psikoloji alt üst herşeyi bişey sanıyorum
yarın ne olacaksa olacak :1closedeyes:
eğer hamile isem netteki takvime göre 4 hafta 5 günlük fisfisfis
ayy valla kizlar o gece bulantilarini sormayin.. Bende hic tatli yemiyordum agzimdan cukulata eksik olmuyor bide aciya dustum hayirlis..kocisim benle cekisiyor cok aci yeme diye..herseyime karisiyolar yaa :'( klava:
sen iyi dayanıyorsun.benimkisi bayram tatiline denk geldi kan testi yaptırabilmek için 3-4 gün beklemek zorunda kalmıştım.canım yarın müjdeli haberini bekliyoruz randevun saat kaçta
selam kızlar ben geldim tekrar, varmı hayırlı haberler, keyifler nasıl?
ayy valla kizlar o gece bulantilarini sormayin.. Bende hic tatli yemiyordum agzimdan cukulata eksik olmuyor bide aciya dustum hayirlis..kocisim benle cekisiyor cok aci yeme diye..herseyime karisiyolar yaa :'( klava:
kaydirigubbakcemile2 ay daha pirincin yarısı kadar yawrun
hoşgeldin canımmm maalesef yok başka hayırlı haberlerrr:çok üzgünüm:vmasustan liderlik koltuğundan inmemekte ısrarlı sağ kulvardan handan masustanı takip ediyoo sol kulvarda uzakta birileri var ama tam seçemiyorum naniknanik
sabah 11:40 ta inşallah kesinleşmiş haberi eve gelir gelmez size yazıcam...
bir de Suzancım dr kilo kontollü alınsın diye yemek listesi gibi bişey veriyor mu?
deme öyle kız ay kendimi tuhaf hissettim
sende haberler nasıl?
Evet suzancim ya..bizim ev dubleks yukardan assa elimde elektirikli supurgeyi kaptigi gibi ben gotururum diyor.. diyom ya allah korur onu bisey olmaz ..yok olmaz ben supururum diyor..ozamanda kendimi sakat gibi hissediyorum.. aslinda guzel dusunuyorlar ama..boyle herseye karisinca diyorum artik ya yeter
senağlama ben bu sabah regl oldum kaldı öyle, sabah bir parça geldi sonra kesildi hala gelmedi. dün akşam yine test yaptım yine negatifti. bu ay bitti bende insallah bidahaki aya sıkı bir çalışma yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?