maalesef canım yaa :çok üzgünüm: Cumartesi oldum şiddetli bi biçimde :çok üzgünüm: Doktordan geliyorum şimdi menogona devam dedi, perşembe kontrole gideceğim. Bu arada rahim filmini çekelim dedi belki perşembe çekecek yaaa offf çok korkuyorummmmmmmmsenağlama eşimin de tahlillerini yapacaklar, doktorum ağır davranmeya gerek yok dedi, bian önce sorunu çözelim dedi. Ben zaman alan tedavilerden yana değilim dedi, çok hoşuma gitti bu tarzı :1hug:
kızlar bu arada bugün benim doğum günümmmm
maalesef canım yaa :çok üzgünüm: cumartesi oldum şiddetli bi biçimde :çok üzgünüm: doktordan geliyorum şimdi menogona devam dedi, perşembe kontrole gideceğim. bu arada rahim filmini çekelim dedi belki perşembe çekecek yaaa offf çok korkuyorummmmmmmmsenağlama eşimin de tahlillerini yapacaklar, doktorum ağır davranmeya gerek yok dedi, bian önce sorunu çözelim dedi. ben zaman alan tedavilerden yana değilim dedi, çok hoşuma gitti bu tarzı :1hug:
menagon ne için kullanılıyor tatlım?
uff rahım filmi he allah sabır versın bıtanem yaa, insallah esinde yada sende başka b,r sorun yoktur. bu arada benim eşimin testleri yapılmadı henüz, öyle inatçı öyle inatcıkı anlatamam bi gidip test yaptırmadı yaa, ama bu ay tutmazsa soz verdı yaptıracak.
kızlar size bişey sorucam ben cumartesi adet oldum o akşa acayip bi sancı vardı karnımda sbaha kadar devam etti ölüyodum sancıdan sonra wcye bi gittim kocaman bi parça sert taş gibi pedime düşmüş kızlar bu nedir acaba arada böle akıntı oluyodu ciğer gibi ama bukadar büyük ve sert olmuyodu ki bu parça düştükten sonra sancı felan kalmadı bende acaba neyin nesi kızlar
eşlerinizi hangi doktora götürüyorsunuz peki..Kızlar aramızda kalsın mesir macunu alın Bence :))))Birde keçiboynuzu kürü çok etkiliyor sperm sayılarını eş dr.a gitmeye yanaşmaz çünkü bilirim
canım yazıyı şimdi okudum ve aynısı benim akrabamın başına gelmişti. birden çok kaötü oldum çünkü onun ki düşüktü. yani o öyle söylemişti. seninkinin boyutları ne kadardı onunki avuç içinden biraz küçüktü ve aşırı sancıyla olmuştu ve düşünce rahatlamıştı. sonra çok kanaması oldu ve düşük olduğu anlaşıldı. canım geçmiş olsun inşallah düşük felan değildir. doktora gittinmi hiç. o ufak tefek parçalar bendede oluyor evlendikten sonra başladı doktor onlar normal bişey yok dedi ama seninki daha büyükmüş bi doktora görün bence geçmiş olsun.:teselli:
rahim filmini bilmem ama vajinal ultroson berbat bişey..
sanırım agrılı bişeymiş. ama cok değilmiş. ben de olacam bu gidşle. aman en azından bişe varsa tüp tıkanıklığı felan bazen bu ilactan sonra acılıyormuş. hatta bu yöntemden sonra % 55 i hamile kalıyormuş. önemsiz tıkanıklığı bu ilac acıp rahmi temizliyormuş diye okumuştum
ooo Allah yardımcın olsun güzel gözlüm babamdan bilirim alkolü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?