Evet suzancim ya..bizim ev dubleks yukardan assa elimde elektirikli supurgeyi kaptigi gibi ben gotururum diyor.. diyom ya allah korur onu bisey olmaz ..yok olmaz ben supururum diyor..ozamanda kendimi sakat gibi hissediyorum.. aslinda guzel dusunuyorlar ama..boyle herseye karisinca diyorum artik ya yeter
Ndkcim guzel oluyor ama kari gibi herseye karisinca sende bunalirsin sana soylim:) yeme oturma, kaldirma, ahahha
senağlama ben bu sabah regl oldum kaldı öyle, sabah bir parça geldi sonra kesildi hala gelmedi. dün akşam yine test yaptım yine negatifti. bu ay bitti bende insallah bidahaki aya sıkı bir çalışma yapcaz
ya işte benimde yaşamak istemediğim olay bu üzerime çok düşülmesinden hoşlanmıyorum kocam neyse de umarım etrafımdakilerden almam bu tepkileri... sanırım asabi bir hamilelik yaşıcam ben...senağlama
ya yinede kanama olurmuş ama diğer aylara göre farklı olurmuş hamile isen de
yani denk gelirmiş bazen o zamanına... sen yine de seyrine bak bi... olmadı bir dahaki ay kesin olur yeter ki isteğin olsun cnm yerimseniben
canım niye öyle düşünüyosun. insanlar sizle ilgileniyo bundan güzeli mi varr:1rolleyes: tabii abartılırsa insan bunalır ama bence bu günlerinizi iyi değerlendirinn. çıkın sahneye bebişinizlee herkesin sizi hayranlıkla izlemesini sağlayın yerimseniben
Sizde hamile kalinda sorarim size hormonlariniz degistiginden size her denilen seyde kotuye cekersiniz ben oyleyim simdi kocam hot dese agliyorum.. cok duygulu asabi bisey oldum ya herseyde sinirlenip olayin arkasinda bise ariyorum.. Tvde acikli bi sahne gorsem hemen agliyorum senağlama
Sizde hamile kalinda sorarim size hormonlariniz degistiginden size her denilen seyde kotuye cekersiniz ben oyleyim simdi kocam hot dese agliyorum.. cok duygulu asabi bisey oldum ya herseyde sinirlenip olayin arkasinda bise ariyorum.. Tvde acikli bi sahne gorsem hemen agliyorum senağlama
valla sabah kanı gordum bi düşündüm acaba yerleşme kanaması falanmı, hani diyorlar ya üstüne görme diye. ondan sonra bi güldüm bi güldüm. e be deli esra regl oldum ama hala bi acaba diyorsun sen hiç akıllanmazsın dedim kendi kendime :roflol::roflol::roflol:
canım karnım ağrıdı ama o kanama ağrısız olurmus diye duymuştum. bakalım beklemedeyim. gerci koyu kahve rendi değişik bişey dediğin gibi.
dur bakalım kısmet belki hamilelik vardır.. senin morali yine de iyi gördüm cnm...
buna sevindim.. yine de bir umut bekle bakalım belki devamı gelmez... inşallah..
bu arada bu sitede dediğim kadar hiç bir şekilde bu kadar çok inşallah kelimesini
kullanmadım yahu sırnaşık şey
off off bende adet te yok bebekte
dilerim Allahtan hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınızda bizim yaşadığımız üstüne düşmeleri sizde yaşarsınız.:Saruboceq:
nasıl beddua amakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?