Erken Hamilelik Belirtileri

canımm sen ne zamandır istiyorsunnnnnnnn?

menagon ne için kullanılıyor tatlım?
uff rahım filmi he allah sabır versın bıtanem yaa, insallah esinde yada sende başka b,r sorun yoktur. bu arada benim eşimin testleri yapılmadı henüz, öyle inatçı öyle inatcıkı anlatamam bi gidip test yaptırmadı yaa, ama bu ay tutmazsa soz verdı yaptıracak.

ayyy canım benim. hadi bakalım. hayırlısı inşallah. korkma be tatlım. en azından ne var onu öğrenirsin.

canlarım ben 5 aydır deniyorum 1 ay menogon tedavisi gördüm, ama doktoruma 1 senedir istiyoruz demiştik :))

patricia menogon yumurtaları büyütmek olgunlaştırmak için kullanılıyo benimkiler tembelmiş, zor çalışıyomuş bu iğne uyarıyo onları oluşumunu sağlıyo. rahim filmine uff demişsin zor bişey dimii (( çektiren varsa anlatsın nolurrrrr

mavişimmm doğum günün kutlu olsun canımmm inşallah bidahaki yaşında anne olrsun :))

canım senle aynıyz sanırım. benimde eşim gidemiyor ben öyle bişe yapamam diye. bana söz vermişti bu ay da adet olursam gidecekti. ve dün oldum. bakalım geliince hatırlatacağım ne diyecek acaba. yok derse böyle sacından tutup (2 tutamcık sacından)götüerecemkaydirigubbakcemile

eşlerinizi hangi doktora götürüyorsunuz peki..Kızlar aramızda kalsın mesir macunu alın Bence :))))Birde keçiboynuzu kürü çok etkiliyor sperm sayılarını eş dr.a gitmeye yanaşmaz çünkü bilirim

canım yazıyı şimdi okudum ve aynısı benim akrabamın başına gelmişti. birden çok kaötü oldum çünkü onun ki düşüktü. yani o öyle söylemişti. seninkinin boyutları ne kadardı onunki avuç içinden biraz küçüktü ve aşırı sancıyla olmuştu ve düşünce rahatlamıştı. sonra çok kanaması oldu ve düşük olduğu anlaşıldı. canım geçmiş olsun inşallah düşük felan değildir. doktora gittinmi hiç. o ufak tefek parçalar bendede oluyor evlendikten sonra başladı doktor onlar normal bişey yok dedi ama seninki daha büyükmüş bi doktora görün bence geçmiş olsun.:teselli:

sanırım agrılı bişeymiş. ama cok değilmiş. ben de olacam bu gidşle. aman en azından bişe varsa tüp tıkanıklığı felan bazen bu ilactan sonra acılıyormuş. hatta bu yöntemden sonra % 55 i hamile kalıyormuş. önemsiz tıkanıklığı bu ilac acıp rahmi temizliyormuş diye okumuştum

aaaa maviş83 bence biran önce doktora git bende düşük diye biliyorum İnşallah değildir..İçin rahat etmesi için git belkide kist filan varsa yada taş düşüyorsan

eşlerinizi hangi doktora götürüyorsunuz peki..Kızlar aramızda kalsın mesir macunu alın Bence :))))Birde keçiboynuzu kürü çok etkiliyor sperm sayılarını eş dr.a gitmeye yanaşmaz çünkü bilirim

canım bizzat keciboynuzunu yedirdim eşime. ama benim eşim akşamları alkol almayı sever. denesemmde bosa gidiyor yani anlayacağın. bana da içirmek istiyor birde:)))))))))

bende bikere evlenmeden önce olmuştu okadar feciidikii anlatamamm, resmen evli olsam kesin çocuktu derdimm. anneme göstermiştim şoka girmişti kadın bu ne diye doktora gittik hemen. kistlerden kaynaklanıyo dedi önemli değil dedi olur böyle dedi. o çıkınca rahatlamıştımm. şimdide oluyo ama okadar büyük değil.

canım teşekkür ederimmm inşallah dediğin gibi olur hemen hamile kalırım ama ben çok korkuyorum bu işlemden yaa çünkü normal alttan muayenede bile canım yanıyorrr :çok üzgünüm:

ooo Allah yardımcın olsun güzel gözlüm babamdan bilirim alkolü

amin canım diyorumki tahlil yaptırmalısın. belki küçük adamlar alkol etkisiyle hatlarda ilerleyemiyorlardır:)))))))))))ama yok canım olsa ilk hamileleiğin olmazdı diyor. ama üzerinden nerdeyse 4.5 sene gecti. amannnnnnnnnnn napacağımı bende bilmiyorumm valla... bi ara bende alısacaktım az daha 1.2 derken bi baktım 3 kadehe kadeh demiyorum hemen bıraktım valla:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…