evet 9 5 canımmmm. benim adetlerim hep düzensiz olur bugün 34. gün olmadı daha ama dün khverengi akıntım oldu sağ kasığımda ağrı var, dua edin nolurrr bebiş olsunnn. ben avrupa şafak hastanesinde yaptıracağım çalıştığım için sağlık ocağına gitme şansım yok avrupa şafak bize yakın 35 ytlymiş kan testi
ay canım sende bebiş varmı ne baksana 34 gün olmuş , hemen hemen kalık bi kan testi, allah korusun sıgara falanda içiyorsan yada eşin içiyorsa bir an önce önlemlerinizi alırsınız.kaydirigubbakcemile
insallah canımmmm aahh aahhh allah bir gün hepimizin sesini duyacak insallah kızlar. gaza geldim şimdi yaa bende iş çıkışı bi kanmı aldırsam acaba
Xxmavişimxx canım benim adetlerim düzensiz fakat düzenli olması için cyclo adında bi ilaç kullanıyom yaklaşık 4 aydan beri düzenli olarak 33 yada 34 günde bir oluyom yani ayın 20 sinde adet olmam lazım en geç yani 3 günüm var daha ama çok belirtilerim var yada bana öle geliyo özellikle şu göğüs ağrısı koltukaltımdan göğüslerime vuruyo yaklaşaık 2 haftadır var
mavişcim koltuk altında ağrı mı varrr:1shok: Bendede varrr :1shok: Bu hamilelik belirtisimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?