Erken Hamilelik Belirtileri

ama onlar bizim hareketlerimizi kısıtladıkça biz hareketsizlikten dolayı daha çok kilo alıcaz bunun farkında değiller.gelecek hafta dra gidelim ondan sonra eşimi fazla dinlemicem yavaştan hareketlenicem.

Ndkcim guzel oluyor ama kari gibi herseye karisinca sende bunalirsin sana soylim:) yeme oturma, kaldirma, ahahha

şimdi bunları yapmıcakta ne zaman yapıcak canım. sende sus işte keyfini çıkart biraz. nasıl olsa 9 ay sonra kafanı bıle kaşıyamıyacaksınkaydirigubbakcemile2

senağlama ben bu sabah regl oldum kaldı öyle, sabah bir parça geldi sonra kesildi hala gelmedi. dün akşam yine test yaptım yine negatifti. bu ay bitti bende insallah bidahaki aya sıkı bir çalışma yapcaz

ya yinede kanama olurmuş ama diğer aylara göre farklı olurmuş hamile isen de
yani denk gelirmiş bazen o zamanına... sen yine de seyrine bak bi... olmadı bir dahaki ay kesin olur yeter ki isteğin olsun cnm yerimseniben

ya işte benimde yaşamak istemediğim olay bu üzerime çok düşülmesinden hoşlanmıyorum kocam neyse de umarım etrafımdakilerden almam bu tepkileri... sanırım asabi bir hamilelik yaşıcam ben...senağlama

canım niye öyle düşünüyosun. insanlar sizle ilgileniyo bundan güzeli mi varr:1rolleyes: tabii abartılırsa insan bunalır ama bence bu günlerinizi iyi değerlendirinn. çıkın sahneye bebişinizlee herkesin sizi hayranlıkla izlemesini sağlayın yerimseniben

Sizde hamile kalinda sorarim size hormonlariniz degistiginden size her denilen seyde kotuye cekersiniz ben oyleyim simdi kocam hot dese agliyorum.. cok duygulu asabi bisey oldum ya herseyde sinirlenip olayin arkasinda bise ariyorum.. Tvde acikli bi sahne gorsem hemen agliyorum senağlama

ya yinede kanama olurmuş ama diğer aylara göre farklı olurmuş hamile isen de
yani denk gelirmiş bazen o zamanına... sen yine de seyrine bak bi... olmadı bir dahaki ay kesin olur yeter ki isteğin olsun cnm yerimseniben

valla sabah kanı gordum bi düşündüm acaba yerleşme kanaması falanmı, hani diyorlar ya üstüne görme diye. ondan sonra bi güldüm bi güldüm. e be deli esra regl oldum ama hala bi acaba diyorsun sen hiç akıllanmazsın dedim kendi kendime :roflol::roflol::roflol:
canım karnım ağrıdı ama o kanama ağrısız olurmus diye duymuştum. bakalım beklemedeyim. gerci koyu kahve rendi değişik bişey dediğin gibi.

ya aşırısı olmasında biraz nazlandıracak kadar olsun kafi.. ama eskiler var burda çok
onu ye bunu ye canın çeker aman şöle yap böyle yap.. bunlar beni sıkar..
kaynanama baştan dedim zaten evlendikten sonra genele vurdum hamilelikte böyle yapıyorlar ben hiç hoşlanmam heralde falan dedim.. bakalım daha kimsenin hiç birşeyden
haberi yok dr a gideceğimi bile söylemedim.. herşey tam belirginleşsin o zaman artık...

bazen acıklı sahne olmasına bile gerek kalmıyor muslukları açıyoruz.öyle bir durumda eşin neden ağladığını bile anlayamıyor.

canım benim yaaa kıyamammm. ben zaten her zaman oyleyim, tv de bişey goreyim hemen salya sümük bakalım hamile kalınca nasıl olucam çok merak ediyorum

dur bakalım kısmet belki hamilelik vardır.. senin morali yine de iyi gördüm cnm...
buna sevindim.. yine de bir umut bekle bakalım belki devamı gelmez... inşallah..
bu arada bu sitede dediğim kadar hiç bir şekilde bu kadar çok inşallah kelimesini
kullanmadım yahu sırnaşık şey

ben ki her zaman türk filmlerinde bile ağlarım..dizilerde..haberlerde.. hep ağlarım..
dün elveda rumeli de bile hüngür hüngür ağladım..senağlama

dilerim Allahtan hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınızda bizim yaşadığımız üstüne düşmeleri sizde yaşarsınız.:Saruboceq:
nasıl beddua amakaydirigubbakcemile3

:roflol: insallah :roflol:
canım yaaaa aylarca takip ettim regl olunca ağladım sızladım. yok simdi hiç moralımı bozmuyorum. tabi deli gibi istiyorum. özellikle bu ay çok istedim ama olsun hayırlısı olsun.

işte bilmiyorum ikisde yok ama ne var göğüslerim ağrıyor ama ucları yanlar değil öyle olan varmı kızlar aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…