Erken Hamilelik Belirtileri

tubacık miden bulanmıyor mu senin sigara içiyrmussun.bende içiyorum ama hamile kalınca bırakırım hemen.

Patricia işlerimi bitirmeye çalışıyorum işte..Sen gittinmi bakıyım hırrr..Dün dedin ya baskı yapın diye

Tubacık sende benim burnumda tüttünüz(iki kişisiniz ya)

ben geldim kıslarrrr ya ıslaklık oldu aha adet oldum kesin dedim gittim peynir akıntıymış ama sendede oluodu demi patrica adet oldun demekki bende olcam

Bismillah diyerek yeni uğurlu listemizi yapıyorum kızlar
ARALIK LİSTESİ
19 aralık::::::::::::::::::::::::::::::shinmina
20 aralık ::::::::::::::::::::::::::::: patricia
22 aralık:::::::::::::::::::::::::::::: ndk

gelgitcim ben hamile olunca bi acayipim ne tiksiniyorum, ne yorgunluk biliyorum, ne bisey aseriyorum, valla keske tiksinsem sadece yanimda icen olunca huylaniyorum.. ama isten eve gelince bitane icmessem bogulcak gibi oluyorum cok sinirli oluyorum off off gine acildi derdim

kıslar valla bende yetişemiyorum yaa iki telefon çalıyoo 2 sayfa atlamış oluyonusss. yeni gelenler hoşgeldinis canlarımmmm

arkadaşlar merhaba hepinize sizi merakla takip ediyorum umarım herkesin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur beni de aralık 3 olarak eklermisiniza.s.

klava:klava: bir belgeselde izledim. anne sıgara içiyor ve bebeğin suratını o anda inanın bana size anlatamam.-tatlicadiarzu-

tubacik sen hamilesin içiomusun sigara bende bırakamıyorum ya hamile kalınca napıcam bilmiyırum doktor sana bişe dedimi günde şu kadar içebilirsin felan die kendi kafana göremi içiosun

Ayy kızlar şimdi bişey dicem ayıp olcek kızım içmeyin şunları sanki çok marifet karnınızmı doyuyor içince onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…