Erken Hamilelik Belirtileri

psikoloji alt üst herşeyi bişey sanıyorum
yarın ne olacaksa olacak :1closedeyes:

sen iyi dayanıyorsun.benimkisi bayram tatiline denk geldi kan testi yaptırabilmek için 3-4 gün beklemek zorunda kalmıştım.canım yarın müjdeli haberini bekliyoruz randevun saat kaçta

ayy valla kizlar o gece bulantilarini sormayin.. Bende hic tatli yemiyordum agzimdan cukulata eksik olmuyor bide aciya dustum hayirlis..kocisim benle cekisiyor cok aci yeme diye.. herseyime karisiyolar yaa :'( klava:

ayy valla kizlar o gece bulantilarini sormayin.. Bende hic tatli yemiyordum agzimdan cukulata eksik olmuyor bide aciya dustum hayirlis..kocisim benle cekisiyor cok aci yeme diye.. herseyime karisiyolar yaa :'( klava:

anam niye yoksa bebek acıdan etkilenirmi acaba?-tatlicadiarzu-

sen iyi dayanıyorsun.benimkisi bayram tatiline denk geldi kan testi yaptırabilmek için 3-4 gün beklemek zorunda kalmıştım.canım yarın müjdeli haberini bekliyoruz randevun saat kaçta

sabah 11:40 ta inşallah kesinleşmiş haberi eve gelir gelmez size yazıcam...
bir de Suzancım dr kilo kontollü alınsın diye yemek listesi gibi bişey veriyor mu?

selam kızlar ben geldim tekrar, varmı hayırlı haberler, keyifler nasıl?

hoşgeldin canımmm maalesef yok başka hayırlı haberlerrr:çok üzgünüm:vmasustan liderlik koltuğundan inmemekte ısrarlı sağ kulvardan handan masustanı takip ediyoo sol kulvarda uzakta birileri var ama tam seçemiyorum naniknanik

canım erkekler hep aynı oluyorlar galiba birazda bebek heyecanıyla öyle davranıyorlar galiba.pazara gittiğimizde bana tek bir poşet bile taşıtmıyor eşim o zaman kendimi kötü hissediyorum.

sırnaşık şey inmicem koltuktan başımın üstünde yerleri var gelsinler peşimden inşallah:hooray:

Evet suzancim ya..bizim ev dubleks yukardan assa elimde elektirikli supurgeyi kaptigi gibi ben gotururum diyor.. diyom ya allah korur onu bisey olmaz ..yok olmaz ben supururum diyor..ozamanda kendimi sakat gibi hissediyorum.. aslinda guzel dusunuyorlar ama..boyle herseye karisinca diyorum artik ya yeter

sabah 11:40 ta inşallah kesinleşmiş haberi eve gelir gelmez size yazıcam...
bir de Suzancım dr kilo kontollü alınsın diye yemek listesi gibi bişey veriyor mu?

canım belki çok kilo almaya başlarsan öyle bir liste verirler herhalde.dra sor.liste vermeseler bile ne yememen gerekiyor ya da neler yemelisin hepsini söylüyorlar zaten

deme öyle kız ay kendimi tuhaf hissettim
sende haberler nasıl?

senağlama ben bu sabah regl oldum kaldı öyle, sabah bir parça geldi sonra kesildi hala gelmedi. dün akşam yine test yaptım yine negatifti. bu ay bitti bende insallah bidahaki aya sıkı bir çalışma yapcaz

aman allahımmmmmmmm bulmuşunuzda bulanıyonus öyle gocayı beee, şükredin şükredinn değerini bili bu günlerinizinnn. allah biside hamiş yapsın inşallahh bakalım ne yapcak bizim herif kaydirigubbakcemile

ya işte benimde yaşamak istemediğim olay bu üzerime çok düşülmesinden hoşlanmıyorum kocam neyse de umarım etrafımdakilerden almam bu tepkileri... sanırım asabi bir hamilelik yaşıcam ben...senağlama

senağlama ben bu sabah regl oldum kaldı öyle, sabah bir parça geldi sonra kesildi hala gelmedi. dün akşam yine test yaptım yine negatifti. bu ay bitti bende insallah bidahaki aya sıkı bir çalışma yapcaz

canımmmmmmm üsülme :teselli: biliom bidahaki aya hepimis hamile kalacağızzz. valla ben hiçstres yapmayı düşünmüyorum bu ay olcak olcak dicem hepp sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…