Erken Hamilelik Belirtileri

regl olan arkadaslar . hadi yeni regl günlerinizi soyleyin yeni liste yapayım.bizim için yeni ay başlamış durumda sekerler.

suzanin bedduasina katiliyorum iinsallah kocalariniz selami vardi ya cocuklar duymasinda onun gibi uzerinize duser...-tatlicadiarzu-:içelim:kaydirigubbakcemile3

:roflol: insallah :roflol:
canım yaaaa aylarca takip ettim regl olunca ağladım sızladım. yok simdi hiç moralımı bozmuyorum. tabi deli gibi istiyorum. özellikle bu ay çok istedim ama olsun hayırlısı olsun.

evet cnm hayırlısı kısmet ben de geçen ay kötü hissetmiştim ki oysa ilk denememizdi.. aman dedim öbür ay olur olmadı öbür ay... daha yeni evli sayılırım hem dedim..
9 aylıkım ben daha şakkıdı

:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bazen üstüne görme olayı normal adet gibide olabiliyor.benim anneannem hamileliğinin bir tanesinde hamileliği boyunca adet görmüş.düşünsenize hamilesiniz ama her ay düzenli adet görüyorsunuz.:1shok::1shok:

benim göğüslerim şişmişti ama hastalanmam gereken gün ağrımaya başladı..
uçları hariç heryeri ağrıyor... dr a gittin mi sen aspirin..?

güle güle suzan.. bende dışarı çıkıp biraz nefes alayım...
sigara içiyorum yoksa devamlı yahu... sigara aşeriyorum ben sırnaşık şey

geçen ayda 10 gün geçikti gittim bi sorun yoktu bu ayda gecikti bakalım cumaya kadar bekliyicem çünkü adet belirtilerim var

Bismillah diyerek yeni uğurlu listemizi yapıyorum kızlar
ARALIK LİSTESİ
20 aralık ::::::::::::::::::::::::::::: patricia
22 aralık:::::::::::::::::::::::::::::: ndk

benide yazın 06 aralık adet olacağım ama ocak listesini yapın benim için bu ay yok eminim..

patricia o zaman eskş listeden alıntı yap hayatım.suzan eskisi gibi takip edemiyor.madem sen üstelendin dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…