Erken Hamilelik Belirtileri

canım teşekkür ederimmm inşallah dediğin gibi olur hemen hamile kalırım ama ben çok korkuyorum bu işlemden yaa çünkü normal alttan muayenede bile canım yanıyorrr :çok üzgünüm:

katlanacaz tatlım. ama dr ların coğu önceden agrı kesici yapabilyormuş . sen doktoruna söyle. agrıya dayanam ben diye.

KIZLAR RAHİM FİLMİNDEN KORKUYURSanız anestezili çektirin ben öle yaptırdım hiç bişey hissetmedim çok rahattı

ndk hangi dr.a gidiyorsun??

canım avrupa şafak hastanesi inci öz e gidiyorummm, vajinal ultrason dediğin rahim filmi olabilirmi acabaa???

güzelgözlümm anlatsana yaa nası oluyooo perşembe gitcem kızlarr yardım edin nolurr, anestezi gerekiyomuu??? 250 ytl istediler bu işlem için :bbo: battık resmen yaa

ben rahim filmi cektirmedim canım. alttan ultrasona bakmıştı. ama bu gidişle cekineceğim gibime geliyor. bi sitede okumustum. sanırım renkli bir sıvı veriyolar. o sıvı rahimde ilerleyip skil bozukluğu yapışıklık bide tüp tıknaıklığı varmı onu gösteriyormuş. kalp için yapılan anjiyo gibi düşün. damar tıkanıklığını gösteriyorya . onun gibi heralde. yanlış hatırlamıyosam. bide göbekten bakıyolarmış cünkü.laparoskopimiydi neydi.

kkızlar bi soruda ben soracam . doktoruma soramıyorum utanıyorum valla. erkek olunca rahat acılamıyor insan:)))))) benim ilişki esnasında benden acayıp akıntı gelıyor. koku felan yok. normaldede yok bu akıntı ama tam o sırada acayıp oluyor. acaba ltihap felan olabilirmi

ndk cım bildiğim kadarı ile rahim filmi vajinal ultrasondan farklı bişey. çünkü evlendim evleneli 3-4 kere vajinal ultrasonla bakıldı bana. onda bişey yok tatlım korkma. uzun ucu kameralı bir çubuk şeklinde ve sadece ucu ile içeri bakıyor hepsi bu kadar korkma vajinal ultrason çok basit. ama rahim filmini bilmiyorum o da basittir inşallah cesaretli ol. hem şöyle düşün ya bu işlemden sonra bebiş gelirse bence biraz canımızın yanmasına değer. hadi bakalım dualarım seninle Allah yardımcımız olsun.

mavişim canım doğum günün kutlu olsun mutsuz gibi hissediyorum seni ama ne ıolur regl oldun diye üzülme bütün dualarım seninle

kızlar benim cıkmam lazım. bi sürü iş yığıldı. buraya bi takıldım pc nin başından kalkamaz oldum:)))))))))))) işlerimi bitireyim dönerim. hepinizi öpüyorum muckssssssssssss

canım o dediğin vajinal ultrason sa ben her gittiğimde onunla bakılıyor, onda bile içim sızlıyor.onun gibi olsa seve seve çektiririm ama bu daha kötü bi olaymış sanırımm korkiom yaa :çok üzgünüm:

Ndk korkma canım inş allahım kolaylık verir , ben ultrason çekildim bi kaç ekre ama rahim filmini bilmiyorum inş kolaydır

canım eğer koyu kıvamlı ve beyaz renkte ise boşalıyorsun demektir. yine sıvı ve renksizse boşalıyorsun demektir. bunu yanı sıra koku ve kahverengimsi yada yeşilimsi yada sarımsı bir renk varsa o zaman iltihap olabalilir. ama bence sen bi çok kadının yaşamak isteyipte yaşayamadığı şeyi her ilişkide yaşıyorsun. korkulacak bişey yok keyfine bak:jeyyar::içelim: :lepi:

teşekkür ederim canım evet xxmavişimxx beni iyi anlamışsın moralim bozuk hatta sıfır

evet canım o dediğim vajinal ultrason işte. bak bazıları ondan bile korkuyor canlarının acıdığını söylüyorlar olabilir tabiiki ama bak sen farkında bile değildir. bu kadar basit işte. bence biraz psikolojik. sen rahat ol ben geçen gün doktordaydım ve bana çatal mıdır ne zımbırtıdır onunla baktı. içime bişey sokuyor makas gibi sonra tak diye bi açılıyor rahimi genişletiyormuş. mesela o da baya geriyor insanı ama ne yapalım madem bebek istiyoruz biraz cesaretli olcaz dimi arkadaşım. korkma hiç korkma gayet sakin ol gerekirse bayıltmalarını rica et ama bence gerek kalmayacak ben inanıyorum. bizler güçlüyüz sende öylesin hadi bakalım gelişmeleri yaz bize. ii haberlerini bekliyorum.:sm_cool:

sağol canım yaaaa :1hug: çok sağoll sen nezamandır istiyosun bebiş? tedavi sürecin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…