Erken Hamilelik Belirtileri

evet 9 5 canımmmm. benim adetlerim hep düzensiz olur bugün 34. gün olmadı daha ama dün khverengi akıntım oldu sağ kasığımda ağrı var, dua edin nolurrr bebiş olsunnn. ben avrupa şafak hastanesinde yaptıracağım çalıştığım için sağlık ocağına gitme şansım yok avrupa şafak bize yakın 35 ytlymiş kan testi

var hayatım ssk , ama iş yerinden izin alma olasılığım olmuyor çünkü gebze tarafında çalışıyorum uzak evime, anca evin yakınında nenehatun hastanesi var ona gidebiliyorum hafta sonları yada akşamları.gerçi ordada ssk geçiyor ama ,dr için sıra beklemek çok istemiyorum çünkü gerçekten yoğunum ama parayla muayne olunca hemen alıyorlar içeri. bu hafta sonu dayanamıcam yaptırıcam test. acaba şimdi yaptırsam çıkarmı bilmiyorumki yaptırsammı bu aksam

ay canım sende bebiş varmı ne baksana 34 gün olmuş , hemen hemen kalık bi kan testi, allah korusun sıgara falanda içiyorsan yada eşin içiyorsa bir an önce önlemlerinizi alırsınız.kaydirigubbakcemile

beyz@ cım istersen bekle bir gün belki akşam reg olursun he? (insallah olmazsındırda hamişsindir canım)

idrar yaptım kendım evde sılık bıle cıkmadı gecen ayda 2 gun gecıktı cok umıtlenıp kan tahlılı yatrmıstım ama olmadı bu stres benı oldürecek

beyz@ cım ilaç kullanıyormusun bazı ilaçlar etkiliyor bende dostinex kullanırken bir iki gün atıyordu canım

ay canım sende bebiş varmı ne baksana 34 gün olmuş , hemen hemen kalık bi kan testi, allah korusun sıgara falanda içiyorsan yada eşin içiyorsa bir an önce önlemlerinizi alırsınız.kaydirigubbakcemile

canımcımmm adetlerim hep düzensiz olduğu için çok ümitlenmiorum ama şu kasığımdaki ağrılar beni gaza getirdi:roflol: sigara içmiyos çok şükürrr ayyy hamile olayım yaaa offfffff gamyoncuiremsu

insallah canımmmm aahh aahhh allah bir gün hepimizin sesini duyacak insallah kızlar. gaza geldim şimdi yaa bende iş çıkışı bi kanmı aldırsam acaba

Xxmavişimxx canım benim adetlerim düzensiz fakat düzenli olması için cyclo adında bi ilaç kullanıyom yaklaşık 4 aydan beri düzenli olarak 33 yada 34 günde bir oluyom yani ayın 20 sinde adet olmam lazım en geç yani 3 günüm var daha ama çok belirtilerim var yada bana öle geliyo özellikle şu göğüs ağrısı koltukaltımdan göğüslerime vuruyo yaklaşaık 2 haftadır var

mavişcim koltuk altında ağrı mı varrr:1shok: bendede varrr :1shok: bu hamilelik belirtisimiii

Sağlık ocakları 8 de açılsaydı kesin yaptırırdım ben kan testini ama özeldede yaptırmak istemiyom özelde heralde ssk lıya indirimlidir aslında patronlar burda olmasa arayacam bi hastaneyi kaça yapıyolar diye sorucam fakat patronlar burda şüphelendirmek istemiyom esenler hayat hastanesine bi sorsam iii olur ucuzsa iş çıkışı yaptırırım

mavişcim koltuk altında ağrı mı varrr:1shok: Bendede varrr :1shok: Bu hamilelik belirtisimiii

koltukaltından göğüslerime doğru vuruyo belirti diyolar ama ben yinede kendimi kaptırmak istemiyom bide afedersiniz biraz kaba olucak ama tam şeyimin üstünde karnımın altında bi sancı var ara ara giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…