefes alin..allaha sukur adet oluyonus.. allah gostermesin dunyada neler var canim..sukur edin nolur sizinde olcak inaniyorum.. bak agliyacam yine haasenağlama

benim eltimden 3 tane torun var kaynanamlar istemiyor Amannn diyorlar bakmayız diyor..Bende baktırdım sanki Annem ise hayırlısı diyor

ndk sormamaları daha iyi sorsalar emin ol kendi daha kötü hissederdin baskı altında olmak çok kötü ben herkese bebek düşünmüyoruz diyorum çünkü 1 kere söyledim gördüm sonra aylardır aynı soruyla karşılanıyorum ' hani bebek ' o yüzden kendi şanslı hisset bebeğin olursada emin ol çok sevinirler sen onların sormadığına bakma

Ndk canım üsülme önemli olan eşinin istemesi..

Benim annem çılgınlar gibi istiyor hiç torunu yok kadıncagızın:) ablamalrda çok hevesliler ilk ben evlendigim için benden beklio herkes 3,5 yıldır çıldırttım hepsini yapmayarak:) ama kaynanam hiç çocuk lafı etmedi şimdiye kadar bende uyus oluom ona alahtan onlar adanada oturuolar senede bi kere görüyorum

Erken gebelik belirtisi için yeni test idrarını kaynatıyosun(kola kutusu olabilir) eğer yoğurt gibi kesilirse hamilesin kesilmezse aynı kıvamda kalırsa değilsin.
Diğer konular içinden buldum

benim eltimden 3 tane torun var kaynanamlar istemiyor Amannn diyorlar bakmayız diyor..Bende baktırdım sanki Annem ise hayırlısı diyor

insan üzülüyo ama dimiii??? :çok üzgünüm: acaba benim kaynanamlar da bakamayız falan diye mi kendi kendine havalanıyolar. şutarafagitti

ıykk yok artık idrarımı kaynatamam valla igrenç , bu arada ben pazar günü karbonat testini yaptım karbonat köpürmedi kıslar valla hamiş degilim demekki:))))

Erken gebelik belirtisi için yeni test idrarını kaynatıyosun(kola kutusu olabilir) eğer yoğurt gibi kesilirse hamilesin kesilmezse aynı kıvamda kalırsa değilsin.
Diğer konular içinden buldum

ay bi kaynatmadığımız kalmıştı :roflol:karbonat limon derken bide bunu duyduk sırnaşık şey

BEN VARIM NDKCIM SENI TEBRIK edecek olan hihihi hepimiz canla basla hemde..kiz bosver daha iyi kaynananin karismadi beim ilk evlendiigm gun geldi kapima hap felan kullanma sakin.. yoksa gozume gozukme dedi..oyle olsa dahami iyi kiz.. :) benim annemde bana kiyamadigindan daha gencsin dursun cocuk herzaman olur dedi ama simdi benden fazla seviniyor.. cesit cesit battaniye felan ormus..

assprin haklısın sürekli sorsalar olmayınca da insan ne diyeceğini şaşırır ama bi kaynana bikere bile demezmi yaa :çok üzgünüm: benim annem abimin karısı için evlendikten 4 ay sonra başlamıştı torunum olsun diye ama bende öyle değiller üsülüyom vallaa eşime de söylüyorum bazen bikere bile demiyolar diyorum neden demiyolar acaba diyorumm. oda üzülüyo busefer boşver diyo senin benden benim senden başka sevincimizi paylaşacağımız biri olmasın daha iyi diyoo. ama oda şaşırıyo ailesine utanıyolardır senden diyo. karışmak istemiyolardır sana diyo ama böylede uzak durulmaski :çok üzgünüm:

insan üzülüyo ama dimiii??? :çok üzgünüm: acaba benim kaynanamlar da bakamayız falan diye mi kendi kendine havalanıyolar. şutarafagitti

İnan üzülmek değil de Allah inş.hamile kalırsam Demeyeceğim eşime de dedim demeyeceksin diye kötükedihüso

maviş83 hepimiz dua ediyoruz sana :Saruboceq:
Seninleyiz Pardon ne için dua ediyoruzkaydirigubbakcemile3inan geçmişi okumadım kırılma

annem sormuyordu benimde ama oda başladı malesef bi bebeğiniz olsa şunu alsam bunu alsam 2 torunu var yetmedi galiba :))) bide demezmi seni dra götüreyim bi şey mi var acaba diye allahım hiç yapmadığı şeyleri yaptırıyor insanlara bu bebek :))
kaynanam sormaz zaten aman sormasın :))

merhaba kizlar.nihayet uzun ugraslardan sonra uye olmayi basardim.ben size teee ummanlardan yaziyorum.isim geregi esimle 8 ay once buraya geldik bir firmayla.ben mimarim.gecen mayis ayinda bunu cok uzulerek soyluyorum.bebegimizi aldirdik.aptallik iste.yeni gelmistik buralara.goze alamadik ya alisamazsak ya kotu giderse hersey diye.sonra 6 ay yasmin kullandim.simdi biraktim.gecen ay yasmin olmadan ilk ayimdi.yasmin kullaniyorken 7 gunluk boslugun her seferinde 4. gununde regl oluyodum. yani tam 28 gunde bir. biraktim ve 2 akimde regl oldum.daha sonra da 2 kasimda.simdi ne zaman regl olmam gerektigini bilmiyorum.regl olucakmis gibi karnim agriyor her sabah ve oglen geciyor.ama asil merak ettigim akinti olayi.hic akintim yok.kupkuru.acaba bu hic hamilelik ihtimalim olmadigini mi gosterir bu ay?ve ne zaman beklemeliyim reglimi sizce?pardon cok uzattim galiba..hamile arkadaslari cook tebrik ederim.ve olmak isteyenlere tum iyi dileklerim sizinle...

Ndk benim yazdıgımı gördünmü canım banada bi kere bile demedi kaynanam şimdi benden sonra gelen küçük eltim hamile ilk gelin benim önce o hamiş kaldı bende kalırsam bu sefer onu kıskandı dicekler hahah ama bilmiolar tabi benim neden hamiş kalmam gerektigini

sizin varlığınız tartışılamaz zaten canımmmmmmm, burda birbirimize desteğimizle güçleniyoruz valla. ama aile olarak demiştim. bi arkadaşımın da olmuyomkaynanası sürekli yinemi hamile kalmadın sen niye korunuyosun neden yapmıyosun biz ölüncemi doğurcan diyomuş. olmadığını da söyleyemiyo garibim.

benim annemin ilk torunu olacak içi içine sığmıyordur ama belli etmiyor kadıncağız kaynanam hiç oralı değil umrumda da değil bebişim olursa da anneannem yalnız yaşıyor belli süre onu alırım yanıma yoksa tek başıma nasıl işin içinden çıkbilirimki..

Hoşgeldin aramıza..İnan yaptığına kızmıyorum ama sen pişman olmuşsun zaten bizler aylardır çabalarken sen neyse susuyum arkadaşım seninde gerekçelerin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…