• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kizlar yemekten yeni geldim.. doktorum bana eger cok sIKIYorsan kendini stress yapiyosan gunde 2 taneyi gecme dedi ama icmedigim gunlerde oluyor..ama canim benim calistigim is yerinde sende calissan inana aksam eve gelince kafam davul gibi oluyor..hafta sonlari icmiyorum bazen gunde 1 tane 2 taneyi gecmiyor ama.biliyorum cok sakincali ama iste icmeyen bilemez..benim gibi gunde 1 paket icene bu bir basaridir

ızlar sitede sorun vardı giremedimm bir türlü ,çıldırdım ne oldu ben yokken haydaaaaaaaaaaaaa

Günde 2 tane içilebiliomuş yani ben şuan günde 4 taneye indirdim dahada azaltmaya çalışıyorum , işyerinde 1 tane içiyorum sadece ama akşam evde dayanamıyorum ya inşallah tamamen bırakırsın tubacık bende hamş olunca belki tiksinirim die umud ediyorum

kizlar yemekten yeni geldim.. doktorum bana eger cok sIKIYorsan kendini stress yapiyosan gunde 2 taneyi gecme dedi ama icmedigim gunlerde oluyor..ama canim benim calistigim is yerinde sende calissan inana aksam eve gelince kafam davul gibi oluyor..hafta sonlari icmiyorum bazen gunde 1 tane 2 taneyi gecmiyor ama.biliyorum cok sakincali ama iste icmeyen bilemez..benim gibi gunde 1 paket icene bu bir basaridir

kız nerde kaldın amma uzun sürdü bu yemek danamı yedin kız yoksa bu kadar uzun sürdükaydirigubbakcemile3 ayy valla canım şimdi et çekti şöle ateş üstünde dönen bi kuzu olsada kopara kopara etlerini yesek

ANLATAMIYORUM

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.