Erken Hamilelik Belirtileri

mavişim benim sorduğum hastane ssk ya indirim yapmıyomuş, test özele giriyomuş 35 ytl (avrupa şafak hastanesi)

sende yaptır yaa merak ettimmmmmmmmmmhihoyyyt

canlarım birazdan çıkacağım hepinize hayırlı bekleyişler inşallah yarın sabah mutlu haberler alırım tüm bekleyenlerden

Acaba bu saatte yaparlarmı ben 6 da çıkıyom işten gidene kadar 6 buçuk olur sonucunu hemen verirlermi

canım bende klomen ve pregnyl ignesi kullanıyorum ayy bakın bende gaza geldım sabah bendemı kan aldırsam acaba

aldır cnım sende aldırrrkaydirigubbakcemile3

kıslar bi wc ye gidiyomuşus hasta olmuşusss :1shok::roflol: töbe töbeeee

arkadaşlar bişey sorucam benimde koltuk altımdan doğru göğüsüme ağrı vuruyor bu belirtimi yaaa çok merak ettim ne olr cevap verin

aynen bende 6da çıkıyorum gidene kadar 6:30 oluyor. ama nenehatun hast. 11e kadar labratuarı acık. sanım 20ytl miydi neydi kan testi. geçen sorduğumda 4saat sonra sonucu veririz demişlerdi.

valla koltuk altında göğse doğru dumuş gibiyim canım ama bilmiyorumki
ehuehe kızlar hep birlikte gaza geldik hayde herkes bu aksam yaptırsın yarın sonuçları yazalım. ay akmı karamı bilelim en azından yaaa. he bu arada benim daha 7-8 günüm var reg olmama . varsa eğer çıkar dimi?

kıslar ben 1 saate kadar yaptırırım 2 saat sonrada öğrensem 3-4 saat sonra yasarım buraya sizde okursunus yarınnn inşallah kocamann hamileyimm yasarımmm

aramızdan mutlaka en az 1 hamile çıkacak kıslarrr ben inanıyorummm, bakalım şans kime gülecek...

7- 8 gün biraz uzun zaman gibi ama kanda mutlaka çıkıyo diyolardı, inşallah hamilesindir canımm inşallah 3üz 5iz olurr :)))

Ya yaptırcamda sonucu kim alcak gecenin bi vakti yine yarını beklemek zorunda kalcam eşimede sölemek istemiyom adam bunaldı zaten yok yumurtlama zamanı yok ilaçlar yok kan testi yok idrar testi yok negatif yok pozitif adama git sonucu al dersem çıldırır heralde bide negatif çıkarsa iiice yıkılır

heh bak şimdi eşimide gaza getirdim zaten o benden meraklı test yaptırmaya. ya ama kızlar bende bi pembe akıntı gelmişti başka hiç bir belirtim yok yaa

evet evettt sayısal değeri öğrenirsin canımm, benimde sonucu herif alacak. negatif çıkarsa söleyemes bana garibimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…